Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Kinek a pap, kinek a Papp-né...
Nekem nem jött be, de ettől még jó lehet...
Most vagy kukázod szegény RN3-at ( csak előtte szólj nekem hol az a kuka
)
....vagy írsz még 7 semmitmondó üzenetet a miui.hu oldalon, utána tudsz majd privát üzenetet írni, írsz Attilának, elküldöd neki a telefont és ő megcsinálja.
-
Milestone2
nagyúr
Igen de a kibontás miatt, még (ha jól gondolom) két almappában.....az már túl hosszú...
Ezeket, amit itt látsz:
Ezeket másold át C:\ROM mappába (ha nincs készítsd el előtte)
...és ezt a C:\ROM mappát tallózd be a MIFlash-be
...de szerintem nem ettől van. (Szerintem) EDL módban még flesselhető, de nem az új MiFLash-el (mert az már Mi Fiókhoz is köti a flesselést)Volt már nekem is párszor ilyen. Használd a régi MiFlash-t
Nekem többször úgy sikerült a halálból visszahozni többféle készüléket, hogy mindhárom gom (hang fel, hang le, bekapcsoló) egyszerre nagyonhosszú nyomásával egyidejűleg dugtam PC-re és nyomtam rá a FLASH gombra a MiFlash-ben.
-
-
Milestone2
nagyúr
melyiket? amit az előbb linkeltem a global fejlesztőit...?
közben megtaláltam a global stabilt is,
ha mindenképp azt szeretnéd: [GLOBAL V9.5.6.0] -
Milestone2
nagyúr
FASTBOOT ROM-ot a MI FLASH-hoz kell leszedni.
Sajna én Fejlesztői párti vagyok...csak a fejlesztőiket tudom hol vannak.
A KENZO például itt: http://bigota.d.miui.com/8.10.11/miui_HMNote3ProGlobal_8.10.11_9c30b4df6a_6.0.zip -
Milestone2
nagyúr
Hát ezt neked kell tudnod...
DCIM a fényképek
De nézz körül más is fontos lehet. Music, Pictures, esetleg egyéb más Movies (kinek mi fontos) nekem a Downloads is tele szokott lenni hasznos dolgokkal...
Ha a mentéssel készen vagy, jöhet a TWRP végleges felégetése
Letöltöd a telepíthető verziót
https://drive.google.com/open?id=1yRcEioTLsD2PoYzzx7eVLdFeQq18GTRd
majd MTP kapcsolaton keresztül felmásolod a telefon pl Download mappájábaEzután a TWRP-n belül az INSTALL menübe mész.
Ott kiválasztod a DOWNLOAD mappát, majd ott a letöltött ZIP fájlt.Alul elhúzod a csúszkát, majd ha végzett a telepítéssel és felül successt írt ki
A REBOOT menübe mész és ott a RECOVEY-t választod...
S ha újraindult és valóban a TWRP-ben akkor örülsz és továbbléphetünk
-
-
Milestone2
nagyúr
A TWRP IMG fájlját MINDENKÉPP TÖLTSD LE.
Azért szeretem a Minimal ADB and Fastbootot, mert az egy bizonyos könyvtárba telepedik, és ha oda bemásolod a TWRP IMG fájlját, akkor biztos jó helyről akarja indítani...(ha bizonyos vagy benne, hogy tudod indítani minimal adb and fastboot nélkül is az IMG bootolást, akkor csak a TWRP-t töltsd le)
Jön a teszt, hogy elindul-e a TWRP.
A következő paranccsal:ebben az esetben, ha minden rendben, akkor a következő kell látnod:
-
Milestone2
nagyúr
Mondjuk, ha egy apró feliratban jeleznéd, hahó srácok "xxxxxxxxx(helységnév)" közelében keresek segítséget, könnyebb lenne.
1. nyitott BL? vagy még az a fajta eustockos, amit ráerőszakoltak zárt BL-re?
2. TWRP van fenn?
3. fastboot mód van még? (hangerő le és bekapcsológomb egyszerre nyomva tart fastboot módig) -
Lacopapi
addikt
Nincs az ujjlenyomat olvasón kívül olyan,amihez nyúlnod kellene,nem tudsz tönkretenni semmit,ha óvatos vagy. Szétszedős videó meg millió van,én az akkucserénél,meg egy ugyanilyen problémánál voltam kénytelen barkácsolni,de nem volt és nincs gond. Nem bonyolult,eléggé vékony a lemez,könnyen kezelhető.
VIDEO például,a srác mondjuk körömmel operál,de jó a gitárpengető,vagy valami műanyag....Akksit elég csak lecsatlakoztatni.
-
SlausK
tag
Van tapasztalatom olcsó üveggel is és nem túl jó. Több is rövid időn belül magától elrepedt akár több ponton is. Volt amikor az olcsó üveg helyett egy vastagabb, merevebb fóliát/plexit kaptam.
Én úgy vagyok vele, hogy a Nillkin üvegekről alapvetően is jó a vélemény és nálam már bizonyított a múltban és remélem a jövőben is. -
tovgab
aktív tag
Ki lett véve a Facebook app-ból ez a funkció, úgyhogy szerintem sehogy.
Bár a Facebook messenger beállításai között van olyan menüpont, hogy people>sync contacts, de nálam nem csinál semmi...
Fórumokon olyan megoldást találtam hogy egy régebbi FB apk-t kell letölteni, amiben ez a funkció még benne van és letiltani az automatikus frissítést...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Politika
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest