Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van valami híred?
-
Soderes
senior tag
Ugyan, én nem ismerem Rawulf kollégát. Nem futottam össze vele sehol itt fent eddig.
De így látatlanban is kívánok neki jó egészséget!
A gyógyulásban pedig tovább a Lenini úton.
Előre, mint a proletárok!Várjuk vissza!
-
-
Android Dual Simes topicban adott tanácsot még "tinikoromban" 2014-ben, amikor az első kínai telefonomat rendeltem meg.
Illetve szerintem privátban is értekeztünk, csak egy időben kitakarítottam a teljes listámat, és így 2016 előttről nem találok levélváltásokat.
Aztán még találkoztunk a Redmi Note 4 topicban is.
És úgy rémlik sokszor olvastam tőle-általan kínai rendelések kapcsán, amiért nagyon hálás vagyok, mert nagyon jól esett az, hogy kintről olcsóbban kaphatok meg jobb cuccokat sokszor.
Függőséget tud okozni, jó értelemben.
Jobbulást, gyógyulást, mielőbbi felépülést Rawulf!
-
válasz
Gargouille #5 üzenetére
Továbbítani fogom és nagyon szépen köszönöm !
-
Gargouille
őstag
Bár nem ismerem Rawulf kollégát, de remélem nem baj, ha azt üzenem neki, hogy bármi is történt vele erőt és kitartást kívánok a felépüléshez, álljon talpra mihamarább, hogy lehetőséget adjon rá, hogy én is megismerhessem.
-
-
-
szente
addikt
Rajta keresztül jött be kínából az első Xiaomi (MI2s) telefonom még 13-ban. Visszaolvasva az üzeneteket, nagyon kedves és türelmes srác lehet. Segített Pay Pal fiókot is létrehozni. Kétszer volt dolgunk egymással, összesen 126 üzenetváltásunk volt, úgy hogy innen is elnézést kérek, ha nehéz eset voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest