Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
filucci
csendes tag
Kérlek segítsetek!
Van egy i3-550 processzorom egy Asus P7P55M-es lappal 3500 mhz felett kifagy a gépem pedig azt mondják 4.0 ghz-ig húzható simán.tudtok valamit a probléma megoldására?
-
frescho
addikt
4.3GHz-en, max terhelesnel (Orthos 4 szalon) erte el az emlitett homersekletet. A 20-as venti csak a hazbol huzza ki a levegot, a hutotol par centimeterre, mig egy 12-es venti kerult a Ninjara. Masnal ez az alap felallas.
91W-ot 4GHz-re huzva fogyasztott a gep idle-ben mindennel egyutt. Igy is sokallod?
[ Szerkesztve ]
https://frescho.hu
-
KAMELOT
titán
Most hogy így a végéhez értem még egy érdekes dolgo feltűnt nekem.
i3-530 + GTS450 IDLE fogyasztás 91W
Nekem a gépem fogyaszt 80W-ot alapon!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Nem sok egy picit 88 fok max főleg úgy hogy NINJA hűtő van rajta és 2 venti???
Valami nem stimmel a hűtővel akkor.
70 fok körül kell lennie!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
staccato
tag
köszi a tesztet.jól sikerült.
üdv
-
x_o_n
veterán
válasz Motion_Blur #39 üzenetére
gondolom megy minden rendesen
-
x_o_n
veterán
buék,és nagyon jó lett a teszt
tényleg egy i3-2100 jó lett volna még mert egy phs tesztben az i3-550-nél 10-35% között de átlag 10-15% ot irtak az i3-2100 javára de elég sok téren jobb a 2100,hiszen van ahol simán megszorongatta az i5 szériát is..egyedül a tunning...és abban meg celeront idéző amit mennek az i3-530 ak mert anno voltak olyan cerkák hogy hihetetlen tunningra voltak képesek. -
redbull86
aktív tag
Buék!!!!
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz Motion_Blur #39 üzenetére
Én meg végül i5-750 -et vettem, sikerült 28k-ért hozzájutnom, a q6600 -at meg 25k -ért eladnom. Most alaplapot vadászok hozzá. BUÉK!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz DIESELPOWER #38 üzenetére
Nekem i7-880 + HD5870 felállás van, 1680x1050-ben pont elég arra amivel játszok (F1 2011), proci 4GH-en fut 1.25V-on, kártya alapon
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DIESELPOWER
aktív tag
-
mghltm
addikt
válasz DIESELPOWER #36 üzenetére
bosegesen eleg lesz az 5830 melle, sot meg a 7970 ala is jo lenne, szoval van benne tartalek. ha esetleg kesobb kevesnek erzed, ott az oc vagy az i7-8xx szeria
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz Motion_Blur #35 üzenetére
sajna gari nincs csak kipróbálási és oem, bár fél éve i7-920 -at vettem 30k-ért szerintem az volt a best buy, de ahogy a teszteket nézegettem elég lesz nekem az i5 bőven, úgyis lcd tv-n játszom (102 cm) HD5830-al 1366x768-ban monitorom 1600x1200 -at tud, de jobban néz ki a tv-n messzebbről a game.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz DIESELPOWER #34 üzenetére
Az kb. 5K-val áron alul van, ha van rá gari is akkor meg aztán főleg megéri!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DIESELPOWER
aktív tag
szerintetek 1156 i5-750 megéri 30k-ért ? jó proci ? egy hd 5830 mellé. köszi
[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
Nem lett rossz.
Nekem is ilyenm van ( kis 530as), nagyon szeretem ezt a lap proci kombót amim van. 4,6 ghz nekem is teljesen stabil. De egyébként meg alapon használom, 0,975 volton.
Az élet nem habostorta.
-
frescho
addikt
válasz redbull86 #29 üzenetére
Elegendo, de pl. a BC2 meg egy gyenge GPU mellett is sokat gyorsul egy erosebb procival.A HD3850-es eredmenyeknel nezd mondjuk a Pentiumot siman es OC-vel: [link]
Ez raadasul meg jobban kijon a mikro lag eseteben.
Kb, mint a sarga busz (X2) elegendo a kozlekedeshez, de egy regi Swift (X3) is mekkora elorelepes. De meg jobb, ha egy ujabb, nagyobb autoba ulhetbe az ember (Ignis vagy SX4)
-
frescho
addikt
válasz Motion_Blur #21 üzenetére
Stabilitas tesztet futtattam. 4.3-mon nyitott gepnel meg stabil volt es nem szallt el a homerseklet, de zart gepnel max 4GHz-et allitanek be, ezert em teszteltem magasabb orajelen. Sarokra allitott ablakkal tobbet is bir.
lapa: Igen, a szamitasokhoz tud tobb magot, de ebben akad atmeretezes es gorgetes is, amihez egy magot hasznal. Ne kerdezd, hogy miert.
gyuri844. Ezt ajanlom figyelmedbe: [link] Elsosorban az a reszt, ahol a FRAPS meresek ertekelese van maskent. Tomoren a kepkockak kozotti kesleltetes sokkal egyenletesebb X3-nal, mint X2-nel vagy Celeronnal. Nezd meg, hogy mennyivel simabb az X3 graikonja.
redbull86: Az, hogy eleg hozza nem jelenti azt, hogy nem fut jobban egy tobb magoson.
-
Fücsök007
őstag
válasz DIESELPOWER #25 üzenetére
Akkor nem a megfelelő játékokat futtattad, mert pl. GTA4, Supreme Commander 1 nagyon prociigényes, és 4 magot is kihasznál, de a Starcraft 2 is profitál 4 magból.
Különbség pedig igenis van, minimum FPS-ekbe főként, mert nem fog belassulni a játék, átlagos FPS-be viszont alig van különbség, ez tény.[ Szerkesztve ]
-
DIESELPOWER
aktív tag
Nemtudom ti hogy vagytok vele,de én szerintem beújítok egy ilyen i3-at
2 mag 4 szálon vagy 4 mag 4 szálon, szerintem játékban nem veszel észre annyira egetverő különbséget, főleg ha nem 1920x1080-ban tolod a játékot.Anno i5-430M a notimban HD5650M -es karival soha nem volt kihasználva teljesen 2 mag 4 szálon.
[ Szerkesztve ]
-
redbull86
aktív tag
Gratula a cikkhez,..
Nekem is i3 as van csak 550 es,. nem gondoltam hogy ekkora tuning potenciál al bír!Én meg vagyok vele elégedve nekem minden gyári beálításon megy újkora óta!
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
lapa
veterán
lehet, hogy már volt róla szó, de szerintem az excel 2007 és afelett default 2 magot használ. most nem rémlik, hogy többet tud-e. ezt csak azért, mert érdemes lehet a tesztben (akár csak a szövegben...) megemlíteni a verziót.
-
aram01
nagyúr
érdekes eredmények
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Motion_Blur
félisten
Köszi a tesztet, úgy néz ki elég jó példányt fogtál ki tényleg.
Stabilitás teszteket miért ne futtattál?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
oriic
HÁZIGAZDA
HM, eléggé tuningpéldányt fogtál ki. Gratula.
Live-Die-Respawn
-
sabaton667
csendes tag
A második mondat kicsit értelmetlen.
" Don't listen to the news,Don't know what you hear, they never make it clear,They like to keep your state confused,Propaganda time, the official line "
-
frescho
addikt
kosznom mindenkinek. Remelem, hogy volt ertelme megirni.
janos1988: 24p-vel vannak gondok, mert nem tamogatja egeszen pontosan azt a kepvaltast, de 60Hz-re fel lehet skalazni, tized szazalekkal gyorsabb a film.
kepek: Kicsit nagyobb az erdeklodes, mint szamitottam, 4 ora alatt 6784 letoltes volt, ami kb. 2GB-ot jelent, amit nem bir az uplink.
-
janos1988
addikt
Ez az a fajta proci aminél gondok vannak a videofájlok lejátszásánál?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
mghltm
addikt
"több szálon még HT-vel sem skálázódik tökéletesen, nagyjából mintha két és fél magos lenne a proci"
a sajat tapasztalataimon alapulo velemenyem az, hogy a 2 mag/4 szal valahol a 3 mag kornyeken teljesit, es ugyanez igaz 4 mag/8 szal eseten ( 6 mag ). az intel i szerias ht megoldasa joval erettebb a p4-nel hasznaltnal, bar nem tudom valaha eleri-e egy fizikai mag szintjet ( 100%-ban nem hiszem ).
en elegnek tartom manapsag az i3-5xx-as procikat a legtobb feladatra ( legyen egesz napos feszbuk lajkolasrol vagy full hd jatekrol megfelelo vga-val ), kesobb pedig fejlesztheto a rendszer i5-7xx/i7-8xx processzorokkal.
hasznaltan valoban kivalo vetel ez a platform. az irasert koszonet!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
echterion
nagyúr
válasz Motion_Blur #2 üzenetére
Nálam sem jelenik meg egy kép sem. A rendszer amúgy is folyamatosan írja, hogy a képfeltöltés szünetel. Nem tudja valaki, mi lehet a gon?
A cikkhez: nekem tetszett, főleg az alapfeszes tuningja, mikor az enyém 3,5-en ment, mindenféle varázslat nélkül, de az tény: valahogy nem éreztem a HT előnyeit annyira, mint amekkorának beharangozták.
-
Trebron09
őstag
Miért nincsenek képek?
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
lovilovi01
csendes tag
Nekem i3 540 volt, én borzasztó nagyot csalódtam benne.
775-ös rendszerről váltottam 1156-ra.
Tesztek alatt hozta az eredményeket, de valahogy nem volt az igazi.
Igazán meg sem tudom fogalmazni, hogy miért, de nálam az AM2 Phenom x3 mindenre gyorsabb lett, pedig amikor váltottam még a Win-t sem húztam újra, rákötöttem mindent, és fél óra múlva frissítés után a win újrapakolta a drivereket a netről és kész -
Tibi86
aktív tag
Köszi a tesztet! Kellemes olvasnivaló volt.
Nagyon tetszik ez a kis i3-as, elég meggyőző teljesítménye van.
Bár az Fx-et szívesebben kipróbálnám.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Jó kis teszt! i3-540-et használok,nagyon jó proci. Gyári hűtővel simán megy 4GHZ-et,20-ért vettem újonnan 3 év garanciával. Megéri,az biztos!
-
Motion_Blur
félisten
Oks, már nekem is megvannak, olvasom is
-
JanR
addikt
Vannak képek, csak lassan jönnek be.
-
beefjeez
senior tag
Én vártam, és megjelentek! Először én is csak néztem
-
Manus01
aktív tag
Köszönjük a tesztet.
Mostanában igen jó az árazása az i3-540 procinak. Viszont lapot nehezebb találni hozzá.
Játékokhoz Mafia 2-t tudnám ajánlani mert nagyon cpu igényes.Nálam vannak képek
[ Szerkesztve ]
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
Motion_Blur
félisten
Csak nálam nem jelenik meg, vagy egyáltalán nincsenek képek a tesztben?
-
gV
őstag
Hi
A címben kérlek javítsd Clarkfieldet Clarkdalere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest