- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nálunk próbálkoztak felvenni mindenféle értelmi fogyatékost, gyógyult (vagy legalábbis magáról azt mondta), szenvedélybeteget, borsodi nyomortelepről szakajtott embereket, amikor már kezdett nagy lenni a munkaerőhiány. Mindenféle, takarító, meg megfogod odébbteszed, vagy egyéb komoly szaktudást nem igénylő munkára. A többségük hamar kipotyogott, aztán rájöttek, hogy ha olyan ember kell, aki el tudja olvasni, hogy mit vesz le a polcról, akkor nem minimált kell fizetni, de például a takarítók közt egy csomó fogyatékkal élő elég jól elboldogul. Néha mondjuk valamit odébbtesznek, hogy alatta is kitakarítsanak, aztán ahelyett, hogy visszatennék inkább onnan is egyel odébb teszik amikor ott nem tudnak tőle takarítani és így tovább. Aztán két hét múlva lesz meg cucc, az épület másik végében, de engem nem zavar. Ami eltűnik azzal nem kell dolgozni.

-
mAtech
aktív tag
-
törölt tag
Ezek egyre rosszabbak

Mikor szólok hogy nem vagyunk testvérek, még megsértődik és neki àll feljebb...
-
Carlytoo
senior tag
-
Somatom
veterán
-
vince
őstag
-
törölt tag
-
Carlytoo
senior tag
-
Carlytoo
senior tag
Ugyan írtam, de lehet, hogy egy kicsit sablonosan. Operátortól a grafikuson át egészen a vezető beosztásig, széles skálán jelenleg. Viszont egy ilyen jellegű munkakeresésnél, a köz által komolyabb megítéléssel bíró munkalehetőségekre sajnos nehezebben találjuk meg a megfelelő delikvenst.
-
Somatom
veterán
A zinternet elterjedése előtti időszakban töetént. Álltam az Expressz irodában, körmöltem a hirdetésemet. Ember odaáll mellém a kis papírkájával.
-Főnök! Van egy eladó, 85 -ös utánfutóm. Tudnál segíteni?
Gondoltam, a hírdetés rövidségére utal és mivel épp végeztem, nyújtottam neki a tollamat.
-Írd má` le nekem, főnök!
-
Carlytoo
senior tag
-
törölt tag
-
Klaus Duran
senior tag
István István volt nálunk is.
Találtak neki olyan munkát ahol a lehető legkevesebb kárt okoz. -
Csapoati
nagyúr
-
Carlytoo
senior tag
Köszönöm, hogy ennyien elolvastátok. Ez tényleg jól esik. Az meg, hogy véleményezitek még inkább. Tehát, hogy milyen munkát akart a "fiatalember" nem tudjuk. Ugyanis az nem derült ki. A teljes ügyintézés ennyi volt. Szívesen írok és mesélek majd még bejegyzésekben, persze a trágárságot cenzúrázva, hogy mik vannak. Némelyiket el sem hinnétek.

Több fajta álláslehetőségünk van, viszonylag széles skálán. Igen. Termelési igazgatói pozícióra is keres egy cég jelöltet. Szerintem még a héten összecsemegézem a sztorikat. Kollégákat kifaggatom és leírom. Én mivel nagyrészt EU-s támogatásokkal is foglalkozom (jogász vagyok) így ritkán találkozom hasonló ügyfelekkel, de azért multinacionális vállalatok között is találni egy-két érdekes vezetőt.
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
-
Lauda
titán
-
törölt tag
-
Freiherr
őstag
-
mickemoto
őstag
Tegnap este egy upc-s ügyintéző hölgyeményhez volt szerencsém hibabejelentés véget, na ő se volt különb a szóbanforgó Pistától.
-
MrDerekas
addikt
-
törölt tag
Azt hittem, hogy ez egyfajta vicc lesz. Sajnos tényleg vannak ilyen buckalakók.

-
Lauda
titán
-
Chaser
legenda
"- Pista
- A teljes nevét kérném.
- István"
erről az ihm aranybánya lakópark c. méltán híres ( : története jut eszembe, mikor a zedda' kinn van az építkezésen, melós kér autogramot
kinek írjam?
matyi....de nem ez ám az igazi nevem
hanem?
mátyás
((( :szerk:
Freiherr
sokkal nagyobb debilek is vannak...sajnos
-
Freiherr
őstag
-
Lauda
titán
-
Redneck
nagyúr
-
Lauda
titán
-
Freiherr
őstag
-
Lauda
titán
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
-
Carlytoo
senior tag
-
Lauda
titán
Elég fura, hogy az ilyen bemegy állást keresni.
-
Dilikutya
félisten
Én is megfordulok hasonló irodákban, saját fülemmel is hallottam már nekem meglepő dolgokat (nem tudta, mikor érettségizett, saccra 10éven belül bőven; nem tudta hogy a támogatott családi vállalkozás mivel foglalkozik és neki mi lesz a dolga; csak tippelte hogy 3 éve nincs állása), de azért ez így kicsit sok egy szövegkörnyezetben. Tényleg vannak nagyon szellemi mélynyomorú egyedek, de szerintem is túlzás a sztori.
-
TheLázs
tag
-
Csapoati
nagyúr
Mennyire van kiszínezve? Őszintén.
-
Gdi
senior tag
Abszurd

-
Carlytoo
senior tag
Hozzáteszem, hogy napi jelleggel vannak ilyen eseteink. Az ügyintéző nem én voltam, hanem a kolléga. A beszélgetést az iroda másik végéből hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest