Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Nem lettem meggyőzve, hogy a mostani noname-et le akarom cserélni, mert szerencsére 1-2 karcoláson kívül tökéletes állapotban van, a kerekei sem rakoncátlankodnak. -
pit stop
addikt
Nekem Touareg bőrönddel van pozitív tapasztalatom - hátha ez segít.
Noname bőröndöm viszont hiába volt beépített kerékkel, sikeresen széttörték. -
-
wapee
tag
Hátizsákkal mi is mentünk 3 napra. A páromé szerintem meg is haladta a méretet de nem veszik el mert nem kemény anyagú, "formálható", jobban befér. Ha a határon van a méret és nem kemény az anyaga hanem vagy valami szövet még általában elfogadják.
-
adalbert1
veterán
Barátnőm kisebb méretű Samsonite-jának azért csak sikerült kitörnie a kerekét a reptéri személyzetnek.
Hátizsákon nem gondolkoztál amúgy? Én 2-szer is voltam úgy 1 éjszakára repülővel más országban, hogy csak egy hátizsákban vittem egy váltás inget/alsóneműt/tisztálkodási szereket/pulcsit/laptopot és töltőt.
-
fo_di
őstag
egyébként az AF-nál lehet az egy kézipogyó mellé egy kistáskát is felvinni 40 x 30 x 15 cm méretig, szóval akár egy nagyobb és egy kisebb hátizsák is belefér mint kézipogyó és kistáska, ha abban el tudod rakni a cuccodat, és nem kell feltétlen bőröndöt venni
-
fo_di
őstag
én egy American Tourister Toulouse 2.0 uprightot használok 6 éve viszonylag rendszeresen, sehol nem volt vele probléma (az AT a Samsonite jóárasított márkája), ugyanakkor ha jól látom, mostanra kifutott széria lett belőle
neten általában lehet találni 20 körül AT bőröndöket, valószínű a többi fazonnal sincs panasz, és az ATnek van saját webshopja is (pl. [link], de ha rákeresel, lehet, hogy találsz olcsóbban is, mert elég sok webshop árul AT bőröndöt ingyen szállítással)
én magam részéről ekkora méretben a kétkerekűeket jobban kedvelem, mert kevesebb helyet vesz le a bőröndből, mint a spinner 4 kereke, ráadásul buszon simán elgurul a 4kerekűmielőtt megvolt a bőröndöm egyszer kölcsönkértem egy ismerősöm nullkilométeres olcsó bőröndjét, elvették a gépen feladós bőröndnek, de szegény táska alig élte túl az utat (letört a kitámasztója és a kereke is elég béna volt), ott rájöttem, hogy egy minimálisan drágább bőrönd olcsóbban jön ki hosszú távon
egyébként a tartósságon kívül azért is érdemesebb márkás bőröndöt venni, mert a földi személyzet is ismeri őket mindenhol és tudják, hogy beleférnek a méretekbe (nem is vették el sehol a bőröndöt méretre hivatkozva), és igazából ha a földi személyzet szerint kb belefér a limitbe, akkor nem fogják belerakatni a ketrecbe, de láttam már ránézésre is óriási táskákat felengedni a gépre
ha nem fér a ketrecbe, a fapadosak tuti megvágnak sok pénzre, a nagyoknál kevésbé szórakoznak ezzel
-
1eske
tag
Nyitva
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Segítséget kérnék bőrönd vétellel kapcsolatban.A hónap végén AirFrance járatával fogok utazni külföldre. Nem...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest