- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Utolsó hsz-em nekem is feléd (itt).
Ha idegen jön s kér AMD-t-legyen. Ha kell neki kap, Ő pénze. Ha ismerős kér gépet Intelt mondok neki. Ennyi.Neem. Nekem azt jelenti "ismerem" ha 24/7-ben emberi fesszel megcsinálok vele egy min.50%-os tuningot. Az, hogy alapon stabbillá belőni..nem értem mi benne a csuda. Ha ez az alap, sztem mindenki ismeri..
Erről beszéltem..Ez kevés.. Még jó, hogy működik, ha nem akkor kuka, nem? (vagy user error) Másiok az elváerásaink. Nekem fontos, hogy nagy tuningpotenciája legyen, s azt stabilan tartsa is ha kell, évekig. Az, hogy valami működőképes..alap, nem?
Írtad azt is, hogy összehasonlítani..Miben? Hol? Itt max szintetikus tesztekben tudnád (a procit), az meg..minek. Nem hiszem, hogy örülnél egy super PI, wPrime, Pifast stb..tesztelésnek.. És nem is ad reális képet.
Te kb hazugnak, csalónak neveztél, gondoltam okkal, sok a ropssz tapasztalat.
-
Gorneck
legenda
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Nem akarod befejezni? Van privát.
Vkit kurvára nem érdekel, hogy nálad másnál mi van AMD fronton...ő az intelt szereti/kedveli/benne bízik, akkor azt el kell fogadni és nem szenvedni rajta meg győzködni az illetőt...kicsit unalmas...arról nem is beszélve, hogy az egész egy olyan hszből indult ki amit egyesek félre értettek... -
Mobi28
tag
válasz
#98593280 #100 üzenetére
"Hmmm, érdekes mód amióta összeraktam az AMD-met, ez november eleje volt, egyetlen egy fagyásom nem volt, mondhatni atombiztos a konfig. A Windows 7 tökéletesen működik."
Tök jó mindenki örül csak ne offold már szarrá kérlek ...
Nekem mikor tervezgettem a gépcserét lépten nyomon a fejemhez vágják, hogy miért nem AM3 mert az milyen jó meg milyen olcsó stb... És? Akkor sem vennék magamnak AMD-t ha fele annyiba kerülne mint most. És ezzel nem azt mondom, hogy az rossz lenne egyszerűen csak nekem NEM KELL! El kell fogadni, hogy van aki a kékeket részesíti előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest