Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Szia!
Most "csöppentem ebbe" a romba, és a telefon sincs nálam olyan régóta.
Azt kérdezném, hogy a #22 hozzázólásban linkelt boot_recovery az bootolásnál is működik?
Meg van a fastbootos recovery, csak nincs mindig pc a közelemben.Köszi a választ, és elnézést, de nem találtam rá utalást, vagy átsiklottam felette, de a neve alapján ezt keresem.
Zoli
(és ha ez az, akkor hogyan telepíthető? )
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Joxy20
csendes tag
Igen, a nap folyamán sikerült már. Köszi Amúgy nagyon tetszik a rom.
Lenne egy-két észrevételem:
- A kezdő képernyőkön az ikonok elhelyezése megváltozott a v4-hez képes és rossz irányba, az alsó menüsor fölött ki van hagyva egy rész, ami kihasználatlan (nekem pl nagyon hiányzik, pont elfértek ott a gyorshívások)
- Ugyanígy a google keresés helye is kihasználatlan sajnos :S
- A hívóképernyőt nem tudod lecserélni a köviben? Mert a külső alkalmazásoknál várni kell hogy megjelenjen, elég gagyik.
- A felső állapotsor, ahol be lehet kapcsolni a wifit, bluetooth-t, azt nem keleht valahogy átrendezni? Amiket nap mint nap használok pont más-más oldalon vannak (pl. Wifi, Bluetooth, Fényerő, Hang, Memoriakártya)Ezeken kívül, nagyon kiváló a Rom, és Köszönöm, hogy fáradoztatok a készítésével, és az eddigiekkel is.
Üdv. Joxy (lelkes követő) -
Uckz
tag
Frissen telepített 5.3-as H1N1-el tegnap este 78%-ról 53%-ra csökkent úgy 20perc alatt, wifivel appok töltése, asztal elrendezése, majd este folyamán repülőgépes módban 4 százalékot csökkent, reggel fél óra zenehalgatással, a telefon a zsebben merült 49%-ról 42%-ra, majd napközben 3g-vel 10percet skypeoztam, videóchattel, és 42%-ről egészen pontosan 17%-ra merült (???), majd haza fele zenehalgatás közben megadta magát. Ez rettentes, most megpróbálom felrakni a GB-s H1N1-et, de megjegyzem, hogy ezelőtt gyári 2.3-am volt, és azzal se volt kiemelkedő, nem voltak ilyen szakadék szerű merülések.
-
BENETNATH
csendes tag
that's really nice of you.
about jinxxed, i agree that he is often agressive, but don't take that personnaly, he is like that with most of the posters..
for the kernel, you can maybe limit the data used by doing a global diff against the alcatel released tree ?anyway, feel free to contact me on xda or by email (gmail)
bye and keep the good work.and wwenigma, please, keep also your calm, we all want to have the same -> a perfect rom for our device
-
fantnhu1
csendes tag
Köszi a tippet, de az USB OTG helper-el sem tudtam összehozni egy 16Gb-os Kingston pendrive-al, Maxell 4Gb-os pendrive-al és vezetékes optikai egérrel sem ("Illesztés: A meghajtó nem található"). Holnap megpróbálok még pár eszközt (vezeték nélküli egér, bill...)
Autómatikus fényerővel sikerült a HW gombok fényét életre keltenem, köszönöm az ötletet.
További jó munkátEgyedi weblap és webáruház fejlesztés cégeknek, vállalkozásoknak a legújabb webes technológiákkal
-
alcatelot995
csendes tag
-
F3K
csendes tag
-
sztal
csendes tag
őő bocs simán bootnál pontosítva boot animációnál
DE sztem csak a GPU baxaxik az OC miatt mert mondjuk ha rádugom töltőre meg lehúzom akkor világit a led meg elalszik. mert általában ha lefagy akkor erre se reagál. azt hogy miért azt gőzöm sincs mert mindent wipeoltam meg formatoltam telepítés elött[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
Fel tettem az Ot995-re a H1N1 v5.5 FINAL mostmár lassan 2hete és minden tökéletessen fut vele.Semmi akadás semmi fagyás.Minden widget vagy progit jol futtat.
Föleg az Aksira térnék ki ami 3napot el megy igaz nem mindennapos használat melett de amugy jo nagyon.
Köszönöm bagyusz.Jo kis rom.Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
sztal
csendes tag
Jeeehááá már szedem is
bár nem tudom mi különbség van az 5.8 meg az 5.8a között de majd csak rájövök
Szerkesztés:
áá már meg van:
"JRD launcher törölve, helyére a ICS+V1.3 romban található Trebuchet.apk került be"
ha nem ez a különbség akkor javíts ki nyugottan[ Szerkesztve ]
-
fantnhu1
csendes tag
-
-
sztal
csendes tag
Az jóó bár én CM10-et használok csak halottam hogy elvileg kiadott valami javított kiadást az ICS-ből tehát valami frissebb ICS-t az Alcatel csak rá egy napra vissza is vonta mert annyi minden xar volt benne ... Szóval GG Franciák de nem baj ezért vagy nekünk te bagyusz
bár a kamerát igazán megcsinálhatná az Alcatel mert förtelmes néha de mind1. türelem normális kamerát teremt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest