Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #27072 üzenetére
TWRP, de közben most simán felment az új frissítés. A fene érti ezt.
Másik:
Csak nálam fordul elő, hogy telefonálás közben kikapcsol a képernyő, és nem működik a távolság szenzor. Amíg meg nem szakítja a másik fél a hívást, addig esélyem sincs a képernyőt feléleszteni semmivel.
Tesztkor fail-t kap, de újraindítás után megint működik. -
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #27069 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget írtam, de a annyi van, hogy gyári rom, és rootolva van.
-
tsont
csendes tag
ÚÚÚ! Béna vagyok!
Rootolt telónál mire nyomjak ha frissítés érkezett, majd a letöltés után a recoveryben indul újra? A sime rebootnál nem telepítette az új frissítést.
Köszi
-
tsont
csendes tag
válasz
WhiteWalker #25930 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
Sikerült rootolni! Viszont van arra lehetőség, mint a Samsungoknál is volt, hogy a telepített alkalmazásokat áthelyezzem az sd re? App 2 sd nem csinálja...
-
tsont
csendes tag
válasz
WhiteWalker #25927 üzenetére
Na ezekre a válaszokra nem tudok építeni.
-
tsont
csendes tag
Tudom, hogy milliószor volt, de nem találom sehol sem, hogy hogyan tudom rootolni. Kb fél éve próbáltam recovryvel, meg a leírással, de sehogy nem jött össze. Nincs valaki aki tud segíteni? Akár személyesen, (Maglódon lakom) vagy telefonon, vagy bánom is én. Egyszerűen nem jutok előrébb.
Előre is köszi
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #10787 üzenetére
Megvolt.
Viszont van egy kérdésem. Kb két hónapja kértem BL nyitást. az első sms megjött, a második nem. Már megreklamáltam kétszer, de nem kapok engedélyt, és nyitni sem tudok.
Valami ötlet? -
tsont
csendes tag
Lehet, hogy butaságot kérdezek. Ha csinálok egy backup-ot 7.3.6.-on (Global Stable), és felrakom az új 8 as china developert, akkor a backupot vissza tudom húzni rá? Vagy bukok mindent?
-
tsont
csendes tag
Ez érdekes kb 5 napja engedte, hogy feltegyem a 7.3.5.-öt, és ma jelent meg a 7.3.6.-ezt meg azonnal engedi. Kíváncsi vagyok, hogy mi változik...
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #8475 üzenetére
Igen próbáltam. Elindítom az unlock progit, majd belogolok. Közben teló fastbootban indít, csatlakozás, majd unlock. Elmegy XX % ig majd vége
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #8473 üzenetére
-
tsont
csendes tag
Azt tudom, de a bl nyitási kérelmet nem tudom megcsinálni, mert nem tudok az oldalra lépni. Mindig a download oldalra dob el, és nem a kérelmező oldalra. Egyszer már kérelmeztem, de csak az egyik sms jött meg, majd vártam a kérelemre 10 napot, és megreklamáltam. Azóta megint vártam vagy 20 at, de semmi. Most meg szeretném ismételten kérelmezni abl nyitást...
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #8469 üzenetére
Hát, most vagy én vagyok DEBIL, vagy már nem tudom! A link amit adtál az az unlock letöltő oldal. ez megvan. Kérelmezni nem tudom a bl nyitást.. .
-
tsont
csendes tag
Valaki be tudja linkelni a kérelmező oldalt, mert az istenért nem tudom elérni. Egyszerűen eldobál máshova. Újra meg akarom kérvényezni a nyitást, mert már egy hónapja semmi nem történik, hiába reklamáltam...
THX -
tsont
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hol tudom megnézni a hálózati statisztikát? Kerestem mindenhol, és itt is utána lapoztam, de nem találom. Mióta kijött a 7.3.5. Azóta többször kaptam SMS-t, hogy nem fogadott hívásom volt. Másnak is előjött ilyen jellegű probléma? Az előző verzióknál ezt nem tapasztaltam.
-
tsont
csendes tag
Valamit nem találok! OTG-t tudja a teló, vagy csak nekem nem reagál?
(#7944) Trianta
Mitha hibázgatna az ujjlenyomatolvasó a legujabb rommal. 7.3.5.0 Global Stab
Más is tapasztal hasonlót? - Nekem is csinálgatja. -
tsont
csendes tag
ezt olvastátok már?
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #7382 üzenetére
Megpróbáltam, de nem nyitott. Hol is van ez a reklamáló oldal? Oda is Szép "vágottszemű" nyelven kell írni?
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #7382 üzenetére
Oké megnézem. Ja elvileg sms jön? Úgy, mint az első jóváhagyónál?
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #7380 üzenetére
Aha! Értem. Akkor ezért nem csinált igazából semmit. Várom a nyitási kérelemre a választ, de még nem érkezett meg. Remélem hamarosan.
-
tsont
csendes tag
Az Updater Appban van egy "Reboot recovery opcio". Az mire szolgál?
-
tsont
csendes tag
Van aki meg tudja oldani, hogy a progikat áttegye a kártyára, és ne a teló belső helyére?
Egy játék van amivel játszom, de megeszik 3 gigát a genyó (Real Racing3)
Meg lehet oldani root nélkül? -
tsont
csendes tag
Valaki tudna válaszolni, aki már csinálta?
Itt mit kell csinálni a legvégén az image-new.img vel? Bele kell másolni boot.img néven a romba?
Basszus teljesen elvesztettem a fonalat! ha megvan a BL nyitás utána már azt sem tudom, hogy hova nyúljak
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #6849 üzenetére
Tulajdonképpen csak annyit akarok elérni a telóval (egyenlőre), hogy a telepített progikat át tudjam tenni az sd kártyára, és ne a belő memóriát egye meg. Most hiába próbálom áthelyezni a telepített programokat, nem tudom, mert asszem root kell hozzá...
-
tsont
csendes tag
Hali!
Megkértem a BL nyitást, amit hamarosan (ha minden igaz) engedélyeznek, viszont sajnos gyenge elméjű vagyok és nem értek itt egy-két dolgot. Fastbootos Globallal meg tudom csinálni? Muszály előtteújra raknom a romot, hogy szűz legyen, vagy amit használok, arra rárakhatom?
TWRP 3.0 telepítése leírást olvasom , és lépésről, lépésre próbálom majd végig vinni.
-"Boot.img" készítése a megfelelő ROM verzióhoz: [link] -itt a new boot.img-vel amit észít, mit kell csinálni a végén?-
Köszi, és bocsi!
-
tsont
csendes tag
Sokat olvastam mostanában itt az akku használatról, és minden egyébről. Igaz, én egy kártyával és egy 32gb-os sd vel használom a telót, de teljesen meg vagyok elégedve vele!
Minimum két napot bír, pedig folyamatosan be van kapcsolva a wifi, a bluetooth, az adatkapcsolat, automata fényerő, és azért buzerálom rendesen. Szokok esténként játszani, és éjjel sem kapcsolom ki. Néha rárakom a laptopra, hogy felmásoljak rá valamit, de az max 5 perc.
Nem értem a folyamatos panaszkodást az akkuidőre.
Nekem egy dolog hiányzik, az-az, hogy az appokat a telóra telepíti és nem az sd kártyára, és ezért szépen telik a belső memória. Átrakni nem tudom őket, mert ( a samsungnál rootjog kellett hozzá, ami itt nemtom mi) nem tudom, hogy kell, de majd csak rájövök.(#6279) kssdnl Írtam neked választ, hogy mi a tapasztalatom, ha ilyen hibával találkozol, és nekem mi oldotta meg. Persze ha lépésről, lépésre követed a leírást, akkor elvileg jónak kell lennie, de van akinek mégsem.
-
tsont
csendes tag
Nekem is így indult! El kell távolítani az előző telók drivereit, de az sem egy sima feladat! Én elcsesztem a teljes mókolással vagy egy teljes éjszakát, és egy fél délutánt. Majd bejöttem a melóhelyrre és a leírás alapján 20 perc alatt megvolt, egy másik laptopon.
szóval, ha nem látja a telót a géped, és nem tudod a drivereket beállítani, egyszerűbb, ha a c meghajtót gyalulod és csinálsz egy win 10 reinstallt. Tudom, hogy gatyán hangzik, de otthon nekem ez oldotta meg. Már annyit kérdeztem itt az oldalon, és próbáltak segíteni, hogy hülyén éreztem magam, hogy ilyen pancser vagyok. Szóval, ha követed a leírást, és már a drivereket nem látja, akkor gondolkozz el ezen a lehetőségen is! -
tsont
csendes tag
Na én egy kicsit elvesztem a kifejezésekben. Ha root jogot szeretnék, akkor az mi is itt? És hogy csináljam?
Biztos kérdezték ezren, de nem találtam, és nem volt több hangulatom lapozgatni és olvasni minden kommentet.Köszi!
-
tsont
csendes tag
válasz
microvillage #5601 üzenetére
Szeva!
Csütrötökön megyek Gödöllő felé, de amúgy minden nap a XVII. kerületben vagyok. Asszem elég közel van hozzád. Privátban adok számot, ha meg akarod nézni az ezüst fehéret.
-
tsont
csendes tag
-
tsont
csendes tag
Még 1 x köszi mindenkinek!
Ha van driver, és van "jó" rom,akkor no para. Hát nem volt 10 perc, mire kész lett a Global Stable.
Köszi-köszi!
Evribodri!
-
tsont
csendes tag
Köszi Mindenkinek a segítséget, és a tanácsokat! Mindent megpróbáltam, és konkrétan nem a telóval, hanem a laptop driverelésével van a probléma. Az éjjel, jól felb@szta az agyam és úgy csattinottam újra a Win 10 et ahogy kellett. Ma újra próbálkozom.
El sem jutottam addig, hogy rendesen kommunikáljon a géppel. ADB sikerül, és a download módba is betette a telót, de onnan semerre nem volt hajlanó működni. Nem csináltam téglát, mert újraindítás után ment a teló rendesen, de akkor is Global stable-t akarok tenni rá.Talán ,még az nem volt nekem egyértelmű, hogy ez alatt mit értsek: (nemtom melik file-t kiterjesztését kell változtatni. -Gondolom a legnagyobbat...)
:"A Fastboot ROM-ot csomagoljuk ki például az asztalra. A ROM kiterjesztése .tgz legyen, ha nem az, nevezzük át!"
Nagyjából ennyi.
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #4292 üzenetére
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #4292 üzenetére
Hát jó! Biztos a gyári China, vagy a Global Stable-t teszem fel, majd beállítom a morelocale-lal magyarra, ha lehet.
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #4290 üzenetére
Köszönöm!
Ja és melyik romot csapjam fel rá? Honnan tudom letölteni? Kérhetek egy linket? Vagy az is ott van?
-
tsont
csendes tag
válasz
pvt.peter #4287 üzenetére
Na akkor most mi legyen? Rakjak rá másik romot? Samsunggal foglalkoztam, és csináltam már, de ebben nulla vagyok. Hol is kezdjem? Mit is csináljak pontosan? Próbálom folyamatosan olvasni a forumot, de annyiféle fajta hozzászólás van, hogy azt sem tudom, hol kezdjem.
Ezt csináljam végig?
http://logout.hu/bejegyzes/criminal017/xiaomi_redmi_note_3_pro_gapps_bootloader_nyitas_tw.html -
tsont
csendes tag
Naháááát!
Megrendeltem 14.én Aliexpreszen és ma meg is érkezett. Én még nem láttam, de van rajta magyar nyelv a párom szerint. Hát létezik ez? Vagy ráraktak valami kókány romot?!
Húúdenagyonizgatottvagyok!
-
tsont
csendes tag
Hali-Hali!
A jövőhéten rendelem meg, de még nemtom honnan. Egy kis help? (ainek van tapasztalat)...
-
tsont
csendes tag
Sziasztok!
Már olvasom egy ideje a beszélgetést, mert én is akarok venni egy Redmi note 3 pro 2/16-ot. Az Aliexpressen ki is néztem, de kétségeim támadtak, illetve elriasztottak.
A Vám kezelést nem értem, illetve létezik e, hogy tényleg vám és áfamentesen megkapom e ha DHL-lel kérem? Van tapasztalat a telóval? Van rajta értesítési led? Tényleg olyan jó? Esetleg van Maglód környékén valaki, aki meg tudná mutatni milyen? Köszi-köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest