Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, meggyőztél. Most, hogy így elolvastam a városnézős részt is, már nem is irigyellek annyira, hogy bent pötyögtél csak a "szabadidődben" is. Azért nem semmi kis város, mikor jutok el én oda. Azt a bazi nagy tisztaságot meg lassan errefelé is bevezethetnék.
-
Köszi szépen az élménybeszámolót, élvezet volt követni az eseményeket. A cikket meg várom már nagyon. Fárasztó lehetett ez a kis kiruccanás, de legalább nem kellett unatkoznod. Aztán kellemes és biztonságos utat ide hazafele.
-
Látom, végül is vánszorog fölfele a blogocska, tán még egy kiemelést is érdemelhetne.
-
Na, tényleg nem volt ma olyan hosszú meg izgalmas, de persze a hivatalos cikk az első. Azért, hogy megnyugtassalak kicsit, ma esett nálunk is pöppet, igaz nem sok volt. Tegnap még jég is akadt. Még egy robogóst is láttam reggel.
Jah, a nőket inkább válogasd meg, én is arra voksolok. egyrészről ki akar annyit egyszerre nézegetni, másrészről zsűriskedj egy kicsit, mutasd meg a TOP10-et. -
Az elején még kondizni is akartál, most leszaladgálhatod a felesleget.
-
Rudi, ugye, hogy megártott az a sok fura étek?
A csajok egyre jobbak azért már, de ilyen öreg hibát, hogy a fényképező aksija lemerül. Ilyet nem szabad, felkészültnek kell lenni mindig -
Mindjárt este 9, jöhetne az újabb rész
-
Gondolom milyen kaják lehettek, este kis gyomorgörcs nem volt? Vagy hány óra van most ott egyáltalán?
-
Ez az integetés a Winddel ez tetszett, biztos néztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Küszöbön az androidos PC-k
- EAFC 26
- SkyShowtime
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest