- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZoli11
újonc
Sajnos van olyan is ahol a szolgáltatók nem fejlesztettek hiába volt SZIP, Dunántúli település (Úrkút) elő példa.
Invitel rézhálózat volt/van, SZIP-en kaptak támogatást de csak VDSL-re és csak 48 igényhez bővítésre....ez úgy jött össze, hogy volt a faluban egy soros koax kábeltévé hálózat amit megvett a PR-Telekom és átépítette csillagpontosra, csak éppen "optikai betápot" nem csináltak hozzá, wifin lőtték át másik településről a netet...
Mivel a SZIP felmérés idején leadták, hogy fejlesztik a hálózatot, lesz min. 30 mega koaxon ezért nem lett SZIP támogatott az egész település, csak az a 48 igényhely ahol addig semmi nem volt (új építésű utcák).
Sajnos a helyzet a mai napig ugyan az, PR-koaxos internet csak 12 Mbit max, Invitel rézen pedig ott van 30-40 mega ahol közel vannak a központhoz (ez kb. a település 1/4-e, többi helyen 10-20 mega).
PR Telekomot megkeresve és konkrétan rákérdezve, hogy hol a SZIP-es 30 mega mindig elhallgat az ügyfélszolgálat, majd rövid zenélés után kedvesen közlik h 12 megát tudnak....emailben elküldtem nekik 3szor a levelezést a KIFÜ-vel ahol pontosan fény derült a leírtakra, hogy miért nem lett 30 mega, még választ sem kaptam....
Nyilván egyszer mindenhol lesz optika, és jelenleg is látszik hogy Veszprém megyében több helyen építenek optikát, illetve mint korábban írtam a Somló környéke is lassan de biztosan készül, de arra senki nem tud választ adni, hogy mikor hova és ki fog odaérni először ahol jelenleg nincs még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest