Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen tök igazad van.
Én úgy értem hogy a szervre frissítésének bizonyos szorzatával és a monitor/ egér frissítésével összelövik az értéket. A magasabb képfreki az egérre mozgására is jótékony hatású hiába csak 60-125 képkockát látsz.
De ezt szerintem Synthwave jobban le tudná írni mint én.
Annol Raziel és Maus ezért játszott felhúzott USB hackelt Logitech egérrel 500 Hz-n Enemy Territoryban( Quake 3 engine) mert így tudta tudta összelőni a 200Hz-s-CRT- vel. Az nekik tök jó, mert az egér mozgása simább és gyorsabb nagy eséllyel abból a megjelenített 60 képkockából arra klikkelnek fejlövésénél ami Hit-et eredményez.
pl Maus-t egy nemzetközi versenyen 2 verseny bíró figyelte, mert nem hitték el hogy lő 19"-21"méretben 1-2 milliméteres fejet formáló pixelen két találatot egymás után ( a játékban az első lövés csak a sisakot vitte le a második volt a halálos. ) [link]Am milyen érdekes, hogy manapság próbáljuk elérni 15 éve elitnek számító CRT monitorok tudását ilyen szempontból .
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, 32GB RAM, 1.5TB SSD
- 27% - HP All-in-One Desktop PC, 23.8" / AMD Ryzen 7520U / 8GB DDR5 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest