- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ügyes volt, hogy legalább életet leheltél bele!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Van egy TDS A9300 dualsim Galaxy Note klón telefonom. Úgy került hozzám, hogy tégla volt. Találtam hozzá rom-ot a needrom-on, és sikerült feléleszteni. Többé kevésbé.
Az IMEI számokkal valami zür van.Ha nincs benne SIM kiírja rendesen a számokat a *#06#-ra. Ha teszek bele SIM-et akkor kiírja, hogy invalid imei. Végigpróbáltam minden metódust, amiket ajánlanak az mtk chippes telókhoz, de nem hozott megoldàst egyik sem.
Javaslom csampei fórumtársunk linkjét az imei javításhoz.MTK DroidTools -os imei javítást nem tudtam kipróbálni, mert ha rádugom a telót, kifagy az MTK droid tool. Kiírja a Hardware-hez, hogy MT6575 és lefagy. Ha kíhúzom az USB kábelt akkor magához tér és kiírja, hogy "Nem megfelelő ROM struktúra mentés nem lehetséges. "
Több verzióval is próbáltam, mindíg ez volt a vége.
Van-e a telefonon factory mode?
Általában ugye a recovery az a power + hangerő fel.
A factory mode – ha van – pedig power + hangerő le, de hát ez ugye telefontól függ.
Ha van factory mode, akkor ott úgy próbáld meg csatlakoztatni a telefont, és utána elindítani az MTKDroidTools-t.
Ha nem volna, akkor recovery módban próbáld meg ugyanezt.Ilyen dolgok érdekelnének első körben:
adb-n vagy parancssorosan az alábbi parancsok kimenetei
cat /proc/dumchar_info
df
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest