Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

van egy igen jó példa: ha jól rémlik, egy osztrák városban megcsinálták, hogy az összes kresztáblát/lámpát kiszedték és arra alapoztak, hogy figyeljen mindenki a másikra... legnagyobb meglepetés az volt, hogy semmi baleset nem történt utána hosszú időn keresztül... ha itt ilyet csinálnának, szerintem kapásból lenne egy kecskemét méretű városban is többszáz halott, mire kialakulna a normális közlekedés... itt nap, mint nap gyalogosan és kocsival is történnek olyan dolgok, hogy az hihetetlen... pl amikor nagy 5ös bmw-vel kitalálja a f@szkalap 3 sávval (hamburgerrel a kezében) arrébb, hogy 2 záróvonalon is keresztbe átvágva lekanyarodik jobbra, közben meg b@szik figyelni és csak a fenenagy körültekintőségemen múlik, hogy nem lépek le az útra és nem indulok el... ha úgy tettem volna, szerintem rosszul járok, mert 60-80al simán jött és jobb esetben pihenhetnék most a helyi kórházban... általában az erre megfelelő topikban kidühöngöm magam... :( tegnap index nélkül kanyarodó szőke 3.14csa csapott el majdnem...

Új hozzászólás Aktív témák