Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Laci
tag
válasz
Inhouse #3466 üzenetére
Kíváncsi lennék ennek a kicsit szakmaibb miértjére. Nem kötekedni akarok, félre ne érts, hanem mert érdekel. Többek közt azért, mert én nem vagyok szakmabeli, (csak mezei autószerelő)de eddig ugye azt hallottuk, terjesztettük, hogy a nyugalmi feszültség lassú esése jó dolog. Másrészt pedig azért is érdekel, mert többszörösen érintett vagyok a dologban, ugyanis kettő saját akkum is hasonló, értékeket produkál. Egyik 3 hónapos, a másik kb 1,5 éves és épp a minap mértem töltés után órákkal 12,93 Voltot. Aggódnom kéne? Mégegyszer, nem vitázni akarok, csak kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest