Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
atti_2010
üzenetére
a pram jó dolog de semmit nem tudunk róla még a működési elvén és egy pár prototipuson kívül. nincsenek mögötte sokéves gyakorlati tapasztalatok stb. de majd dddr4-ről néha átpillantok miről számolnak be a friss pram tulajok mikor érik be a dolog levetkőzve a gyermekbetegségeit ami minden újdonságnál elkerülhetetlen.
na szegény msi lapokról meg nem is beszélek csak offolok. tetszenek h ilyen letisztultak a lapjaik nincs telepumpálva a nyák mindenféle ellenállásokkal chipekkel meg kondikkal. -
Interceptor
addikt
Legtöbb felhasználó a játék miatt vesz jobb gépet, de a mai s775 rendszer(mondjuk egy E8xxx, Q8xxx simán elég, de még az én procimmal is elviselhető minden 1920*1080-ban is élsimítás nélkül) is bőven elég erre a szintre egy 6850-70-es vga-val megtámogatva. Ha a következő 5 évben is a konzolok határozzák meg a játékok grafikáját akkor az IB-vel is elfogunk döcögni 5 évig legalább.
-
MegalodonS
őstag
Igen sok,de en meg csak most gondolok pl valtani a C2Q,P5B laprol,pedig lassan az is annyi lessz mar.
Nem is tudom,hogy erdemes e varni az Ivy-re,vagy igazabol ki az,aki ki tudja hasznalni?? Azert ha valtok egy,i7-3820,32GB memoria kombora,az mire nem lessz eleg? Az elozo rendszeremnel sem gondoltam hogy nem kell majd par evente valtanom.Szerintem a hardverek tulfejlodtek az alkalmazasokon,jo van olyan amin nem

Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)