- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
van egy igen jó példa: ha jól rémlik, egy osztrák városban megcsinálták, hogy az összes kresztáblát/lámpát kiszedték és arra alapoztak, hogy figyeljen mindenki a másikra... legnagyobb meglepetés az volt, hogy semmi baleset nem történt utána hosszú időn keresztül... ha itt ilyet csinálnának, szerintem kapásból lenne egy kecskemét méretű városban is többszáz halott, mire kialakulna a normális közlekedés... itt nap, mint nap gyalogosan és kocsival is történnek olyan dolgok, hogy az hihetetlen... pl amikor nagy 5ös bmw-vel kitalálja a f@szkalap 3 sávval (hamburgerrel a kezében) arrébb, hogy 2 záróvonalon is keresztbe átvágva lekanyarodik jobbra, közben meg b@szik figyelni és csak a fenenagy körültekintőségemen múlik, hogy nem lépek le az útra és nem indulok el... ha úgy tettem volna, szerintem rosszul járok, mert 60-80al simán jött és jobb esetben pihenhetnék most a helyi kórházban... általában az erre megfelelő topikban kidühöngöm magam...
tegnap index nélkül kanyarodó szőke 3.14csa csapott el majdnem...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Fel van szerelve egy lámpa egy ideje sződliget határába, ha bejössz 55km/h felett, bevált pirosra 1 percre.Stop'and'go...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest