Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!

MTK6592 alapú Kingelon g9000 csodát szeretnék újrafőzni, de vannak kisebb nagyobb gondjaim. Ha valaki találkozott hasonló jelenséggel, akkor szívesen meghallgatnám a gondolatait. Nem vagyok nagy spíler, S2-t sikerült már újraromoznom, de úgy érzem, hogy ez más tészta.

Utánaolvasgattam már az MTK fórumon, mindenhol úgy kezdik, hogy ADB driver és a SPFlash Tools. Az ADB driverrel eleve gondom van, mert w7 talál hozzá egy "YunOS ADB Interface" drivert, amit akárhogy püfölök az eszközkezelőben az MTK driverekkel, egyszerűen nem tudom rávenni, hogy ne használja. Természetesen ezekkel a driverekkel el sem indul az SPFlash.
Próbáltam nekiesni az MTK droid tools-al, ez legalább felismeri, a telefon szerint rootolt a rajta lévő android, de minden backup opció inaktív, rootolni ezzel nem tudom, simán "Failure" üzenetet dob. ( --- ERROR : SU inaccessible ) szóval nem tudom merre legyen a következő arra.
Brickelni semmiképp sem akarom, rootoláshoz/rom cseréhez csak úgy értek, ha fogják a kezem, szóval valaki türelmes válaszoljon inkább. Köszi

Ez a készülék: http://www.dealsmachine.com/best_180248.html
Ez pedig a rom amit rá szeretnék cuppantani: http://www.needrom.com/mobile/star-kingelon-g9000/
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest