Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Uhh, hát azt az érzést nagyon gyűlölöm mikor az emberben tudatosul hogy elhagyott valami fontosat/értékeset. "Végigszalad a hátán a víz", pulzus az egekben, tanácstalanul gondolkodik hogy na most hol is keresse/van-e értelme keresni. Egyszer a frissen vett mobilomat hagytam a buszon, anyámnak amint lépek be az ajtón szóltam és húztunk is a busz után be a városba kocsival (ez egy kis helyi járat, vissza irányban általában senki nem utazik vele). A buszállomáson odamentünk az ürgéhez és le akarta tagadni hogy megtalálta a telefont
Végül átadta, de azóta is meg van a véleményem az ürgéről, mondjuk amúgy is nagyon rühelltük a mogorva stílusát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Végül átadta, de azóta is meg van a véleményem az ürgéről, mondjuk amúgy is nagyon rühelltük a mogorva stílusát.