Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moldav20
csendes tag
Üdv emberek!
Újabb dolgot találtam: RAM bővítés micro SDvel!
Próbálta már valaki? Mit gondoltok van értelme? Szerintetek a 995ösre összejönne és ha igen hogyan?
Várom a véleményeket
Dávid -
cenius1
csendes tag
Sziasztok a Cm 10 allat hogy lehet mp4 fájlt le játszani? van egy mp4 videom amit akadozva visz. a másik meg egy játék lenne és azt irja ki hogy a videot nem lehet lejátszani.cocktail_PAC_JB_4.1.2-v19.0.0-2013-01-09.zip ebbe a cm 10 ben tökéletesen mennek az mp4 videok.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok valaki ebben a romban meg tudná csinálni a fénykép készitést:http://code.google.com/p/pa-ot-995/downloads/detail?name=aokp_cocktail_unofficial_Feb-21-13.zip&can=2&q= kösszönöm
-
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a cm-10-20130413-UNOFFICIAL-cocktail -et.
Észrevételeim :
- Apollo zenelejátszó megőrül s nem hajlandó elindulni.
- BT adatforgalom nincs sem PC-vel sem másik telóval.
- Videó felvételnél loggol, nem kicsit és vissza játszásnál is, viszont a telóra másolt videókat szépen viszi.
- USB kapcsolat pc-vel sehogy nem akar össze jönni, hiába törlöm az Alcatel-es driver-eket, olyan pc sem ismeri fel amin még soha nem is látta a telefont.
- SMS hangnak sehogy nem tudtam beállítani saját mp3-at.
- Mobil internet egy idő után nem hajlandó menni, általában ha olyan helyen vagyok ahol megszakad a térerő. Ha vissza jön akkor hiába irja hogy megy az adat kapcsolat 3G-n vagy akárhogy , akkor sem megy.
Ilyenkor aksi ki-be s meggyógyul.
- Az aksi jobb mint volt, nem merül anyira mint 5.8a -val.
Köszönet a munkáért, remélem hamar orvosolva lesz s akkor Tuti lesz.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
bpipiri
újonc
Nekem egy függetlenített t-mobilos telom van, ha felteszem a GB-s romot akkor ugrik a függetlenítés?? vagy azt nem befojásolja???
-
areteosz
csendes tag
Olyan gondom lenne, hogy JB telepítése előtt formáztam a system/app mappát, majd ugye minden leállt. Teló újraindítás után bootanimációnál megáll, és egy bootloadert se sikerült még működésre bírnom ami itt található. Segítség pls!!!!
Ja és USB-n sem jelentkezik a teló.
[ Szerkesztve ]
-
areteosz
csendes tag
-
areteosz
csendes tag
Innen raktam fel az ICS room-hoz való cuccokat:
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/index.htmlEzzel bejött a recovery, és úgy raktam fel a CM-et, de most már nem jön be. Ha bejönne csinálnám a formázást aztán lesz ami lesz.
Bejött a recoveri most CWM 6-al! Mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
petike40
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudom beállítani úgy a telefont, hogy a hangerő gombokra is felébredjen?
A 20130305-ös verziónál megtaláltam, de a 20130413asnál nem találom. -
Kovbob
senior tag
Tudom hogy nem ide tartozik, de valaki segít? Formáztam volna az sd kártyámat a gépen, de valamiért lekapcsolódott az sd (nem kártya olvasóval csináltam) és most újra indítottam a telefont, de nem kapcsol be Bootloaderbe sem. Mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
moldav20
csendes tag
Skacok megadná valaki az 5.4 letöltési linkjét? sehol sem találom :/
ezer köszönet -
rdsguarda
újonc
Szia, köszönöm a jó munkát ...
Szeretném tudni, hogy mikor a ROM-ot a Bluetooth funkciót.Elnézést kérek a hibákat ... Régebben a google fordító, mert én vagyok portugál ...
köszönöm
RDSGUARDA
-
Matot995
csendes tag
Üdv!
Kedves Bagyusz az lenne a kérdésem, hogy milyen romot tudnék tenni a telómra mert a mostani ics 4.0.4 az nem igazán tetszik. Szeretnék valami ütősebbet. A telefon már rootolva van. Recowery rajta van. Illetve még az érdekelne, hogy azokat a boot animációkat hogyan lehet fölrakni, hogy ne a gyári alcateles fehér képernyő legyen? Brávia enginet is fel lehet rá tenni?Teló adatai: Firmware. 4.0.4; Alapsáv:6180; Kernel: 3.0.8 pref-00002-gb99e5f jenkins@2 #1; Építési szám: Ice Cream Sandwich
-
Matot995
csendes tag
Üdv! Fölraktam az ICS H1N1 5.8a-t recoweryből. Mindent megcsinált és nem bootoé be a teló. Tudnátok segíteni? A recowery elindul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest