- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Tőzsdéznem kellene
Az a baj, tavaly júniusban ugyan ez 11k volt..
-
-
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Lement tegnap 19k-ra a RAM. Rendeltem is gyorsan
Ma újra 23k felett.. -
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Nekem még valami bill kellene, meg RAM-ot akartam még egy modult, de egyre betegebb ára van.
(#10) raskolnikoff:
Lassan kb.. Vicc, hogy sokszor olyan dolgokkal kell cseszekedni, amivel utoljára talán '95 alatt kellett.. -
-
raskolnikoff
őstag
Lassan w10 lesz a leggyengébb láncszem...
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Te amúgy jutottál már valamire?
(#7) BoB:
-
t72killer
titán
Ez azért a 750D-mnél lényegesen szolidabb
Amúgy tavaly énis összeraktam egy kis hordozható HTPC-t, Lian Li TU100b alapon, VGA nélkül. Annyira megtetszett a kicsike, hogy most azon gondolkodom, a batár főgépet is ITX-re redukálnám - bár necces döntés, mert a nagygépben h105-ös víz van, ami kvázi passzívan hűti a procit - ez meg nemigazán itx-házikóbarát.
-
Robert07
aktív tag
A hanggal kapcsolatban:
Nekem is hasonlo problemam van Win10-en olyan 1-2 hete. (nem szamoltam a napokat, de kb. annyi)
Viszont ez nem integralt, hanem egy Asus RoG Thunderbolt kartya, tehat lehet, hogy csak veletlen egybeeses, de nekem is elkezd neha recsegni, es akkor az segit, ha atallitom a frekvenciat barmi masra, majd vissza 192KHz-re. Utana elmulik.Biztos valami frissitessel van gond, de annyira nem zavar, hogy utananezzek.
-
Nekem ez már egy erőmű lenne. De amúgy szuper lett
-
t72killer
titán
Jók ezek a kicsi gépecskék
A legérdekesebb téma itt a ház kiválasztása, SzVSz az ember azért épít ITX gépet, hogy az viszonylag kicsi helyet foglaljon - viszont megvannak az elvárásai, VGA, CPU-hűtő, alkalmasint 3.5"-os winyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest