Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz kocsisdavid5 #8250 üzenetére
Teljesen normális. De a szabad memória felesleges memória, nem aggódni, ha teljen.
-
ux1
addikt
válasz Hokitojas85 #8246 üzenetére
Vissza zárt a bootloader. Fastboot mód, majd MiUnlock. Ha van hivatalos nyitásod.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
bozarjoska
őstag
Helló mindenki!
Valaki esetleg váltott mi3/mi4-ről vagy használt? Tesztekben láttam hogy jobb a snapdragon 650 de valójában is?Gördülékeny a rendszer? Nincsenek (kis) akadások? Nem kell várni csinál egyből mindent?
Köszönöm! -
veterán
válasz kocsisdavid5 #8250 üzenetére
Kiváncsi lennék 3 gigás verziónál mennyi marad szabadon memóriatörlés után...
-
citkar
addikt
válasz beyruth82 #8249 üzenetére
Ez szépen hangzik, hogy a Wayteq szervizeli itt Magyarországon, de ott is történnek kacifántos dolgok.
Nálam (azaz barátnőmnél) a 2/16-os változat van, elégedett vele, bár ő rendszeresen a Facebook, valami üzenetküldő alkalmazást meg pár Facebookos játékot használ, néha GPS, ezekhez tökéletes.
Ez a RAM kérdés bonyolultabb, annál, hogy mennyi marad szabadon, a RAM azért van, hogy minél több programot betöltsön, amire szükséged van és szükség esetén bizonyosokat lecseréljen. Szerintem sokaknak elég a 2 GB-os változat, ugyanakkor biztosan vannak akik igénylik a 3GB-ot, felhasználófüggő.[ Szerkesztve ]
-
Bastard-s
tag
válasz Hokitojas85 #8246 üzenetére
Nekem minden gond nelkul felment. Csak a cache/dalvikot wipe-oltam. Nem tiszta telepites,csak frissiteskent.
-
Milestone2
nagyúr
Vajon ez újabb kamu (és csak a névhasonlósággal játszó weboldal?) vagy ha nem is európa miatt, hanem egy tajwani B20-as szolgáltató miatt de valóság? [link] ebben a sorban 紅米Note 3特製版 (=Redmi Note 3 Special Edition) olyan Xiaomiról ír, amiben van B20... (B1/2/3/4/5/7/8/20/28) ???
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
citkar
addikt
válasz Milestone2 #8260 üzenetére
Várjuk ki a végét, Az Mi5 előtt is voltak "hivatalos" információk miszerint lesz benne B20, aztán persze kiderült, hogy az rossz információ volt. Nem mintha nem örülnék a B20-nak, de kétkedve fogadom.
-
zeno79
őstag
Sziasztok! Bocs a kérdésért, de szerintetek megéri az a +~12000 huf a Note 3 Pro-ért a Redmi 3-mal szemben, ha nem érdekel az ujjlenyomat-olvasó, a 0,5 " kijelző és a +1GB ram? Játék stb. nem érdekel.
Miben jobb sokkal a Note 3 pro, ha valszeg úgy is CM-et tennék fel rá? A kettő között vacillálok, és rosszat nem akarok venni, fontos a jobb kamera. 59ért is megveszem, de csak indokolt esetben. Tud valaki tanácsot adni? -
Trianta
tag
Hogy lehet bekapcsolni azt a funkciot, hogy amikor kijelzovel lefele forditom a telot, bekapcsolja a kepernyozarat?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
wazo
aktív tag
válasz bozarjoska #8253 üzenetére
Én váltottam mi4-ről, gyorsabb erősebb az aksiidő szuper, talán a benti sötétebb viszonyok között a kamera gyengeségét rónám fel negatívumként.
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
válasz Milestone2 #8260 üzenetére
Ó, milyen jó lenne.
(#8265) zeno79: pont felsoroltad azokat a tulajdonságokat, amelyek miatt érdemes a Note-ot venni. Na meg ha a kamera fontos, akkor ne középkategóriás mobilt vegyél szerintem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mr X
veterán
Urak, raknám vissza a global stabil 7.2.3-at, de az updater app ellenőrzési hibát dob. Bl zárt. Van más mód, vagy fastboot-ból kell feltennem? Most 7.3.5 van fent.
-
citkar
addikt
válasz Milestone2 #8263 üzenetére
Láttam, csak gondoltam azért írod be, hogy más is véleményt formálhasson.
-
-
citkar
addikt
válasz Milestone2 #8274 üzenetére
Egyetértünk.
-
Telda
addikt
Hali!
Ennél a készüléknél mennyire gyakori hiba a kijelző besárgulása?
Az ismerettségi körömben két Xiaomi készülés is van egy Note 2 és egy Mi4 és mindkettőnél eljött a sárga folt. Próbáltam visszaolvasni, de senki nem jelezte a hibát. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Holnap elvileg tulajdonosa leszek egy ilyen készüléknek, gyári rommal. MOndták,hogy valahová regisztrálni kéne... Miui vagy mit tudom én hova... azt mondták az összefoglalóban benne van ,de nem találtam erre utalót. Kérhetnék egy kis eligazítást?
-
-
zeno79
őstag
Ma délelőtt megrendeltem egy ilyen telót az eustock-tól. Mivel nincs tapasztalatom e téren, 1-2 címszóban leírná valaki (akár privátban), hogy hogy zajlik helyesen az átvétel? Utánvétes fizetés lesz.
Még csak rendelés-visszaigazolás jött az eustock-tól, majd jön egy a futártól is gondolom...
X nap múlva jön a futár, és nekem ott helyben a futár előtt ki kell csomagolnom és bekapcsolnom a kütyüt, kijelzőt ilyesmit megnézni, jótállási jegyet is, és aztán fizetek a futárnak és megy mindenki az útjára?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én 2 telefont rendeltem eddig az eustockról kiszállítással de eddig sosem várt a futár,hogy kicsomagoljak.Átvettem az árút kifizettem a futár elköszönt és elment.Csak ezek után csomagoltam ki.Szerintem ezért is van a 2 hetes elállási lehetőség a vásárlástól mert zsákbamacskát veszel.Melyik verziót vetted?2/16 vagy 3/32-est?
[ Szerkesztve ]
-
Helyes átvétel:
Kifizeted a csomagot és átveszed.Felesleges a futár előtt kicsomagolnod, úgyse fogja visszavinni a kibontott csomagot (nem is teheti). És mivel online rendelés, amúgy is 15 napig elállhatsz a vásárlástól.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zeno79
őstag
válasz beyruth82 #8281 üzenetére
Köszi. Ja, ez is egy megoldás. 14 napom van rá, meg jótállás is van elvégre.
Csak a 2/16-osat vettem, nem érzem indokoltnak a nagyobbat részemre. 59 az ára, a 3gb-os meg 74. :-(
Amúgy a Redmi 3 Pro is 59 lett volna, ezért kérdeztem hogy Redmi 3 (pro) vagy Note 3 Pro
Kíváncsi vagyok a prémium érzésre, eddig Redmi 1S-em volt, most meg egy Lumia 640XL-t fog váltani.
Elvégre 16MPixeles a Note 3 Pro, remélem tényleg jobb képeket csinál :-)
Csak jöjjön meg :-) -
Criminal017
őstag
Közben összedobtam egy bejegyzést a B20-as Note 3 Pro-ról, ha megjelenik valami új infó, frissíteni fogom.
[link] -
fpatrik17
senior tag
válasz Criminal017 #8288 üzenetére
Hoppácska, most akkor lesz ilyen verzió is?
Akkor ezt megvárnám, valami hivatalos info esetleg, hogy mikor-hol lesz elérhető?
• Honor Magic5 Pro •
-
kocsisdavid5
aktív tag
A 7 órás képernyő idő jónak számít? Úgy hogy közben volt játék és vr is?
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz kocsisdavid5 #8291 üzenetére
Bőven jó, sőt!
-
veterán
válasz kocsisdavid5 #8291 üzenetére
Több mint jó.Az én redmi note 2-öm wifin jó ha 2 órát kibír folyamatos képernyőidővel....
-
zeno79
őstag
Az normális, hogy még nem kaptam meg a "Megrendelés megerősítése" emilt, csak a "Megrendelés visszaigazolása" emilt, reggel 10óra óta az eustock-tól? Még "Vevő által jóváhagyva" státuszú.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nálam új negatív rekordot döntött a telefon SOT-ja. 2 óra és 44%-on vagyok. Az akku menüpontban a beállításokban, az 'Android' nevezetű tétel már 14 óránál jár a 'keep awake' sorban. Nem az 'Android system', aminek egy zöld robot az ikonja, hanem aminek ilyen nem is tudom mi, zöld ékszíj a jele. Ez a mi a csecs? Bármi okozhatja?
-
ux1
addikt
válasz Hokitojas85 #8296 üzenetére
Igen. Menni fog. Ugyanígy jártam én is. A metrón flasheltem fel. Azt annyi. Hazáig nem volt teló.
Amúgy az eu-globál viszszazár még ha zip is.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest