Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
Ki lett véve a Facebook app-ból ez a funkció, úgyhogy szerintem sehogy.
Bár a Facebook messenger beállításai között van olyan menüpont, hogy people>sync contacts, de nálam nem csinál semmi...
Fórumokon olyan megoldást találtam hogy egy régebbi FB apk-t kell letölteni, amiben ez a funkció még benne van és letiltani az automatikus frissítést...[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
SlausK
tag
Van tapasztalatom olcsó üveggel is és nem túl jó. Több is rövid időn belül magától elrepedt akár több ponton is. Volt amikor az olcsó üveg helyett egy vastagabb, merevebb fóliát/plexit kaptam.
Én úgy vagyok vele, hogy a Nillkin üvegekről alapvetően is jó a vélemény és nálam már bizonyított a múltban és remélem a jövőben is. -
Lacopapi
addikt
Nincs az ujjlenyomat olvasón kívül olyan,amihez nyúlnod kellene,nem tudsz tönkretenni semmit,ha óvatos vagy. Szétszedős videó meg millió van,én az akkucserénél,meg egy ugyanilyen problémánál voltam kénytelen barkácsolni,de nem volt és nincs gond. Nem bonyolult,eléggé vékony a lemez,könnyen kezelhető.
VIDEO például,a srác mondjuk körömmel operál,de jó a gitárpengető,vagy valami műanyag.... Akksit elég csak lecsatlakoztatni.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Mondjuk, ha egy apró feliratban jeleznéd, hahó srácok "xxxxxxxxx(helységnév)" közelében keresek segítséget, könnyebb lenne.
1. nyitott BL? vagy még az a fajta eustockos, amit ráerőszakoltak zárt BL-re?
2. TWRP van fenn?
3. fastboot mód van még? (hangerő le és bekapcsológomb egyszerre nyomva tart fastboot módig)[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Az az ábra azt mutatja, hogy ZÁRT a bootloader.
Akkor elméletben (és ezért lenne jó ha értő kezekbe kerülne, mert így távolból csak elméleteket gyártunk) nyitnod kéne a bootlodert, hogy újraflesselhesd a telefont.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
A TWRP IMG fájlját MINDENKÉPP TÖLTSD LE.
Azért szeretem a Minimal ADB and Fastbootot, mert az egy bizonyos könyvtárba telepedik, és ha oda bemásolod a TWRP IMG fájlját, akkor biztos jó helyről akarja indítani...(ha bizonyos vagy benne, hogy tudod indítani minimal adb and fastboot nélkül is az IMG bootolást, akkor csak a TWRP-t töltsd le)
Jön a teszt, hogy elindul-e a TWRP.
A következő paranccsal:ebben az esetben, ha minden rendben, akkor a következő kell látnod:
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Elindult a TWRP?
Ha igen. Akkor a MOUNT menüben megnézed, hogy alul ENABLE MTP vagy DISABLE MTP világít.
(a DIASBLE a jó, mert akkor épp engedélyezve van) ebben az esetben a PC-dnek látnia kell a telefonod belsejét és mindent ki tudsz menteni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Hát ezt neked kell tudnod...
DCIM a fényképek
De nézz körül más is fontos lehet. Music, Pictures, esetleg egyéb más Movies (kinek mi fontos) nekem a Downloads is tele szokott lenni hasznos dolgokkal...
Ha a mentéssel készen vagy, jöhet a TWRP végleges felégetése
Letöltöd a telepíthető verziót
https://drive.google.com/open?id=1yRcEioTLsD2PoYzzx7eVLdFeQq18GTRd
majd MTP kapcsolaton keresztül felmásolod a telefon pl Download mappájábaEzután a TWRP-n belül az INSTALL menübe mész.
Ott kiválasztod a DOWNLOAD mappát, majd ott a letöltött ZIP fájlt.Alul elhúzod a csúszkát, majd ha végzett a telepítéssel és felül successt írt ki
A REBOOT menübe mész és ott a RECOVEY-t választod...
S ha újraindult és valóban a TWRP-ben akkor örülsz és továbbléphetünk
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
FASTBOOT ROM-ot a MI FLASH-hoz kell leszedni.
Sajna én Fejlesztői párti vagyok...csak a fejlesztőiket tudom hol vannak.
A KENZO például itt: http://bigota.d.miui.com/8.10.11/miui_HMNote3ProGlobal_8.10.11_9c30b4df6a_6.0.zip[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
melyiket? amit az előbb linkeltem a global fejlesztőit...?
közben megtaláltam a global stabilt is,
ha mindenképp azt szeretnéd: [GLOBAL V9.5.6.0][ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Nincs összekapcsolva a telefon a Mi Fiókoddal.
Ebben az esetben nyitott bootloader (ahogy nézem ez most megszűnt)
és MI FLASH (a PC-dre) és Fastboot ROM (TGZ) kell.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
-
senior tag
-
Milestone2
nagyúr
Igen de a kibontás miatt, még (ha jól gondolom) két almappában.....az már túl hosszú...
Ezeket, amit itt látsz:
Ezeket másold át C:\ROM mappába (ha nincs készítsd el előtte)
...és ezt a C:\ROM mappát tallózd be a MIFlash-be
...de szerintem nem ettől van. (Szerintem) EDL módban még flesselhető, de nem az új MiFLash-el (mert az már Mi Fiókhoz is köti a flesselést)Volt már nekem is párszor ilyen. Használd a régi MiFlash-t
Nekem többször úgy sikerült a halálból visszahozni többféle készüléket, hogy mindhárom gom (hang fel, hang le, bekapcsoló) egyszerre nagyonhosszú nyomásával egyidejűleg dugtam PC-re és nyomtam rá a FLASH gombra a MiFlash-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Kinek a pap, kinek a Papp-né...
Nekem nem jött be, de ettől még jó lehet...
Most vagy kukázod szegény RN3-at ( csak előtte szólj nekem hol az a kuka )
....vagy írsz még 7 semmitmondó üzenetet a miui.hu oldalon, utána tudsz majd privát üzenetet írni, írsz Attilának, elküldöd neki a telefont és ő megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest