- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Tőzsdéznem kellene
Az a baj, tavaly júniusban ugyan ez 11k volt..
-
-
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Lement tegnap 19k-ra a RAM. Rendeltem is gyorsan
Ma újra 23k felett.. -
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Nekem még valami bill kellene, meg RAM-ot akartam még egy modult, de egyre betegebb ára van.
(#10) raskolnikoff:
Lassan kb.. Vicc, hogy sokszor olyan dolgokkal kell cseszekedni, amivel utoljára talán '95 alatt kellett.. -
-
raskolnikoff
őstag
Lassan w10 lesz a leggyengébb láncszem...
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Te amúgy jutottál már valamire?
(#7) BoB:
-
Ez azért a 750D-mnél lényegesen szolidabb
Amúgy tavaly énis összeraktam egy kis hordozható HTPC-t, Lian Li TU100b alapon, VGA nélkül. Annyira megtetszett a kicsike, hogy most azon gondolkodom, a batár főgépet is ITX-re redukálnám - bár necces döntés, mert a nagygépben h105-ös víz van, ami kvázi passzívan hűti a procit - ez meg nemigazán itx-házikóbarát.
-
Robert07
aktív tag
A hanggal kapcsolatban:
Nekem is hasonlo problemam van Win10-en olyan 1-2 hete. (nem szamoltam a napokat, de kb. annyi)
Viszont ez nem integralt, hanem egy Asus RoG Thunderbolt kartya, tehat lehet, hogy csak veletlen egybeeses, de nekem is elkezd neha recsegni, es akkor az segit, ha atallitom a frekvenciat barmi masra, majd vissza 192KHz-re. Utana elmulik.Biztos valami frissitessel van gond, de annyira nem zavar, hogy utananezzek.
-
Nekem ez már egy erőmű lenne. De amúgy szuper lett
-
Jók ezek a kicsi gépecskék
A legérdekesebb téma itt a ház kiválasztása, SzVSz az ember azért épít ITX gépet, hogy az viszonylag kicsi helyet foglaljon - viszont megvannak az elvárásai, VGA, CPU-hűtő, alkalmasint 3.5"-os winyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest