Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pcm
tag
Szia!
Csak 8.1-el próbáltam, szépen ki lehet gyomlálni felesleges meghajtóprogramokat, billentyűzeteket, stb. És integrálni lehet bele a drivereket is. Rengeteg beállítási lehetőség is van. A telepítő ISO fájl mérete olyan 700Mb-al csökkent, a telepített rendszer is kb. ennyivel lett kisebb.
Ésszel kell használni, a különféle lehetőségeknél angol nyelvű segítséget ad.
Csak saját felelősségre! -
MajaG
senior tag
Igen nem csesz szét semmit, mert mindent úgy hozz létre újra, ahogy volt amikor kivetted a dobozból.
Szóval aki törölt minden particiót, mint én is annak a teljes gyári visszaállítás lépései:1. Android létrehozás amit este leírtam, hogy kell
2. Win ezzel a módszerrel amit ma írtam.ui.:
Próbáltam kicsomagolva is, a jelzett driverek nem mennek fel, se kicsomagolva, se becsomagolva.
Eddig ezzel nekem se volt gondom, érdekes.Felraknád valahova a te wined drivereinek a backupját?
-
Köszönöm!
(gondoltam rá. de tegnep nem volt hajlandó lejönni a 8-as driver csomag, 10x megpróbáltam mindig megszakedt)
Egyébként kevesebb helyet foglal, mint a hagyományosan telepített Win 10, magyar nyelv nincs benne, elviekben utólag felrakható. (24 óráztam itt nincs Wifi nem tudtam kipróbálni)De a felrakása nem ördöngősség. Needrom oldalról lejön a csomag. A rar fájlt ki kell tömöríteni. Abban lévő Win 10-et tartalmazó fájlt pedig úgy kell egy FAT32-re formázott USB stickre kicsomagolni, hogy a könytárak az USB drájv gyökerébe kerüljenek (ne alkönyvtrárba). Utána az USB-ről kell bootolni. (ESC-et nyomva ki lehet választani miről induljon a gép). Utána mindent csinál magától, 2x újraindul, a 3. induláskor kell néhány szokásos dolgot beállítani- felhasználói név stb...)
-
-
-
[OS switch] Én ezt tettem fel.
-
Ezzel én is szívtam. Attól, mert nem rakott ki semmi parancsikont, feltette az os váltót! Manuálisan kell neki egy parancsikont csinálni. Előbb-utóbb elindul az a wondows, ha jól emlékszem nekem android alóli váltás után sikerült. Az os váltó az automatikusan indul win10 alatt, annak ellenére, hogy nincs az automatikusan induló programok között. Én azt mondom, töröld le a program files mappásból ha majd sikerül belépni, és volt ott egy másik pack, azt tedd fel.
Elvileg működik windows alatt a csökkentett mód, ha nyomod az F8-at, és abból is ki lehet törölni az os swichert.
B verzió: andorid alól mountolni a windows particiót, és úgy kitörölni az os váltót. Erről is olvastam, de még nem próbáltam ki. -
-
Szerintem sem kell parázni-csak egy kicsit tovább tart- ha megy a telefonos aktiválás.
Ha nem menne akkor lehet kérni a személyzet segítségét is.
Egyszer egy Officet kellett aktiválnom 3 gépre lehet telepíteni. Már 3x volt, de update miatt az egyik már nem volt használatban. Személyzet segített és be tudtam aktiválni az új gépre is. Nem "kalózkodtam" 3 gépen használtam.Érdemes feltenni a win 10-et (előtte aktiválva legyen a 8.1!), majd formázni a partíciót újratelepítzeni aWin 10-et.
-
Örülök akkor, hogy láttam azt a hozzászólást a külföldi topikban és működik a telefonos aktiválás!
Lökött GearBestnek meg kellene írni, hogy a szegény usernek válaszolják ezt!Sajna(szerencsére?) az androidos telepítést meg nem próbáltam.
Időnként furdal, hogy le kellene irtani az Androidot a nagyobb Windowsos tárhely miatt, de mivel a fiam szülinapi ajándéka lesz, nem akarom eltolni... -
-
Olvasgattam az aktivációs problémát a NET-en.
Valaki be teudta aktiválni telefonon! Szóval azt meg lehet próbálni. Hátha....Egyébként akinek iylen problémája van az a Gearbesttől evette a tabletet...
Mai nap jó ajánlata, bár még így is 100 USDvel drágább, mint a Chuwi (és a billentyűzet is drágább hozzá):
Teclast X98 pro (Újanbb Intel SOC (Z8500), 4 GB RAM és 64GB tár) -
Én nam hagynám annyiban, köveletnék akkor egy 10USD-s licence-t a 8.1-et meg megtartanám más gép számára..Nem vagyok egy kötözködő típus, de azt szeretem kapni, amit ígértek...
10 USD-s Windowsnak bele kell férnie az árrésbe, nem kell sajnálni őket.-
Gearbestet meg kerülni kell, vagy előre rá kell kérdezi legközelebb, hogy aktivált Windowssal érkezik-e... ennyit tanultunk...
A BIOS-ba nincs sorozatszám ? vagy ugyn az vann több gépben és azért utasítja el a Windows?Chuwi supportnak is lehet esetleg írni...bár a kínaiak nem erősek támogatásban. De vannak meglepetések... szintén Kínai Geniatech (Mygica) válaszolta kérdésemre.
Meg bár fórumba elhinteném, hogy óvakodjanak a GearBesttől...ha nem hajlandók segíteni..
UI
Nem UEFI BIOS-ba még viszonylag könnyen lehettet SLIC 2.0 táblát beletenni és Win 7-et telepíteni, amjd Win 10-re frissíteni, de itt nem járható út. Meg ha már legálisan is meglehetne, ne kelljen hackelni...- -
azbest
félisten
Hát, ha itt egy boltban a windowsos gépről kiderülne, hogy próbaverziós, akkor lenne lázadás
Ha jól emlékszem kb 10 dolcsiért kapták a gyártók a bingest a nagyobb képernyősökre. A kicsikre meg ingyen. Egyébként persze, a tipikus magyar bolti hasonló gépek árához képest kedvező, és a kínairól magyarra brandelt gépeknél sem tudhatjuk, hogy a rajta lévő licensz valódi-e. -
Nem hagynám annyiban.
Paypal disputeNem azt kaptad amit hirdettek: Tábla gép Win 8.1-el és Androiddal.
Kérj teljes vissizatérítést, ha nem küldenek normális Win 8.1-et.
Vagy új csere gépet aktivált Win 8.1-gyel.December körül a Paypal írt olyat, hogy állja a visszaküldés költségét, de nem tudom él-e még ez az ajánlat...
-
MajaG
senior tag
5-6 giga szabadhely volt, de én most ledurrantottam a helyreaállító partikat is, s felraktam egy szűz Win 10-et,(20gb/10gb szabad/ de szerintem 8.1-gyel jobb volt. Nektek is hibásan müködik az egér jobb klikkre? Hosszan kell nyomni, mintha érintővel használnám.
Érintő drivert bemásoltam a system32/driver mappába, reboot is volt jópár azóta.
-
-
Nekem sd-ről megy a Firefox, irfanview, crystal disk, winamp, nincs vele gondom. 32gb-os kingstone, androiddal formázva. Sebessége kb 20/10mb/s. Nyilván lassabb kicsit, mint a tab saját hattertara.
Azt nem tudom mennyire legális a hozzá adott oprendszer, de olvastam olyat is, hogy a windows8 bing ingyenes az oem gyártóknak. -
MajaG
senior tag
Ma éjjel - 3 nap után visszaírt a support, hogy türelmemet kérik utána néznek.
Érdekes addig nem írtak, míg nem írtam bele, hogy kénytelen leszek a PayPalnak jelenteni...@sinak: a Binges Windows 1-2 dollár se volt nagy tételben, sőt akció keretében ingyen is kaptak a cégek. Szóval ne gondolod, hogy nem fér bele az árba.
Jött válasz tőlük 3 ticket után...
"I am sorry for this unusual delay to reply you and we will make sure it does not happen again.
I have informed to contact the supplier send us the Windows key,please rest assured,after they reply,we will resolve it for you.
" -
Laci.M
senior tag
Ez már nagyon off, de ez TÉNY!!!
Nézz bele bármilyen termék fórumába, mindenki a bajaival jön a termkkel, holott ha az utcán 10 emberből 9nek semmi baja nincs vele. Ez már millió fórumban ki lett beszélve, hogy nem kell minden hibát úgy felfújni.
Több fórumot is megjártam már. Azzal nincs baj, ha valaki elmondja mi a baja, sőt az a jó! Én is megosztok mindent, nem tudom hogy facsartad ki a mondandómat, hogy ez jött le ebből a számodra. Mint látod, jelen pillanatban én is szívok a termékkel úgyhogy pláne nem értelek. Nem bootol pendriveról, el sem indul a win. Nem értem miért kötöttél belém. Olvasd át még egyszer a hsz-emet, én csak a hardver hibára írtam, hogy nyugodjon meg, nem kiemelkedően jellemző, de ezt másik fórumtárs is megjegyezte. -
Laci.M
senior tag
Én meg veled nem értek egyet.... Hol láttál te hardver hibás gépet??? Én a win aktiválásról egy szót nem írtam, nem tudom miért kavarod bele.
"Ugyanis elég sokat olvasgattam, videót néztem, és mostanában találtam pár olyan videót, ahol a kijelző villog, vibrál, vagy éppen egyáltalán nem ad képet. Vajon egyedi esetről lehet szó, vagy viszonylag "gyakori" hiba?"
-
MajaG
senior tag
Szia!
Amivel jött a gép:
Windows 8.1 with bing Build 9600
Van egy olyan érzésem, hogy ez egy felújított gép...mert az alján a fém egy helyen kicsit nyomottabb. Bár ez lehet a szar kínai gyártás minőség miatt is...
Mikor belépek biosba/op rendszert akarok váltani? Az hogy müxik, mert oké, hogy bekapcs+ le gomb, meg is jelenik a két oprendszer de kiválasztani érintéssel nem tudom, +- gombbal tudok lépkedni, de mivel okézom le?
-
twi452
senior tag
nekem a kisebbik van, a VI8 de most leteszteltem neked
VLC-t feltelepítettem a "D" meghajtóra ami nálam egy 32 gigás sdhc kártya
működik isha a marketből töltesz le dolgokat akkor nem tudom, ott nem kérdez, hogy hova akarod telepíteni
lehet, hogy be tudod állítani valahol a marketben, ezt nem tudom annyira még nem barátkoztam össze a windows-os tablet élménnyel -
djgeg
őstag
Ember még egyszer leírom. USB én keresztül csatlakozik a microSD így egy meghajtót kapsz. Miért ne tudnál telepíteni bármit egy meghajtóra?!
Igaz, hogy nem nagy sebességű USB 2.0.... de akkor is. Ez NEM tablet kérdése....[link] Az itt lévő Bench.-en is ott figyel a belső és az SD card. Ha megnézed ott van mint meghajtó is itt: [link].
Két külső vinyót is rádug és ott figyel az SD kártya mind F meghajtó....
Mi a fészkes franc akadályozna téged, hogy egy meghajtóra programot telepíteni tudj? ( az USB 2.0 sebesség korlátjain kívül???) -
djgeg
őstag
-
-
azbest
félisten
A hasonló Hi8 alapján ennyit tudok mondani, esetleg a Vi10 lehet más:
Androidban nem látok olyan beállítást, ahol meg lehetne adni telepítés célját. Nem látok áthelyezést. De ha konkrétan tudod mit kellene keresnem, akkor meg tudom nézni.
Android alatt a kernel nem támogatja az exFat-ot (4GB nál nagyobb fájlokat is kezelő fat).Win alatt rendes meghajtóként látszik. Ugyanúgy működik, mint asztali pécén, hisz olyan rendszer.
-
-
-
-
Esetleg tinydeal-től, 64GB-os változat van még nekik. Ha mobilon rendeled, akkor 10$-ral olcsóbb. Ha csak nincs vége annak az akciónak. Elvileg ők tudnak úgy küldeni, hogy jó legyen. Érted. Bővebben rendeléses topicban volt erről szó. Az a baj, hogy ezeket a fórumokat a tudjuk kik is olvassák, mordor szeme mindent lát. Tippeket meg nem kéne adni nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Könyvajánló
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest