Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvannak a mentések, illetve a scatterben is látom a cuccokat. A vcom driverrel van a gondom. Ha kikapcsolt állapotban rádugom a telefont a gépre, akkor egy pillanatra megjelenik az eszközkezelőben az MTK65xx Preloader eszközöm, de aztán el is tűnik. Ezt megcsinálja 4-5 alkalommal (ki-be kapcsolgat a telefon, megjelenik a töltésjelző majd elsötétül aztán újra) aztán marad kikapcsolt állapotban.
Az eszközkezelőben nem tudok hozzá drivert társítani, mert mire megtenném addigra eltűnik az eszköz. USBDevview-ben is látom hogy az egyik hubra csatlakozott már a preloader, de ott is inaktív. :'(
-
-
Recovery módban sem túl bíztató a helyzet:
--- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Spare=2048/64 !!!
--- Unknown ROM structure, backup NOT possible!
--- ATTENTION! Recovery doesn't suit this phone!
--- Unknown ROM structure, backup NOT possible! -
Üdv!
MTK6592 alapú Kingelon g9000 csodát szeretnék újrafőzni, de vannak kisebb nagyobb gondjaim. Ha valaki találkozott hasonló jelenséggel, akkor szívesen meghallgatnám a gondolatait. Nem vagyok nagy spíler, S2-t sikerült már újraromoznom, de úgy érzem, hogy ez más tészta.
Utánaolvasgattam már az MTK fórumon, mindenhol úgy kezdik, hogy ADB driver és a SPFlash Tools. Az ADB driverrel eleve gondom van, mert w7 talál hozzá egy "YunOS ADB Interface" drivert, amit akárhogy püfölök az eszközkezelőben az MTK driverekkel, egyszerűen nem tudom rávenni, hogy ne használja. Természetesen ezekkel a driverekkel el sem indul az SPFlash.
Próbáltam nekiesni az MTK droid tools-al, ez legalább felismeri, a telefon szerint rootolt a rajta lévő android, de minden backup opció inaktív, rootolni ezzel nem tudom, simán "Failure" üzenetet dob. ( --- ERROR : SU inaccessible ) szóval nem tudom merre legyen a következő arra.
Brickelni semmiképp sem akarom, rootoláshoz/rom cseréhez csak úgy értek, ha fogják a kezem, szóval valaki türelmes válaszoljon inkább. Köszi
Ez a készülék: http://www.dealsmachine.com/best_180248.html
Ez pedig a rom amit rá szeretnék cuppantani: http://www.needrom.com/mobile/star-kingelon-g9000/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Milyen program, ami...?
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- EREDETI Apple AirPods Pro 2, alig használt, 2db töltőtok, vadiúj fülharang szett, makulátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest