Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!

MTK6592 alapú Kingelon g9000 csodát szeretnék újrafőzni, de vannak kisebb nagyobb gondjaim. Ha valaki találkozott hasonló jelenséggel, akkor szívesen meghallgatnám a gondolatait. Nem vagyok nagy spíler, S2-t sikerült már újraromoznom, de úgy érzem, hogy ez más tészta.

Utánaolvasgattam már az MTK fórumon, mindenhol úgy kezdik, hogy ADB driver és a SPFlash Tools. Az ADB driverrel eleve gondom van, mert w7 talál hozzá egy "YunOS ADB Interface" drivert, amit akárhogy püfölök az eszközkezelőben az MTK driverekkel, egyszerűen nem tudom rávenni, hogy ne használja. Természetesen ezekkel a driverekkel el sem indul az SPFlash.
Próbáltam nekiesni az MTK droid tools-al, ez legalább felismeri, a telefon szerint rootolt a rajta lévő android, de minden backup opció inaktív, rootolni ezzel nem tudom, simán "Failure" üzenetet dob. ( --- ERROR : SU inaccessible ) szóval nem tudom merre legyen a következő arra.
Brickelni semmiképp sem akarom, rootoláshoz/rom cseréhez csak úgy értek, ha fogják a kezem, szóval valaki türelmes válaszoljon inkább. Köszi

Ez a készülék: http://www.dealsmachine.com/best_180248.html
Ez pedig a rom amit rá szeretnék cuppantani: http://www.needrom.com/mobile/star-kingelon-g9000/
Új hozzászólás Aktív témák
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest