Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mivel a live image arra van hogy kipróbáld a rendszert, nem fog semmit elmenteni. Amire te gondolsz az a presistent mód, itt viszont olyan nincs.
Az ilyen szintű felhasználásnál érdemes egy rendes telepítést csinálni. A kimeneti hangeszköz beállításának meg legjobb módja jelenleg felrakni a veromixet a paneltálcára a KDE-ben és abban választani kimenetet.
anulu: jaja, azért egy átlagos gépen 100 torrent mellett még konstans HD stream lejátszás már nem annyira egyértelmű feladat, ez én szétválasztanám kétfelé, ha feltétlen kell az a 100 torrent, bár ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, a dolognak kb. csak akkor van értelme, ha valaki a napi helyezésre hajt az nCore-on.
A tegnapira meg csak annyit, hogy győzött az orosz borotválkozó automata. (ugye először mindenkinek eltérő a fejformája)
-
McSzaby
őstag
Szerintem simán okozhatta a pen, hisz ha belegondolsz egy SATA-s vinyónak azért jóval magasabb az olvasási és írási sebessége is. A HDMI-t a rendszerbeállításoknál - Multimédia menüben tudod beállítani. Ott szerintem tilts minden és csak a HDMI-t engedélyezd, akkor a hang megoldódik. Aztán ez csak az én tippem, várj meg mást is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest