- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Azt az Acer Aspire 3935-öt tényleg le kellene tesztelni
-
jorden06
senior tag
Egy nekem is megütötte a szemem: "Kíváncsi vagyok, hogy jövőre már üzemelni fog-r"
Köszönjük a beszámolót, nekünk is ugyan olyan élmény volt mint Neked.
Legközelebb tessék vinni egy 10-24-et, a 18-135 helyett, pláne a városi képekhez -
nyunyu
félisten
Ezen a kepen lathato POS terminalrol van valami bovebb informacio?
Ki gyartja?Erosen hasonlit a kedvenc tajvani gyartonk egyik aluhazas modelljere, csak arra nem igy van raepitve a vevokijelzo.
-
Timyyy
őstag
Nah végre lett annyi időm, hogy végigolvassam az egész írást. Már bánom hogy nem pillantottam rá az órára akkor amikor nekiálltam, de mindegy, jó sokáig tartott, mára ennyi elég is volt a monitoron olvasásból.
Szuper az írás, pont annyi szakmai cucc van benne amennyi kell, és kaptunk városismertetőt isaminek külön örülök, mert a kedvenceim az ilyen úti leírások, főleg, hogy ez is egy olyan ország, ahová nagy valószínűséggel nem fogok eljutni.
De ha már minden írást elolvastam, gondoltam hasznossá is teszem magam egyben, és ebből a blogból menet közben jegyeztem a helyesírási hibákat, nem kötekedésképpen, csak úgy, segíteni.Időrendben vannak, nem kell megijedni
Mosdjuk többet is láttam csalni.
Ezért kerítenem kell valami tömegközlekedést a metróhoz, hogy ott az elméletben begyakorolt utat hajtsam vége.
meg a többi lényeges állomásnál is keretem egy-egy jellegzetes írásjelet.
Ezzel a szintem szerintem Budapest régies belvárosa már nem tudja felvenni a versenyt.
TCA (Taipei Computer association) kerül sorra.
„Végre olyan ép, ami nem akar többnek látszani.
Erre az adatbázis megmondjam hogy forduljak hátra,
Szerintem ezek a példák pár éven belül teljesen valósak lenhetnek.
azt mondta az Asus emberke, hogy sok közül van a következő laptopsorozatokhoz.
Ugyani a most bemutatott Tegra cuccot a tavalyi
Egy szénen szépen meg van csinálva, kitisztítva,
és lő kell még keríteni az OCZ-t meg a Corsairt.
hogy már találkozott velem Budapestem.
Ez mér azért abszurd!
De titkon azt reméli, hogy úgyis elfelejtem. Én meg el is fogok, mert annyira nem érdekel.
Köszi az írást, nagy élmény volt olvasni!
-
Stiky
senior tag
Köszi a tudósítást és a nem-szakmai beszámolókat, leírásokat is.
-
rudi
nagyúr
No, csak elkészültem a befejezéssel.
-
priti
addikt
...ezek a tajvani kiállítós csajok... nem értem... pedig én tisztelem a nőket Isten látja lelkem, de valahogy... őőő....igen azt hiszem, hogy én bántanám őket szexuálisan... érthetetlen, mert én nem vagyok szadi egyáltalán, de határozottan szeretném hogy ezeknek valami fájjon, csak egy picit bántani, csak aprót
Most én lettem aberrált vagy ezzel más is így van? Én nem értem -
Killing
addikt
Nah,sikeresen hazaértél?Mikor értél vissza?
-
Na jó, meggyőztél. Most, hogy így elolvastam a városnézős részt is, már nem is irigyellek annyira, hogy bent pötyögtél csak a "szabadidődben" is. Azért nem semmi kis város, mikor jutok el én oda. Azt a bazi nagy tisztaságot meg lassan errefelé is bevezethetnék.
-
rudi
nagyúr
Az egy dolog, hogy kaja pia nem lehet, a másik meg, hogy eddig a kökin vagy hasonló magyar metróvégállomáson nem láttam olyat, hogy felmossák a kocsit (majd szárazra törlik), Tajvanon viszont igen
A NOVA sajnos nem fért bele a programba, bár nem si bánom annyira. Egyedül egy jó X60 akkura lenne szükségem, más hardver nem érdekel.
-
Shalala
senior tag
Az MRT-s reszhez irnek annyit, hogy nem veletlenul tiszta a metro.
Hatalmas osszegekkel buntetnek az ellenorok, ha eszreveszik hogy etel, innivalo van a kezedben (ugy hogy csak a kezedben van es nem iszol/eszel), vagy esetleg ragogumi van a szadban. Az utobbin nagyon meglepodtem, mikor baratnom riadtan nezett ram hogy ragozni merek a metron
Az indok egyszeru, ha eszel, iszol, ragozol akkor van ra esely, hogy el fogod dobni.Viszont igy rend van es tisztasag.
A NOVA-t sikerult megnezned?
-
rudi
nagyúr
Megnéztem a Guru3D képeit. Szerintem messze nem olyan jó a felhozatala a csókának mint az emény. Mindent bedöntött válogatás nélkül, ráadásul az AMD-s tényleg jó csajok nagy részét meg nem kapta el. Ami viszont tuti, hogy egy jobb vakus gépe volt mint nekem
-
rudi
nagyúr
Viccet félretéve, b@sszátok meg már egy kicsit! 10 napig folyamatosan dolgoztam, napi 4-5 órákat aludtam, toltam két 20órás, +6 óra időeltolódásos utazást. Csak jár már nekem egy qrva fél pihenőnap. És csinálok majd a bloghoz még szöveget valamikor, szóval örüljetek inkább!
-
hemaka
nagyúr
Jó cikk lett, egy élmény volt olvasni. Egy-két résznél jót röhögtem, biztos jó lehetett nagyon. A Taipei meg tökjó, még mindig nagyon tetszik.
Elég nagy fejetlenség volt tényleg a szervezésnél, ha nem nagyon lehetett tudni ki/mikor/hol adja a tájékoztatásokat. Majd talán legközelebb már simában fognak menni ezek a dolgok.
Az az Acer gép aluból egészen pofásan néz ki, nameg a lányok is.
Csupasz lábú robogós, aki még cigizik is, az meg: -
Teaway
veterán
"Pirosnál álló emberkét kapunk, zöldnél pedig animáltan járót, aminek a lépkedése a hátralévő idővel arányosan – ezt a piros figura helyén szám jelzi – egyre gyorsul."
-
Cannabis7
senior tag
Ejjha szép beszámló
, köszönjük. Ezzel biztos sikerült elérned, hogy mindeki irigyel.
És beleszerettem az egyik csajba akit lefényképeztél, a jobb oldali:
[link] -
Killing
addikt
Köszönjük hogy kimentél és tudosítottál éjet napallá téve.
De azért még egy cikket nem tudnál írni a holnapi városnézésedről? -
Köszi szépen az élménybeszámolót, élvezet volt követni az eseményeket. A cikket meg várom már nagyon. Fárasztó lehetett ez a kis kiruccanás, de legalább nem kellett unatkoznod. Aztán kellemes és biztonságos utat ide hazafele.
-
Sweet Lou 6
addikt
Szép, összeszedett cikk!
És ahogy látom nem csak a kütyük, hanem a csajok is szépek -
Magnum_
nagyúr
az egyik robogós mezitláb tolja?
-
Gerisz
addikt
Nincs seggük na, de azért az óvodás méretű iskolás mintás ruhába bújt lányt (még ha htulról láttam is) tuti nem bírtam volna nyálcsorgatás nélkül
A nőkről az összes képet rakd ne válogass! Vagy irigyled? -
Móci
addikt
Jó írás, nagyon jó képekkel!
Pár nénit szívesen hazahoztam volna a kiállításról, de előtte azért körülnéztem volna a városban... jó is lenne kijutni! -
_Oscar
tag
Nekik van köcsögpécéjük. <- Ez konkrétan mit jelenthet?
-
Killing
addikt
Utolsó mondatodra reagálva:Minőséget.De mind a kettő egyszerre is jó lesz.
Az írásból azt veszem ki hogy már unod a banánt.
Egyébként az összes csajos kép jöhet az e-mail címemre.(Adataimnál)Köszi ha elküldöd!
-
Látom, végül is vánszorog fölfele a blogocska, tán még egy kiemelést is érdemelhetne.
-
Dany007
veterán
Eszméletlen jó az a ház! = o
Mármint a Raven, nem a Taipei101
Lehet azt kapni v.hol itthon? -
Skynet258
veterán
Azt a bizonyos kétszer előforduló "teknika" szót nem lehetne rendesen leírni? Persze lehet, hogy direkt van így, egyfajta lázadás vagy mi (
), de elég sok fiatal is megfordul itt a PH-n, akik alapból csapnivalóan írnak - hát még ha eltanulják a hasonló dolgokat...
Azt feltételezni sem merem, hogy a kedves cikkíró sem tudja helyesen leírni a "technika" szót -
DarkByte
addikt
Uhh, hát azt az érzést nagyon gyűlölöm mikor az emberben tudatosul hogy elhagyott valami fontosat/értékeset. "Végigszalad a hátán a víz", pulzus az egekben, tanácstalanul gondolkodik hogy na most hol is keresse/van-e értelme keresni. Egyszer a frissen vett mobilomat hagytam a buszon, anyámnak amint lépek be az ajtón szóltam és húztunk is a busz után be a városba kocsival (ez egy kis helyi járat, vissza irányban általában senki nem utazik vele). A buszállomáson odamentünk az ürgéhez és le akarta tagadni hogy megtalálta a telefont
Végül átadta, de azóta is meg van a véleményem az ürgéről, mondjuk amúgy is nagyon rühelltük a mogorva stílusát.
-
tsii_H
tag
hat nem sok informatikai tartalma lesz a mondatomnak, de egy ilyen kis japan csajt egyszer de hanyatt vagnek.
-
Na, tényleg nem volt ma olyan hosszú meg izgalmas, de persze a hivatalos cikk az első. Azért, hogy megnyugtassalak kicsit, ma esett nálunk is pöppet, igaz nem sok volt. Tegnap még jég is akadt. Még egy robogóst is láttam reggel.
Jah, a nőket inkább válogasd meg, én is arra voksolok. egyrészről ki akar annyit egyszerre nézegetni, másrészről zsűriskedj egy kicsit, mutasd meg a TOP10-et. -
Timyyy
őstag
Sok csajt láttunk már, légyszi valami értelmes képeket, mert aki ilyet akar nézegetni bárhol megteheti a neten, engem maga a program érdekel meg a város, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Egyébként élvezetes olvasni az írást
-
Csajokat rád bízzuk, legalább meglesz milyen az ízlésed
A Blog is jó, folytasd szépen. Cikk ráér majd itthon, most ez a fontos. Főnöknél meg kidumálod magad
Ha olvassa, akkor nem annál, hanem a másik főnöknél ofkorz -
Honkydoo
őstag
Hello!
Rudi jó a blogod, jók a csajok is, csak így tovább!
A csajokból csak a legszebbeket válogasd bele, szerintem úgy lenne az igazi!Üdv,
Ádám -
Killing
addikt
Azért kicsit többet írhattál volna az AMD-ről.
-
Vassili
tag
Az amd fusion-ös szórólapos csaj elég high-end!!
-
waverider
senior tag
kiszabott irigy vagyok az utazás miatt, érezzétek nagyon jól magatokat!
remélem, nekünk is összejön ősszel az ázsiai körút -
Jok ezek a tajvani szukak.
Hagyd a fenebe a computexet, inkabb nezz at valami jo kis taipei kuplerajba....
-
most hogy így mondod... tényleg hiányzik az, hogy a miniszoknya kicsit elálljon, mert ugye eltolja a fenék...
nem akarom ismételni magamat, de [link]
-
Hakuoro
aktív tag
Nézegettem ezeket a Tegrás kütyüket a Youtube-on. Nem semmi. Lehet, hogy ezzel elég nagyot durrant az Nvidia.
-
Stiky
senior tag
válasz
DarkByte #118 üzenetére
Nekem is ő jutott eszembe.
De ez is mutatja, hogy a feltehetően idegenlégiós csajra rögtön felfigyel az európai férfiszem, még a taiwani csibékre nem annyira. Habár van egy-kettő szép csaj, de nem jellemző. Legközelebb reméljük nem a cégek helyi, elfogult Tai fejesei fognak castingolni
Rudi, 1000 kép?
Wow, de a flickr feed most csak ~20 újat mutatott...
Jöhet a képözön -
DarkByte
addikt
Igazából azt akartam kihozni hogy egész hasonlítanak egymásra, de közben elbizonytalanodtam.Gondoltam azért nem hagyom veszni.
Lehet Robin -nak mégsem megy olyan jól a Metro News One -nál.
-
Az elején még kondizni is akartál, most leszaladgálhatod a felesleget.
-
paramedic
aktív tag
Megoldható az "állandó" címlapos jelenlét, hogy ne kelljen keresgélni, ha az újabb írások kiszorítják? Legalább addig, amíg az expo tart.
-
Hali!
Érdekelne hogy az a Google felismerem a fénykép alapján az utcát és megmondom hol vagy meg az az Asus kivetítem az asztalra mennyit kéne enned cucc hol tart a fejlesztésben?
Ezek elméletben léteznek még csak vagy már volt valami élő bemutató? -
ejj, nem szép ilyen csúnyát írni az msi-s lányokról, akkor sem, ha nem jöttek be neked...
-
-
DarkByte
addikt
válasz
Kobaljov #104 üzenetére
A Gigabyte ITX deszka nagyon jó.. lenne, ha nem látszana rajta hogy ezt is leginkább ipari környezetbe szánják, szóval beszerezni lehetetlen lesz. Mondjuk épp azt nézem hogy ezen hol van a DSUB kimenet? LVDS látom hogy van de azzal sokat nem kezdek, tán lapra dugható kivezetés van DSUB -hoz?
-
Kobaljov
senior tag
Körbenéztem a többi beszámoló között is, amik érdekesnek tűntek, főleg netbook vonalon:
Atom:
- passzív hűtésű Atomos Gigabyte deszka
- Gigabyte ThinNote S1024 netbook video
- már a Mio is netbookot gyártIon:
- az összes eddig bejelentett Ionos cucc névlistája
- Asus C2N7A-I Ion alaplap
- OCZ egymagos () Ionos netbook, nettop
- vázába rejtett Ionos ECS gép
- pletyka HP és Dell Ionos netbookokról
- bejelentették, hogy az Adobe együtt dolgozik az Nvidia-val és a Broadcom-al, hogy a flash lejátszó kihasználja a GPU-t, HD gyorsító chipeket is (pl. a nagyfelbontású Youtube, Hulu akad Ional is), de itt csak a jövő év első felére tippelik az elérhetőségét..Tegra:
- a Rudi által is emlegetett Nvidia Tegra SoC alapú MID/netbookok elvi képességei (25 órás zenelejátszás, FullHD videó), árpletyka: "priced around $200 or less with carrier subsidies" + rövid demo videoEgyéb:
- AMD "mindenvevő" TV Tunerchip (ezt a részlegüket nem adták el kb. fél-egy éve?) + kijöttek a 45nm kétmagosokkal is
- van egy másik magyar tudósító is a terepen -
MZsoltee
veterán
Az ams-s lányok a legszebbek!
-
Timyyy
őstag
Húúú micsoda írás
most hirtelenjében csak a képeket nézegettem, meg pár sort olvastam, de hát ez annyira tetszik hogy holnap nekiugrok és az utolsó betűig elolvasom
Igaz hogy a szakmai dolgokhoz kevésbé értek, de az írás hangulata meg úgy az egész nagyon jóóó!! -
Rudi, ugye, hogy megártott az a sok fura étek?
A csajok egyre jobbak azért már, de ilyen öreg hibát, hogy a fényképező aksija lemerül. Ilyet nem szabad, felkészültnek kell lenni mindig -
nandon
tag
AMD-s netbook? hűűűű!
Kiváncsi vagyok...
-
Shalala
senior tag
Mult ev ota 3szor voltam kint 1-2 hetekre.
Nekem nagyon nagyon tetszik, tervezem hogy kikoltozok.
Baratnom pont most latogatott meg, aztan utazott haza taipei-be, hat mitmondjak szivesen mentem volna vele megintKulfoldikent egyedul eligazodni hat eleg erdekes
Viszont ha van kint ismeros aki korbevezet akkor sokkal sokkal jobb mint itt europaban barmi. (nekem)A fiatal csajok tenyleg nagyon jok
Ajanlom ezt a videot vagykeltonek, 1:00-tol:
[link]Ez a Luxy amugy Rudi, ha megnezned
-
Vassili
tag
Azért jó, hogy engem senki nem küld ki dolgozni ázsiába, mert hogy kicsit tojnék a computexre és minden nap buliznék meg meghúznám az összes thai picsát!! Huh ez kicsit üvegtigrisesre sikerült
Egyik haverom japánban volt kinn 1 nyáron ő is mondta, hogy brutálisak a japó csajok (is) ilyen nyomulás szempontból!
-
Shalala
senior tag
Hello!
Mult evben en is voltam computex-en, akkor ismertem meg a mostani baratnomet
Szerintem nagyon szepek a tajvani lanyok, menj le ha van idod valamelyik clubba (luxy, room 18), alig lehet levakarni a csajokat, imadjak a feher embert
Ha van idod menj le delre, gyonyoru tajak vannak, taipei sima nagyvaros.
Ha meg kockulni szeretnel erdemes elmenned a taipei main station-re , ott van a Nova nevezetu szamtech uzlet (2 GuanQian Rd.), kb 130-140 szamtech ceg arulja az alkatreszeket, nagyon jo aron, egymassal versenyezve, egy epuletben.
-
sirzollee
tag
Szép hely lehet,de még jobban tetszett nekem a SilverStone Raven RV01 ház.Elég jól néz ki.
-
Vassili
tag
Jah és még egy ami eszembe jutott Scythe Fenris Wolfról valami hír, vagy valami más scythe-ház esetleg??
Jah és ha látsz ilyen fasza airbrush-olt, moddingolt házakat, lécci fótózd le
(Főleg akasa érdekelne)
-
Mindjárt este 9, jöhetne az újabb rész
-
Vassili
tag
Engem ehhez [<<Katt>>] hasonló alaplapok érdekelnének mondjuk amd-s verzióban?? XFX nem tervez e esetleg amd-s alaplapokat gyártani, hamár VGA-t nyomnak Atiban is!
-
Pompi
nagyúr
Rudi: valószínüleg nem Synaptics hanem Sentellic touchpaddel van szerelve a Wind, mint manapság a legtöbb (úgy hallottam csak felárral szerelik Synapticssal). Szóval fel kellene tenni egy Sentellic drivert és akkor tudnál olyat is állítani, hogy gépelés közben kapcsolja ki a touchot, így nem gépelnél bele egy másik bekezdésbe
-
szolgálati közlemény: szerver gyengélkedés fixed, bár nem végleges megoldással, de legalább tudjuk, h mi a baj.
-
plusz hülyén néz ki, mert mindenki láthatja a kábeldzsungelt, ami onnan kijön, nem lehet a házat betolni az íróasztalok erre kialakított helyére, és nem is tudsz semmit pakolni a ház tetejére
azzal meg ne jöjjön senki, hogy így praktikusabb, mert azt hiszem, hogy mindenki kibírja azt az egyszeri ritka alkalmat, amikor össze kell dugdosni a gépet, hogy aztán többet ne nyúljon hozzá. amit sűrűn kell cserélgetni, az meg úgyis ki van hozva a ház elejére (USB, hang egyebek)
-
-
Kobaljov
senior tag
További képek, kicsivel több részlettel
-
én úgy látom, hogy azon a házon nem elrejtették a kimeneteket, hanem fölülre kerültek
-
Solten
őstag
"Nem messze tőle van a rét, ahova a koreaiak kijárnak sportolni"
koreaiak?
#43: na errol van szo rudi...
-
Kobaljov
senior tag
Közben jönnek az beszámolók más oldalakon is, pl. Ionos gépek (Eee Box is?), Asus 12"-es Seashell netbook, Snapdragon procis Eee..
-
Ayg0
senior tag
'Másik, ami megfogott a SilverStine Raven RV01 háza volt.'
első pillanatban azt hittem, hogy az adidas/adios szerű madeintaiwan koppintásról van szó, de aztán rájöttem, hogy csak az 'o' betű írodott el.
amúgy pofás kis viskó, én is a 'valaki beleszeret' kategóriába tartozok. -
webdeejay
aktív tag
Az az Acer tényleg jól néz ki. Na meg a második csaj is
-
twollah
nagyúr
A palcikaval lehet szurni is.
Amugy szerintem pont az a trukkje a palcikaval evesnek, hogy hamarabb faradsz el az evesben, mint mielott jol laknal.
-
DarkByte
addikt
Ma már várható hogy kikerül valamilyen hír?
Esetleg mekapjuk az "on-the-fly" (azt hiszem szó szerint) Aspire netbook tesztet?
Egyébként köszönjük szépen hogy megint lesz exkluzív tudósítás; legalább valahogyan túlélem a vizsgára tanulást. -
rudi
nagyúr
-
Gondolom milyen kaják lehettek, este kis gyomorgörcs nem volt? Vagy hány óra van most ott egyáltalán?
-
^Clown
addikt
"de az 1024x768 + 1,6-os Atom már nagyon nem nyerő"
1024*600-as a Wind kijelzője
-
Killing
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből.
Taipei tiszta GTA feelinges város.
Ezek a házak nagyon emlékeztetnek a GTA-ra. -
Killing
addikt
Azért itt jobb csajok vannak.Nekem valahogy a távol keleti csajok arca nem jön be.
Ugye milyen jó dolog a WI-FI?Legalább el tudod ütni az esti órákat.Nálunk nem hogy 10/2 Mbps WI-FI-n,még a legtöbb kábelen sem jön ennyi.
mod:Kíváncsi lennék hogy ennyi kép mellett mekkora számla jönne ki mobilinternetezésért. -
jerry311
nagyúr
"Szerencsére idővel megsajnált a személyzet és kaptam villát meg kanalat."
Nem kellett volna. Ex-főnökömet idézve: Teher alatt nő a pálma.
-
Korcsii
őstag
AMD-s póló, lol, ez kellett még ma estére
megyek is aludni.... neked meg jó reggelt -
Ayg0
senior tag
a phenom ii x2 550/545-ről, illetve athlon II x2 250-ről se feledkezzen meg a tisztelt tudósító.
előre is köszönöm!
-
-
kelzsoca
félisten
Mindig csak a hardverek, csajos képeket kérünk
-
vegyszer
addikt
Engem személy szerint minden olyan érdekel, amiben az alábbi szavak szerepelnek:
Intel Atom, nVIDIA IOn, Blu-ray, x.264, H.264, HD, FullHD.Ha sok képpel tudnád illusztrálni a fenti tőszavas felsorolást, nagyon boldog lennék.
És ha már ott jársz, kérdezd má' meg, hogy ami itt bemtatásra kerülő termék, nálunk (magyarföldön) már miért régóta beszerezhető.
Itt konkrétan a ASROCK Nettop ION 330-ra gondoltam...
-
Xirtam
veterán
Oké, hogy lehet kérni hogy mit kérünk! Kérünk is csajoktól kezdve mindent! De ettől függetlenűl vigyáz ám magadra, mégis csak ez a legfontosabb
-
Stiky
senior tag
Hmmm egy sáv azon a pályán van vagy 3,5 méter széles, ha nem 4. Itthon meg alig fér el a kocsi a szabvány 2,5m -en
Az milyen, hogy a panel 3-4. emeletén is van rács az erkélyen.
Taipei 101-be gondolom fel lehet menni valami kilátó féleségbe, tervbe van?!
-
Csapi007
veterán
Hy
Hogy miről kérünk képeket? Egyértelmű hogy a csajokról a csajokról és a csajokról.A füllesel meg az van hogyha ásítasz mozog az állkapcsod ami odébbnyomja a fülpárnát és a résen bejön a zaj.
-
nandon
tag
Sziasztok!
Minden érdekel az újdonságokkal kapcsolatban, de talán AMD-ATI bemutatókat, bejelentéseket várom leginkább !(Propus-Rana kódnevek alatt fejlesztett cuccok
)
Persze a Kelet-kultúra sem érdektelen... -
Solten
őstag
"Akkor most lehet sorolni, hogy ki mire kíváncsi a tajvani dolgok közül, mit fotózzak"
Csajok jöhetnek...
-
h_rowley
tag
Hello!
Én az Acer Aspire Timeline-al kapcsolatban szeretnék megtudni valami közelebbit, ha lehet..
-
Kobaljov
senior tag
Közben még eszembe jutott monitoros fronton:
- van-e vagy terveznek-e a gyártó kisebb (17-19") asztali kijelzőket is LED-es háttérvilágítással, pl. a Dell-nek ilyen a G szériája, de az 22-24"-es (Az ok: nettopokhoz, csak webezni, szövegszerkeszteni jól passzolna egy kisebb fogyasztású 17-19"-es wide monitor portré módban)
- a monitorként is használható kis külső kijelzők/képkeretek, pl. a Samsungtól (a Microsoft nemrég előállt azzal, hogy a játékokhoz is lehetne használni a Vista külső kijelzős megoldásukkal (nem jut eszembe a neve)
- a Delll új panorámamonitora -
Kobaljov
senior tag
Amik jelenlegi állására kíváncsi lennék, pl.:
- ASRock Multibook G12 (12"-es kétmagos, optikai meghajtós netbook)
- Asus T91-es netbook (tablet, gps, tv tuner)
- Nvidia Ion alapú netbook?, a Zotacon kívül más gyártó mini-itx lapja hozzá (kétmagos)?
- AMD Congo platform (780G + integrált kisfogyasztású kétmagos proci, mini-itx)Első gondoltaok ezek, köszi!
-
toyone
őstag
Fotóz le mindent aztán majd válogatunk
kúl stuff -
Ez az integetés a Winddel ez tetszett, biztos néztek
-
tetszik a jelenlegi stílusod, a többi cikkeidet is írhatnád így
a csajokat el ne felejtesd fényképezni -
Stiky
senior tag
"Lényegében eseménytelenül telik az út." - Kicsi csalódást érzek ebben. Vártad, hogy eltérítik a gépet?!
Egyébként ha lehet, kérünk sok "mindennapi élet és környezet" képeket Taipei-ről.
-
Magnum_
nagyúr
most ebből a blogból a One 751 izgat a legjobban. azt nem tesztelitek? szimpatizálok azzal a készülékkel -
Depression
veterán
Sajna már elfelejtettem az eredeti nevét, de a piacokon árulnak lóvizeletben erjesztett tojást. :-) De azt inkább ne kóstold meg!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Noise Cancel: Esetleg az is okozhatja hogy az Eustach-kürt kinyílik ásításkor. De ez csak egy tipp.
-
Konflikt
addikt
hu ide kimennek enis szivesen: )
biztos nagyon franko kis ut lesz, varjuk a updateket: )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest