Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van valami híred?
-
Soderes
senior tag
Ugyan, én nem ismerem Rawulf kollégát. Nem futottam össze vele sehol itt fent eddig.
De így látatlanban is kívánok neki jó egészséget!
A gyógyulásban pedig tovább a Lenini úton.
Előre, mint a proletárok!
Várjuk vissza!
-
-
Graphics
Jómunkásember
Android Dual Simes topicban adott tanácsot még "tinikoromban" 2014-ben, amikor az első kínai telefonomat rendeltem meg.
Illetve szerintem privátban is értekeztünk, csak egy időben kitakarítottam a teljes listámat, és így 2016 előttről nem találok levélváltásokat.
Aztán még találkoztunk a Redmi Note 4 topicban is.
És úgy rémlik sokszor olvastam tőle-általan kínai rendelések kapcsán, amiért nagyon hálás vagyok, mert nagyon jól esett az, hogy kintről olcsóbban kaphatok meg jobb cuccokat sokszor.
Függőséget tud okozni, jó értelemben.
Jobbulást, gyógyulást, mielőbbi felépülést Rawulf!
-
válasz
Gargouille
üzenetére
Továbbítani fogom és nagyon szépen köszönöm !
-
Gargouille
őstag
Bár nem ismerem Rawulf kollégát, de remélem nem baj, ha azt üzenem neki, hogy bármi is történt vele erőt és kitartást kívánok a felépüléshez, álljon talpra mihamarább, hogy lehetőséget adjon rá, hogy én is megismerhessem.

-
-
-
szente
addikt
Rajta keresztül jött be kínából az első Xiaomi (MI2s) telefonom még 13-ban. Visszaolvasva az üzeneteket, nagyon kedves és türelmes srác lehet. Segített Pay Pal fiókot is létrehozni. Kétszer volt dolgunk egymással, összesen 126 üzenetváltásunk volt, úgy hogy innen is elnézést kérek, ha nehéz eset voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest