Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumiferi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a cm10 -20130305 unofficial coctailt,és nem működik a hdmi és a pc nem látja az sd kártyát.Tudtok erre valami megoldást? -
rumiferi
csendes tag
Kérdésem lenne,a H1N1 tettem fel otg kábelel szeretném összekötni pc billentyűzettel,sajnos nem működik tudtok rá megoldást?
-
rumiferi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a cm10 coctailt és hozzá a gappsot,telefon rendben is működik,de az otg usb nem működik ebben a romban sem,lehet hogy kernelt kellet volna cserélni?
kernel verzio:3.0.8-perf bagyusz@H1N1_Team#24TueMar5 19:04:41CET 2013
pc billentyűzetet szeretnék használni otg kábellel,tudnátok segíteni hogy mit tegyek vagy milyen romot tegyek fel? -
rumiferi
csendes tag
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy cm10-ben hogy lehet megoldani az fm rádiót,tudtok rá valami megoldást? -
rumiferi
csendes tag
sziasztok
Lenne egy kérdésem a cm10 coctailt tettem fel,nem akar a gsm hálózatra csatlakozni,ha meg fel csatlakozik le is dobja, a mobil netet nem is érzékeli.Mit tudnék vele kezdeni ,mert amugy nagyon jó kis rom. -
rumiferi
csendes tag
Sziasztok!
A cm10-ben a zenelejátszó nem látja a wma zenefájlokat ,van rá megoldás?Az eredeti romos és a H1N1-ben lévő zenelejátszó látja ez miért nem? -
rumiferi
csendes tag
sziasztok
olyan gondom van hogy feltettem a SCI_OT-995 romot, gyenge a térereje vagy azt írja ki hogy nics hálozat,vagy pedig ledobálja a hálozatot ,ez mitől van ,van erre valami megoldás mert amugy nagyon tetszik a rom,nem akad szuperül megy. -
rumiferi
csendes tag
válasz BénaNyurga #902 üzenetére
sziasztok
Melyik az a rom amelyik nem eszi annyira az aksit,nem merül olyan gyorsan -
rumiferi
csendes tag
Sziasztok
Olyan gondom van hogy a HDMI képátvitelnél a full Hd-s tv-nél fekete keret látható a képernyőn mintha kisseb lenne a kép mint a képernyő ,az eredeti romnál és mindegyiknél amit eddig feltettem ez a jelenség áll fenn,másnál is van ilyen jelenség ,és hogyan lehet ezt orvosolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest