Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz ricsi8800gt #851 üzenetére
Szia,
Már egy jó pár ideje van, csak alias cm10 címen fut.
-
Kovbob
senior tag
válasz ricsi8800gt #853 üzenetére
Természetesen, egy ideig csak arra lehetett rá tenni
-
jézusom
addikt
válasz ricsi8800gt #855 üzenetére
Fent van link az oldalon itt. De én is kíváncsi lennék, hogy muzsikál, nem is értem milyen alapú ez, azt hittem régi, erre most kiderül JB?? Kamera FM-rádió működik? 720p felvétel?
-
jézusom
addikt
válasz ricsi8800gt #857 üzenetére
-
Joxy20
csendes tag
válasz ricsi8800gt #857 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasnál, akkor meglátnád, hogy én is írtam róla, ahogy szerintem mások is. Először olvass mielőtt kérdezel!! 800 hsz-t kb fél óra elolvasni és kb. minden kérdésedre választ kapsz!
-
ung.mario
tag
válasz ricsi8800gt #860 üzenetére
Az elvetemültek pl én Tabletemnél több mint 3000-et olvastam vissza.
-
Kovbob
senior tag
válasz ricsi8800gt #860 üzenetére
Ha valamire kíváncsi vagyok én is simán elolvasok 800 hszt.
Amúgy igen olvass kicsit vissza[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
válasz ricsi8800gt #863 üzenetére
Éjszakás után nem olvazsgatok vissza annyit,meg ha vki tudj aa megoldást az könyebb nem?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ricsi8800gt
addikt
-
Kovbob
senior tag
válasz ricsi8800gt #866 üzenetére
Próbáld meg ezzel a driverrel.
-
Kovbob
senior tag
válasz ricsi8800gt #868 üzenetére
Windows mappájába valahova, ez csak egy driver, a folyamatot nem változtatja.
-
jézusom
addikt
Hát basszus, be akartam lépni recoverybe, de csak fehér alcatel feliratig jutok. Egyszerűen nem tudom bekapcsolni a telót már egy órája. Van erre ötlet?
-
ViCk980
tag
Szia. Ha szabad kérdezni hogy áll a kernel project? Gondolom, hogy nem 5 perc lesz míg működő képes lesz. sok még a kérdőjel?
Most néztem hogy galaxy w-re alakul a 4.2.2... a hardware ugyan az bár biztos így is sok eltérés van a kettő közt..."főleg kernel"... Haver fel is dobta a telójára és nem tűnik rossznak...
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
Csak annyit tudok mondani, hogy halad. Jelenleg a 3.0.26 verziónál tartok, ez kb 3napos ráfordítás, szóval igen, nem 5perc. Lehetne egy-egybe "portolni" egy nagyobb verziószámú kernelt, de az már túl nagy falat nekem, ahogy Jinxxed-nek is a 3.4.x kernel.
Galaxy w gyakorlatilag 1:1 sgs, és hát ott nem egy-két ember adja bele a tudását.
Itt látszik is, hogy van egy pár power user aki fejleszti. A többi branch-ről nem is beszélve, ergo hatalmas tábora van.
(#875) jézusom: Melyik recovery nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
Hangerő le + bekapcs az a bootloader, (download,fastboot) mód. Ezen keresztül lehet be bootoltatni vagy flashelni a reocvery-t. Igen, ilyen alcatel fehér logó fog megjelenne addig amíg nem kap valamilyen utasítást.
A hengerő fel + bekapcs az meg a recovery-t(cwm-t) hozza be, ha fel van flashelve rá.
A kérdés még mindig adott. Melyik recovery nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
hát én már nem tudom mi a különbség, vagy le gombbal szoktam de inkább a kikapcsoló gombbal recoveryt nyomok (tehát rendes menüből, amikor be van még kapcsolva a tel)
Most berakom az akksit magátol beindul, de fehér képnél megáll, hiába nyomogatok hangerőt powerral.
Próbálom a gépről kábellel CWM_6_20130413 -t indítani, de nem talál ezközt.
SD kártyán cwm superuser v3.1.3 van
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
Az előbb írtam le. Kövesd a cm10 telepítési leírást, csak értelemszerűen nem cwm 6-s recovery-vel indítód hanem a cwm 5-l Persze kell, magtál nem megy rá.
CWM-5-s linkek(bootloader függő, nem tudom, hogy melyik van neked, majd eldöntöd, vagy ha nem tudod akkor megnézed, hogy melyikkel hozza be)
-
jézusom
addikt
Huh ezen a cm10 romon működik a háttértár? Most így nem igen látja a gépem.
-
rumiferi
csendes tag
sziasztok
olyan gondom van hogy feltettem a SCI_OT-995 romot, gyenge a térereje vagy azt írja ki hogy nics hálozat,vagy pedig ledobálja a hálozatot ,ez mitől van ,van erre valami megoldás mert amugy nagyon tetszik a rom,nem akad szuperül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- SMEG asztali turmixgép // Teljesen új // Ár alatt
- Crucial DDR4-2400mhz Laptop memoria ,szép állapotban 1 hónap garancia
- Intel Core i3-6100 Processzor ( 2 mag/ 4 szál)
- GAMER PC: i9 14900KF /// 64 GB DDR5 /// RTX 4090 24 GB /// 2 TB NVME + 8 TB
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest