Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem egy órán át is magyarázhatták, mert azt, hogy mi az oop lényege, azt felfogtam én 10 percnél hamarabb is.
Kicsit félreérthető volt a hsz-em. Úgy értettem, hogy mikor az objektum orientált programozáshoz értünk ezzel a gyorstalpaló C++ (ajánlottan választható) tárgyban, akkor jöttem rá, hogy tényleg okos döntés volt részemről, hogy nem informatika karra iratkoztam be az egyetemre, hanem építőmérnöknek.
Tehát nálam itt lépte túl a hobbi szintjén élvezhető informatika az "Á, ez már túl bonyolult." stádiumát, és lépett át a "Milyen jó, hogy nem kell paráznom amiatt, hogy ez nekem kezd magas lenni." státuszba.
Amúgy ebből a tárgyból így is 5-ösre zártak le, hogy megmondtam a tanárnak az OOP-nál, hogy: "Na jó, én ZH-ra még bejövök, talán órákra is mert ráérek és előtte is, utána is itt van órám az épületben, de tulajdonképp innentől kezdve 'feladtam' a dolgot."
Na ettől persze ha informatika karon lennék, lehet hogy még jobban is remekelnék azóta azon a szakterületen, mint ezen, ahol most vagyok, sosem lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OTP Bank topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs