- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Utolsó hsz-em nekem is feléd (itt).
Ha idegen jön s kér AMD-t-legyen. Ha kell neki kap, Ő pénze. Ha ismerős kér gépet Intelt mondok neki. Ennyi.Neem. Nekem azt jelenti "ismerem" ha 24/7-ben emberi fesszel megcsinálok vele egy min.50%-os tuningot. Az, hogy alapon stabbillá belőni..nem értem mi benne a csuda. Ha ez az alap, sztem mindenki ismeri..
Erről beszéltem..Ez kevés.. Még jó, hogy működik, ha nem akkor kuka, nem? (vagy user error) Másiok az elváerásaink. Nekem fontos, hogy nagy tuningpotenciája legyen, s azt stabilan tartsa is ha kell, évekig. Az, hogy valami működőképes..alap, nem?
Írtad azt is, hogy összehasonlítani..Miben? Hol? Itt max szintetikus tesztekben tudnád (a procit), az meg..minek. Nem hiszem, hogy örülnél egy super PI, wPrime, Pifast stb..tesztelésnek.. És nem is ad reális képet.
Te kb hazugnak, csalónak neveztél, gondoltam okkal, sok a ropssz tapasztalat.
-
Gorneck
legenda
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Nem akarod befejezni? Van privát.
Vkit kurvára nem érdekel, hogy nálad másnál mi van AMD fronton...ő az intelt szereti/kedveli/benne bízik, akkor azt el kell fogadni és nem szenvedni rajta meg győzködni az illetőt...kicsit unalmas...arról nem is beszélve, hogy az egész egy olyan hszből indult ki amit egyesek félre értettek... -
Mobi28
tag
válasz
#98593280 #100 üzenetére
"Hmmm, érdekes mód amióta összeraktam az AMD-met, ez november eleje volt, egyetlen egy fagyásom nem volt, mondhatni atombiztos a konfig. A Windows 7 tökéletesen működik."
Tök jó mindenki örül csak ne offold már szarrá kérlek ...
Nekem mikor tervezgettem a gépcserét lépten nyomon a fejemhez vágják, hogy miért nem AM3 mert az milyen jó meg milyen olcsó stb... És? Akkor sem vennék magamnak AMD-t ha fele annyiba kerülne mint most. És ezzel nem azt mondom, hogy az rossz lenne egyszerűen csak nekem NEM KELL! El kell fogadni, hogy van aki a kékeket részesíti előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest