Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Olyan problémám lenne a telefonnal, hogy a kamera alkalmazás, amint elindul ki is lép.
Ha viberből vagy facebookon keresztül akarok képet csinálni, akkor is csak bejön egy fekete kép, majd be is zárul.
Ha újraindítom a készüléket egy darabig jó, de utána megint ezt csinálja. Találkozott már valaki ilyennel?
Az eustockos magyar miui van rajta. -
Bali222
tag
Marha egyszerű a válasz. Az emberek nem tudják, hogy mi miatt nem tud b20-at a telefon.
Ahogy előre azt sem tudta senki milyen lesz a lefedettség nélküle.
Ennyire nagyon egyszerű. Lehet, hogy unalmas neked, még nekem is, pedig én is szeretnék b20-at, de ez van. Ők nem tudják, és ezzel se te se én nem értünk el most semmit.[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz Bali222 #9353 üzenetére
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy akik állandóan ezen rugóznak, azok igenis tudják hogy nincs benne és nagyon gáznak tartják, ezért nem értem mi értelme van +1-edszerre is beírni. Ettől nem fog változni semmi. Azért azt lehet tudni hogy a szolgáltatók közül hol esélyes hogy B20-on szolgáltat. Ha pedig utólag tudta meg ezt valaki, mert még ennek se járt utána vásárlás előtt, az vagy elfogadja ezt, vagy adja el és vegyen samsung-ot 2x ennyiért.
-
Telda
addikt
válasz Criminal017 #9357 üzenetére
A kamera beállításaiban a dátum feliratozásra gondolsz?
-
Bali222
tag
Utána járni? 0 infó van róla, hogy melyik szolgáltató hol hogyan szolgáltat. Ami itt a fórumon van, az nagyon kevés sajna. Fröccsöghetsz, de én pl sajnálom, hogy nincs benne B20 mert a legtöbb helyen nincs vele mobilnet. De mégsem fogom eladni a telefont. Na most mi lesz?
-
citkar
addikt
válasz Bali222 #9365 üzenetére
Több lehetőséged is van, pl váltasz készüléket, ha ezt nem akarsz akkor másik szolgáltatónál vásárolhatsz mobilnetet, T mobile vagy Telenor 4G-je nagy valószínűséggel elérhető B20 nélkül is.
Vodás vagyok én is, legtöbbet 3G-n lógok emiatt, gondolkodtam én is másik szolgáltatón mobilnetnek, úgy is két SIM-et használok, de még nem szántam rá magam. Pl barátnőm szintén B20 nélkül T mobillal szerte az országban a legtöbb helyen 4G-n lóg.[ Szerkesztve ]
-
Bali222
tag
Én a Balatonnál lakom, errefelé nincs 4G, csak elvétve H+ és 3G, de sok helyen csak edge.
Barátnőm Fejér megyei, Fehérvár után 1-2 településsel még van 3G, utána semmi.
Waze többször nem talál netet mint igen út közben.
Füredi vonaton Fehérvárig dettó, többször nincs net mint van. T-Mobile.
Ennek ellenére a Telefont szeretem, és még csak nem is fogom lecserélni, sőt, még csak magamtól nem is kezdtem volna magyarázkodásba.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Céges net, céges számlával.Kicsit érdekes volna ha csak nekem szolgáltatót váltanának.
Nem a telefon tehet róla, hogy nincs b20, nem is érdekelne ha nem lenne, teljesen jó lenne a 3g is, de az sincs.Konkrétan a voda hulladék.
Tárcsázáskor fél percig csak gondolkodik a telefon mire csörög is, olyan remek a lefedetség.#9359 Vstryker : az érdekes mert én megnxitom és csak a 7.3.7 van ott!
Megvan, te a kinait mutatod
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Criminal017 #9371 üzenetére
Helyfüggő ezek szerint.Nekem pont fordítva van.
-
watador600
senior tag
válasz V.Stryker #9342 üzenetére
Szia!
Bocsi a buta kérdésért, ha én az eustocktól úgy rendeltem a telót hogy elvileg nem frissül, akkor amit linkeltél, a Mi PC Suittal ugyan úgy feltudom flashelni majd rá? Vagy kell tennem előtte valamit? PL bootloadert kinyitni?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Hokitojas85
tag
Másnál se működik a beállításokban az additional settings (rendszer) albeállításoknál a mentés visszaállítás résznél az adatok mentése a google serverre? nem tudok kiválasztani fiókot amit szeretnék használni, és hiába kapcsolom be az opciót, ha visszajövök ebbe a menübe ki van ugyanúgy kapcsolva. Lehet hogy ez már ezer éve ilyen, bevallom sose néztem, de azért nem lenne rossz ha működne.
-
Milestone2
nagyúr
Lehet a szokásos felesleges szavazáson résztvenni a Global nyelvi fájljairól...
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=282717Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Criminal017
őstag
válasz Milestone2 #9376 üzenetére
Írtam (megint).
Szerintem annyit ér, mint halottnak a beöntés. -
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Open camera appnal a halszem effektus hol lehet állítani?
Good hunting,STALKER !
-
öregSZEM
csendes tag
válasz Criminal017 #9321 üzenetére
Köszönöm a Te és a többi kedves segítőkész fórumtárs segítségét. Mindenképpen érdeklődöm nála.
Ezer köszönet még egyszer a segítségért. -
Telda
addikt
válasz Criminal017 #9362 üzenetére
Itt csak olyat találtam hogy dátum feliratozás bekapcsolása. Alapból ki volt kapcsolva, ha bekapcsolom FC-zik a kamera. A formátum állítást sajnos nem találtam.
-
madrac
senior tag
válasz Bali222 #9365 üzenetére
0? Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz és csak saját magadat okolhatod ezért . Elég sok ilyen információt lehet olvasni a fórumon és nem szégyen kérdezni sem. Akár a saját környezetedet is. Sokadikként teljesen felesleges itt sírnod és a földhöz verned magad, ettől nem fog változni semmi. Szinte alig telik el egy kis idő hogy valaki ne tenné szóvá a témát és ne erről szólna a topik. Ha pedig nem adod el a telefont, akkor fogadd el hogy ez van és ne hisztizz. Vagy tényleg vegyél Samsung-ot, vagy más szolgáltató kártyájával netezz.
-
Telda
addikt
válasz Criminal017 #9383 üzenetére
Igen 2 hete vettük. Mondjuk most jelent pillanatban megy a kamera...
zeno79: Köszi ezt megnézzük.
[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
-
golyós
addikt
válasz Milestone2 #9376 üzenetére
+1 hátha..
-
ricsi0307
senior tag
Ezt azoknak akik eddig nem tudták hogy hol milyen frekin tolják a szolgáltatók a netet pedig nem egyszer meg nem kétszer lett elmondva. A nagyvárosokban (Budapesti, Pécs stb.. ) a Telekom és a Telenor is az 1800-as és 2600-ás frekvencián szórja a netet ezért van sok embernek 4G, míg vidéken tehát az ország 80%-án meg 800mhz-en. A vodánál azért jobb a helyzet mert nekik ugyan csak 800-as 4G-jük van cserébe szinte országos a 3G lefedettségük. Ettől persze eltérhetnek a dolgok pl. nekem Fóton is van 4G pedig viszonylag messze van pestől de nagyjából ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz Criminal017 #9391 üzenetére
Mondtátok, hogy talán a Westend környékén is van nekik 4G de ezek nagyon kis fókuszált pontok ezért nem mertem leírni, hogy azért nagy ritkán náluk is előfordul. Az biztos, hogy egyenlőre ki lehet bírni B20 nélkül de a jövőben már nekem is szempont lesz, hogy tudja a telefon. Hátrányával egyenlőre én is csak Waze közben találkoztam mert sokszor tényleg nincs csak EDGE az autópályán vidéken. Egyébként most erősen gondolkodom, hogy a tervezett 2 év helyett csak 1-et fog szolgálni és jövő ilyen tájt lecserélem egy S7-re.
[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
válasz Hokitojas85 #9375 üzenetére
Kinai romon, gapps-ot utólag telepitve nekem se működött!
-
SlausK
tag
Sziasztok,
Remélem van itt köztetek olyan aki rendszeresen fut és ezt rögzíti valamilyen programmal. Én a Sports Tracker-t használom évek óta és ennél a telónál olykor elfelejt rögzíteni. Ami biztos, hogy ha hagyom a kijelzőt menni (nem zár le), akkor nincs gond. A multitasking ablakban is lelakatoltam az alkalmazást, de nem javult. Esetleg a MIUI-ban van valami plusz kapcsoló ami elkerülte a figyelmemet?
Ui.: A folyamatos pulzus mérés amúgy hibátlan!
Üdv, SlausK
-
Trianta
tag
válasz Hokitojas85 #9375 üzenetére
"Másnál se működik a beállításokban az additional settings (rendszer) albeállításoknál a mentés visszaállítás résznél az adatok mentése a google serverre?"
Ugyan az a helyzet, nem működik.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
Charx
senior tag
válasz Hokitojas85 #9397 üzenetére
De nekem most az eu-romon (6.6.30 miui 8) működik.
-
golyós
addikt
válasz ricsi0307 #9390 üzenetére
Bp-n szépen van 3g, egészen addig amíg el nem hagyom Buaörsöt.Onnan csak H.Sőt mutatja a térerőt 3ason, ott a H de kiírja hogy offline vagyok.Ennyire szuper a voda.
#9375 : szintén ugyan ez a helyzet.Kilépés után kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest