- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
CWM 6.0.5.0_2014_08_11_GB_BL_fixed
Ezt valaki feltenné valahová?
Gyerek telefonját szeretném újrahúzni panadroid-dal vagy a "legújabb" cm11-h1n1-gyel, de a telefonon az 5-ös cwm van fent, és a 6.0.5-öt pedíg nem tudom lementeni a megadott helyről.
Van aki még használ ilyen telefont?
Melyik rendszerrel működik a megbízhatóan, aránylag gyorsan?
Miket kell állítani, telepíteni stb.
Youtube, pár kissebb játék. Kb ennyire kell. Minden más ki van gyomlálva róla.Köszi.
B2man
Én pont a mai napon vettem át az új telefonomat, úgyhogy van még egy-két őslakó

Itt megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. Én bagyusz KitKat-ével használom már 1-2 éve, de az internetezésről és a játékokról már réges-régen lemondtam. -
B2man2
aktív tag
CWM 6.0.5.0_2014_08_11_GB_BL_fixed
Ezt valaki feltenné valahová?
Gyerek telefonját szeretném újrahúzni panadroid-dal vagy a "legújabb" cm11-h1n1-gyel, de a telefonon az 5-ös cwm van fent, és a 6.0.5-öt pedíg nem tudom lementeni a megadott helyről.
Van aki még használ ilyen telefont?
Melyik rendszerrel működik a megbízhatóan, aránylag gyorsan?
Miket kell állítani, telepíteni stb.
Youtube, pár kissebb játék. Kb ennyire kell. Minden más ki van gyomlálva róla.Köszi.
B2man
-
Baryka007
addikt
Nekem 2.3.6 GE H1N1 nem indul el. A magas GPU freki miatt. Azt valahogy vissza lehet húzni rajta manuálisan ? Mert a telepítőben nem kérdezi meg, hogy a GPU milyen frekin menjen ? Ötlet ? :|
-
trebrona
nagyúr
Maradt cm11? Vagy nem értem.
-
levike92
tag
Na hát köszönöm szépen a segítséget. Megcsináltam amit mondtál . Meg a vidi szerint is. Ugyanazokat írja ami a vidin van. Ki is írja, hogy complete. De totál ugyanaz a rendszer marad rajta ami volt. Még a nyelvet se kérte, hogy állítsam be se semmit.
-
trebrona
nagyúr
Leírod nekem ezt légyszi részletesebben? Ilyet még nem csináltam csak sima install zip . Előtte wipe chace meg wipe data. De a restore menűpontba nem tudom mit hol merre meg ilyenek. Kitömörítem. Felmásolom és belelépek a restore menüpontba eddig tiszta. Utána már nem sajna ennél jobban elcseszni meg nem akarom

SD kártya gyökerében ha nincs, akkor létrehozol egy clockworkmod nevű mappát.
Ezen a mappán belül egy backup nevű mappát.
Ebbe a backup mappába bemásolod a kicsomagolt dátumos mappát.Utána így jársz el: [link]
-
levike92
tag
Leírod nekem ezt légyszi részletesebben? Ilyet még nem csináltam csak sima install zip . Előtte wipe chace meg wipe data. De a restore menűpontba nem tudom mit hol merre meg ilyenek. Kitömörítem. Felmásolom és belelépek a restore menüpontba eddig tiszta. Utána már nem sajna ennél jobban elcseszni meg nem akarom

-
trebrona
nagyúr
-
levike92
tag
-
trebrona
nagyúr
Sziasztok. Anyu nekem adta ot 995-jét mert vett másikat. Elkezdtem romolgatni. Felraktam a cm 11 et. De mivel nem telenoros vagyok. Kipróbálni nem tudtam . Eladtam így. Erre visszahívtak, hogy nem megy a telónet. Nem akarok custom romokkal szórakozni . Valami mód van rá, hogy a gyári icset visszarakjam? Akár recoveryből. Az nekem egyszerűbb lenne. Már meg őrülök holnap utalják rá a pénzt. És hibátlan a teló de nem találok hozzá értelmes leírást ,hogy tudnék rá rakni gyárit. Köszi
Mielőtt elkezdted romolni, le kellett volna menteni a gyári rendszert, ez alap.
De nincs minden veszve, innen szedd le a telenor ICS-t és lesz öröm bódottá.

-
levike92
tag
Sziasztok. Anyu nekem adta ot 995-jét mert vett másikat. Elkezdtem romolgatni. Felraktam a cm 11 et. De mivel nem telenoros vagyok. Kipróbálni nem tudtam . Eladtam így. Erre visszahívtak, hogy nem megy a telónet. Nem akarok custom romokkal szórakozni . Valami mód van rá, hogy a gyári icset visszarakjam? Akár recoveryből. Az nekem egyszerűbb lenne. Már meg őrülök holnap utalják rá a pénzt. És hibátlan a teló de nem találok hozzá értelmes leírást ,hogy tudnék rá rakni gyárit. Köszi
-
Baryka007
addikt
Sziasztok.
Akinek még van ilyen telefonja,csak egy tanácsot szeretnék adni.
A nejemnek 1 hónap híján 2 éves a telefonja.
Addig semmi baj nem volt vele míg meg nem kapta a frissítést rá,Persze magentást.
onnantól minden baja volt. hála és köszönet nektek elég sok romot rá próbáltam,most az utolsó egy cw 11 volt ami majd 1 évet ment.
Most nem tudom,hogy mi történt lehet rémeket látok,,,de 1 hete kaptunk sms-t hogy lejár a hűség és vehetünk új gépet.
NA INNEN -től állandóan lemerűl a telefon ,,,nincs gps.....nem elérhető!!!!!
Ma berágtam és rátoltam a SCI icst.
Nincs merülés,,,,jó minden. Igaz 4-0-4- de jó!!!Szerintem csak egy vírust kapott a telefon. Nekem fél éve megy CM11 igaz... De nem hinném hogy ilyen van bele programozva. És ha lenne is, egy Oprendszer reinstall úgyis megoldaná.
-
Pityu62
tag
Sziasztok.
Akinek még van ilyen telefonja,csak egy tanácsot szeretnék adni.
A nejemnek 1 hónap híján 2 éves a telefonja.
Addig semmi baj nem volt vele míg meg nem kapta a frissítést rá,Persze magentást.
onnantól minden baja volt. hála és köszönet nektek elég sok romot rá próbáltam,most az utolsó egy cw 11 volt ami majd 1 évet ment.
Most nem tudom,hogy mi történt lehet rémeket látok,,,de 1 hete kaptunk sms-t hogy lejár a hűség és vehetünk új gépet.
NA INNEN -től állandóan lemerűl a telefon ,,,nincs gps.....nem elérhető!!!!!
Ma berágtam és rátoltam a SCI icst.
Nincs merülés,,,,jó minden. Igaz 4-0-4- de jó!!! -
Baryka007
addikt
-
trebrona
nagyúr
-
Baryka007
addikt
CM 11 nél az USB háttértár nem működik nekem valamiért. Kihagytam volna egy lépést? :S gappsok is fel vannak rakva

-
oskkar
újonc
Ha az összes d-h.st letöltést vírusnak hisztizi a böngésző, akkor mit csinálok?
Bocsánat, ha már volt -
Baryka007
addikt
Srácok, nekem a Miui ban van egy-két bug, nem tudom nálatok is jelentkezik -e. Google Playeről nem lehet letölteni, nem indul el a letöltés. De weblapokról sem lehet semmit se letölteni, egyszerűen nem indítja el a letöltést. Valamint a főlapokat nehéz váltani, kép szélétől, széléig kell húzni az ujjadat ahhogy, hogy másik lapra menjen. Van valami újabb verzió ami működik gyárilag frissített 4.0.4 en ? ( Jelenleg a legújabb OT 995 re elérhető Cyanogenmod van fent )
-
Raklap#
tag
Valaki tudna segíteni? Múltkor volt egy usb forrasztás szervizbe és kinyírták a mikrofont kimeneti hang alig hallatszott. vissza vittem,hogy valami gáz van mert szerviz előtt tudtam telefonálni most meg ordítanom kell bele és alig hallanak.Persze azt mondták nem valószínű ,hogy az ő hibájuk de meg csinálják garanciába ez 15 napja volt.állítólag több mikrofont is kipróbáltak hozzá de még mindig nem jó.És szerintük nincs márka szervize szerintem meg van na mindegy (Telemax).A lényeg valaki megtudná mondani a mikrofon típusát,hogy felhomályosítsam végre őket mi kéne bele és végre tudjam használni a telefonomat.
-
trebrona
nagyúr
-
zsoika
addikt
Legalább 600 ember van bene és van olyan akihez 4 szám is tartozik+különböző infók Pl: email cím, adószám, telephelycím stb...ezt a sim nem tudja kezelni illetve névből is csak 250 -et tud.
-
trebrona
nagyúr
Sziasztok! Segítsetek légyszi!!! Minap egyszerre, egymás után az asszonyom számítógépét majd a telóját(S3 Neo), majd az én számítógépemet és az én telóm zárta a sort(Alcatel OT-955) megfertőzte valami pop up malware/virus. Az én laptopom már be sem merem kapcsolni. Ez a POP UP internetes böngészőt fertőzi és a regisztrit, reklámoldalakkal bombáz, eltéríti, a kívánt oldal helyett szarságokat dobál+appokat telepít kérés nélkül, vagy kérésre nem válasszal illetve visszalépés esetén is . Jellemzően 18as karikás oldalak. Számítógépnél lehet sikerült megfognom már 2 napja írtom öket éjjel-nappal spy/malware írtóval+vírusírtó+böngésző reset...stb. de a telefonon hogyan kell ezt csinálni ?
Leszedtem a google play ről az első 2 malware írtót, de nem járt sikerrel, sőt az egyik csak kaput nyitott és még több szarság jött. A másik talált 3 fenyegetést az Sd-n de nem tudta törölni, azt írta hogy manuálisan töröljem. A download mappában van 3db ua. az app, de nem lehet törölni fájlkezelő progival sem (totalcommander). Kivettem az SD-t és gondoltam akkor kuka és veszek bele egy újat, nagyobbat (csak 4GB os), de SD nélkül a telót bekapcsolva is dobálja...tehát a telón is van amit a kereső nem is talált meg.
Az asszony telóján csináltunk egy gyárira visszaállítást és bejött. Én is erre készülök, de hogy szedjem le a telóról(milyen progival) a telefonkönyvet ahhoz, hogy utána vissza is lehessen rakni? A gyárira visszaállítás ugye törli a telefonon lévő telefonkönyvet és benne minden számot, adatot?
A telómon CM11 van.
Köszi.Nem igazán értem a problémát, mentsd le a számaidat SIM-re, aztán mehet a factory reset.
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Segítsetek légyszi!!! Minap egyszerre, egymás után az asszonyom számítógépét majd a telóját(S3 Neo), majd az én számítógépemet és az én telóm zárta a sort(Alcatel OT-955) megfertőzte valami pop up malware/virus. Az én laptopom már be sem merem kapcsolni. Ez a POP UP internetes böngészőt fertőzi és a regisztrit, reklámoldalakkal bombáz, eltéríti, a kívánt oldal helyett szarságokat dobál+appokat telepít kérés nélkül, vagy kérésre nem válasszal illetve visszalépés esetén is . Jellemzően 18as karikás oldalak. Számítógépnél lehet sikerült megfognom már 2 napja írtom öket éjjel-nappal spy/malware írtóval+vírusírtó+böngésző reset...stb. de a telefonon hogyan kell ezt csinálni ?
Leszedtem a google play ről az első 2 malware írtót, de nem járt sikerrel, sőt az egyik csak kaput nyitott és még több szarság jött. A másik talált 3 fenyegetést az Sd-n de nem tudta törölni, azt írta hogy manuálisan töröljem. A download mappában van 3db ua. az app, de nem lehet törölni fájlkezelő progival sem (totalcommander). Kivettem az SD-t és gondoltam akkor kuka és veszek bele egy újat, nagyobbat (csak 4GB os), de SD nélkül a telót bekapcsolva is dobálja...tehát a telón is van amit a kereső nem is talált meg.
Az asszony telóján csináltunk egy gyárira visszaállítást és bejött. Én is erre készülök, de hogy szedjem le a telóról(milyen progival) a telefonkönyvet ahhoz, hogy utána vissza is lehessen rakni? A gyárira visszaállítás ugye törli a telefonon lévő telefonkönyvet és benne minden számot, adatot?
A telómon CM11 van.
Köszi. -
Denny
csendes tag
-
weareinluck
tag
-
trebrona
nagyúr
Korábban írtam a fórumra, és segítséget kértem ram bővítéssel kapcsolatban, és kaptam is, amit ezúton is szeretnék megköszönni.
Ami miatt most megint írok annak a története a következő:
Az előbb említett ram bővítés, és új rom felpakolása után a készülék tulajdonosa örömmel vette birtokba okosított Alcatelét, azonban történt a minap, hogy először az kijelző érintések nem voltak pontosak, majd újraindítás után gyógyult; ugyanezen nap estéjén a telefon egész éjjel töltőre rakva másnap reggel azzal hálálta meg, hogy piros felkiáltójellel ellátott háromszöget nyelt, hátán fekvő zöld robotot mutatott, amit újraindítás sem gyógyított. Mellékesen jegyzem meg, hogy a szokásostól melegebb készülék várta gazdáját e hideg és borongós reggelen.Tippeket várom szeretettel ide a fórumba, hátha más is tanul történetemből....
Próbálj egy rebootot CWM-ből, hátha!
-
Denny
csendes tag
Sikerült kimentem az eredeti gps.conf fájlt:
#Test
NTP_SERVER=xtra1.gpsonextra.net
#Asia
# NTP_SERVER=asia.pool.ntp.org
#Europe
# NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
#North America
# NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL = 5
# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0
# supl version 1.0
SUPL_VER=0x10000
# GPS Capabilities bit mask
# SCHEDULING = 1
# MSB = 2
# MSA = 4
# default = MSA | MSB | SCHEDULING
CAPABILITIES=0x7
# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
# ACCURACY_THRES=5000
################################
##### AGPS server settings #####
# FOR SUPL SUPPORT, set the following
# SUPL_HOST=supl.host.com or IP
# SUPL_PORT=1234
# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
# C2K_HOST=c2k.pde.com or IP
# C2K_PORT=1234
# EXTRA SETTINGS
# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=0Némi guglizás után az alábbiakat módosítottam:
kikommentezve, helyette:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
Érték átállítás 1-re:
INTERMEDIATE_POS=1
Komment jel törlése
ACCURACY_THRES=5000
Hozzáadva:
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
Érték átállítás 1-re:
ENABLE_WIPER=1
Érdekes, hogy legutóbbi funkció "0" beállított érték mellett is működött, azaz, ha bekapcsoltam a Wifit, lakott területen belül lényegesebben pontos lett a helymeghatározás, míg a GPS jelet nem talált.Hűha, túl sok lett egyszerre a változtatás, teljesen meggajdült a GPS.
Akkor haladok szépen sorban:
A gyári conf-ot csak annyiban módosítom, hogy hozzáadom a magyar ntp szervert. -
Stirlitz
senior tag
Korábban írtam a fórumra, és segítséget kértem ram bővítéssel kapcsolatban, és kaptam is, amit ezúton is szeretnék megköszönni.
Az előbb említett ram bővítés, és új rom felpakolása után a készülék tulajdonosa örömmel vette birtokba okosított Alcatelét, azonban történt a minap, hogy először az kijelző érintések nem voltak pontosak, majd újraindítás után gyógyult; ugyanezen nap estéjén a telefon egész éjjel töltőre rakva másnap reggel azzal hálálta meg, hogy piros felkiáltójellel ellátott háromszöget nyelt, hátán fekvő zöld robotot mutatott, amit újraindítás sem gyógyított. Mellékesen jegyzem meg, hogy a szokásostól melegebb készülék várta gazdáját e hideg és borongós reggelen.Tippeket várom szeretettel ide a fórumba, hátha más is tanul történetemből....
Próba egy másik töltővel?
swap nem ette meg az enyém.... Főleg nem okozz akksi melegedést. -
Denny
csendes tag
Sziasztok!
Gyári, rootolt, 2.3.6-os romot használok, melynek a legnagyobb problémája (számomra) a GPS.
2G hálózat mellett gyakran eldobja a jelet és vagy nem találja meg újra csak a telefon újraindítása után vagy eldobja a jelet és kis próbálkozás után magától újraindul a készülék.
Lézetik erre stabil megoldás?
GPS fix és társai segédprogramokat próbáltam már, de nem hatásosak. Utóbbi időben 3G mellett használom a GPS-t, így is elveszti a jelet, de legalább nem indul újra (rövid tapasztalat (200 km) alapján).
A gps.conf file optimalizálása önmagában megoldaná az instabilitást?
Ha igen, hogyan kell megcsinálni?Sikerült kimentem az eredeti gps.conf fájlt:
#Test
#Asia
# NTP_SERVER=asia.pool.ntp.org
#Europe
# NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
#North America
# NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL = 5
# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0
# supl version 1.0
SUPL_VER=0x10000
# GPS Capabilities bit mask
# SCHEDULING = 1
# MSB = 2
# MSA = 4
# default = MSA | MSB | SCHEDULING
CAPABILITIES=0x7
# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
# ACCURACY_THRES=5000
##### AGPS server settings #####
# FOR SUPL SUPPORT, set the following
# SUPL_HOST=supl.host.com or IP
# SUPL_PORT=1234
# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
# C2K_HOST=c2k.pde.com or IP
# C2K_PORT=1234
# EXTRA SETTINGS
# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=0Némi guglizás után az alábbiakat módosítottam:
kikommentezve, helyette:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
Érték átállítás 1-re:
INTERMEDIATE_POS=1
Komment jel törlése
ACCURACY_THRES=5000
Hozzáadva:
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
Érték átállítás 1-re:
ENABLE_WIPER=1
Érdekes, hogy legutóbbi funkció "0" beállított érték mellett is működött, azaz, ha bekapcsoltam a Wifit, lakott területen belül lényegesebben pontos lett a helymeghatározás, míg a GPS jelet nem talált. -
weareinluck
tag
-
Denny
csendes tag
Sziasztok!
Gyári, rootolt, 2.3.6-os romot használok, melynek a legnagyobb problémája (számomra) a GPS.
2G hálózat mellett gyakran eldobja a jelet és vagy nem találja meg újra csak a telefon újraindítása után vagy eldobja a jelet és kis próbálkozás után magától újraindul a készülék.
Lézetik erre stabil megoldás?
GPS fix és társai segédprogramokat próbáltam már, de nem hatásosak. Utóbbi időben 3G mellett használom a GPS-t, így is elveszti a jelet, de legalább nem indul újra (rövid tapasztalat (200 km) alapján).
A gps.conf file optimalizálása önmagában megoldaná az instabilitást?
Ha igen, hogyan kell megcsinálni? -
warta
csendes tag
Most már én is látom, hogy menni fog ez. Köszi a tanácsokat és a biztatást. Még megvárom az új SD kártyát (Kínából) és nekiállok.
-
Stirlitz
senior tag
Igen, ez valószínű. Nekem egy gyár rendszer mentése cwm-el 500mb körüli volt. Most ha még volt is telepítve rá program ez az, ez sokkal több is lehet. Na akkor jó ROM cserét kívánok, kiprobálhatsz esetleg más romokat is. Ha ez nem válna be.
-
warta
csendes tag
Általam megadott link jó és él. Nagy kék download now gombra kattintva azonnal tölti a Firefox, más böngészővel most nem tudom ellenőrizni.
A driver telepítés jó, mi a baj ezzel? A hiányzó drivereket majd bootloader módban még telepíti.
Most a CM10.1 rom zip és a hozzátartozó gaps zip legyen rámásolva a telefonon található sd kártyára.
Aztán jöhet a rom telepítése, ennek menete a következő:Akku feltöltve (ezt nem győzöm hangsúlyozni )
A mappa amiben a cvm található legyen megnyitva a PC-n.
Usb kábel előkészítve (PC-be bedugva, micro usb része kéz közel legyen)
A kikapcsolt telefon hangerő le és bekacsoló gombját együtt nyomva tartod. Csak tartsd, pár mp és rezzen egyet. Ekkor a bekacsoló gombot már nem kell nyomva tartanod. A hangerő le gombot viszont még nyomva kell tartanod. Most kell az usb kábelt a telefonba csatlakoztatni. Ha bedugtad, akkor már hangerő le gombot is elengedheted. Most kell a PC-n már megnyitott cvm mappában a load cvm .bat file-t elindítani. Magyarán katt rá. Látni fogsz egy kis DOS ablakot megnyílni, magától be is záródik majd. A telefon rezzen egy újabbat, a cvm immár fut a telefonon. Este leszek gép előtt, ha kell még vmi. Sokkal tovább tartott ezt leírni, mint végrehajtani esetleg. CVM menüjében eligazodsz gondolom. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor írj és külön le írom majd mit kell tenned. (A lényeg, ha sikerül ezt összehoznod, amíg nem csináltál semmit a telefonnal, nyugodtan nyomj a reeboot funcióra recoveryben, a telefon normál módon újraindul. De, ha nem vagy biztos a dolgodban akkor irány a sarki gsm, pár ezerért megcsinálják.
Merre laksz? Ha pécsi vagy segítek személyesen, és ingyen. Mielőtt vki félreértené. ) .Csinálja a backupot... Az már jó jel

Óóó Error while making a backup image of /data
Lehet, hogy kevés a hely az SD kártyán? -
Stirlitz
senior tag
Általam megadott link jó és él. Nagy kék download now gombra kattintva azonnal tölti a Firefox, más böngészővel most nem tudom ellenőrizni.
A driver telepítés jó, mi a baj ezzel? A hiányzó drivereket majd bootloader módban még telepíti.
Most a CM10.1 rom zip és a hozzátartozó gaps zip legyen rámásolva a telefonon található sd kártyára.
Aztán jöhet a rom telepítése, ennek menete a következő:Akku feltöltve (ezt nem győzöm hangsúlyozni )
A mappa amiben a cvm található legyen megnyitva a PC-n.
Usb kábel előkészítve (PC-be bedugva, micro usb része kéz közel legyen)
A kikapcsolt telefon hangerő le és bekacsoló gombját együtt nyomva tartod. Csak tartsd, pár mp és rezzen egyet. Ekkor a bekacsoló gombot már nem kell nyomva tartanod. A hangerő le gombot viszont még nyomva kell tartanod. Most kell az usb kábelt a telefonba csatlakoztatni. Ha bedugtad, akkor már hangerő le gombot is elengedheted. Most kell a PC-n már megnyitott cvm mappában a load cvm .bat file-t elindítani. Magyarán katt rá. Látni fogsz egy kis DOS ablakot megnyílni, magától be is záródik majd. A telefon rezzen egy újabbat, a cvm immár fut a telefonon. Este leszek gép előtt, ha kell még vmi. Sokkal tovább tartott ezt leírni, mint végrehajtani esetleg. CVM menüjében eligazodsz gondolom. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor írj és külön le írom majd mit kell tenned. (A lényeg, ha sikerül ezt összehoznod, amíg nem csináltál semmit a telefonnal, nyugodtan nyomj a reeboot funcióra recoveryben, a telefon normál módon újraindul. De, ha nem vagy biztos a dolgodban akkor irány a sarki gsm, pár ezerért megcsinálják.
Merre laksz? Ha pécsi vagy segítek személyesen, és ingyen. Mielőtt vki félreértené. ) . -
warta
csendes tag
Innét le tudod tölteni. Ezt telepítsd fel. Dugd rá a telefont a pc-re. Várj míg telepíti a drivereket. Kapcsold ki a telefont, újra csatlakoztasd a kikapcsolt telefont a pc-hez. Várj egy picit, ha szükséges itt is telepít drivert. Na ezután már mehet a recovery indítása. Egyébként ajánlott lenne a itt PH-n az OT 995 mélyvíz fórum első h.sz.-ét elolvasni. Nem bonyolult dolog ez, csak így elsőre olvasva annak tűnik. Este 8 után vagyok ráérősen, majd nézegetek ide gyakrabban, hátha kell segítség.
UI: akku legyen feltöltve!
Hát egyenlőre a driver telepítés se megy. Írtad, hogy olvasgassak... Megtettem. Találtam ezt:
Itt két programot is ír a driver telepítéshez. Van egy frissebb OTU, a másikat le se tudom tölteni. Rádugtam a telefont bekapcsolva, és ez lett: http://www.kephost.com/image/FpYB -
Stirlitz
senior tag
Innét le tudod tölteni. Ezt telepítsd fel. Dugd rá a telefont a pc-re. Várj míg telepíti a drivereket. Kapcsold ki a telefont, újra csatlakoztasd a kikapcsolt telefont a pc-hez. Várj egy picit, ha szükséges itt is telepít drivert. Na ezután már mehet a recovery indítása. Egyébként ajánlott lenne a itt PH-n az OT 995 mélyvíz fórum első h.sz.-ét elolvasni. Nem bonyolult dolog ez, csak így elsőre olvasva annak tűnik. Este 8 után vagyok ráérősen, majd nézegetek ide gyakrabban, hátha kell segítség.
UI: akku legyen feltöltve!
-
warta
csendes tag
Aham. Akkor ez az az OTU. Ez lett volna következő kérdésem, hogy az mi. Mert írja, hogy távolítsam el, de én még fel se raktam. Vajon honnan tudom letölteni.
-
Stirlitz
senior tag
Akkor nekem ezeket kell letöltenem, és ezt kell csinálnom?
CM10.1 Letöltés:
1: OT-995 CM10.1 Gapps(2013 08 03)
2: cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail
3: CWM_6_20130615
Telepítés:-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6_20130615-t (CWM_5 recoveryvel is telepíthető)
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM_6_20130615 mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
-Telepítés előtt full wipe kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el.Pontosan!

One Touch Upgrade fel van telepítve a pc-re? (Az teszi fel a telefon illesztő programjait.) Kell majd, hogy recovery el tudjon indulni a telefonon. Ugye, ha a pc nem ismeri fel a telefont, akkor nem is fogja a reovery-t elindítani.
-
warta
csendes tag
Akkor nekem ezeket kell letöltenem, és ezt kell csinálnom?
CM10.1 Letöltés:
1: OT-995 CM10.1 Gapps(2013 08 03)
2: cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail
3: CWM_6_20130615
Telepítés:-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6_20130615-t (CWM_5 recoveryvel is telepíthető)
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM_6_20130615 mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
-Telepítés előtt full wipe kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el. -
Stirlitz
senior tag
Ok. Köszi a választ. Az SD kártyát már megrendeltem, persze még ide kell érnie. Az akku beszerzést is indítom. Viszont a ROM csere ügyében kezdő vagyok. Elolvastam a kezdő írást, meg még pár hasonlót a neten, és pont ez a sok lehetőség ami elbizonytalanít. Megnéztem a ROMok áttekintő táblázatát is. De nem lettem okosabb, hogy melyik azaz egy amit feltegyek. Ha neked már vannak jó tapasztalataid valamelyikkel, akkor nekem is jó lesz az. Szal melyiket javaslod?
CM10.1
-
warta
csendes tag
Ha még mindig a gyári akku van benne, azt először is cseréld le egy ilyenre. (Mint oly sok minden, Ebay-n ez is kedvezőbb áron lelhető fel. Aztán tégy fel egy swap támogató kernellel rendelkező ROM-ot. (Összes Cyanogen és az ICS V1.3 rom is ilyen.) Tégy bele egy gyors SD kártyát. (Class 10) Telepítsd fel a RAMExpander programot és adj neki mondjuk 512Mb SWAP helyett az SD kártyán. (Vagy többet, de 512Mb is elég szerintem mindenre.) Aztán használj launchernek ADW-t, tartsa a memóriában opcióval. Home Screen száma a lehető legkevesebb legyen. Minnek 5 Home Screen, ha egyen is elférnek a gyakran használt app-ok indító ikonjai.. Pongyolán ennyi. A lehető legjobb akku idő eléréséhez, én még használok egy app-ot. SetCPU a neve, és fizetős. Viszont irgalmatlanul megéri az árát. (880Ft-ért vettem ) Ugyanis profilok vannak benne, és itt nincs olyan, hogy nem megy aludni a telefon, ha nem használod...
Ha komolyan belemerülsz akkor persze RAMExpander program helyett lehet script filekal swap helyett létrehozni és még sok trükk van, de ez már mélyvíz kategória szerintem inkább. (Azért írom ezeket, mert személyesen így jártam el. Nekem is februárban lesz 2 éves a Telenoros Alca, és nem cserélem most le. Ezért kénytelen voltam én is az elmúlt pár hétben "feljavítani". Új akku, új gyors és nagy SD kártya, CM10.2 ROM és plussz SWAP hely az SD kártyán lett a megoldás. Meg két programot vettem még meg, az egyik az ADW launcher fizetős változata (ezt nem kötelező, az ingyenes is tudja azt amitől jó, de támogatom a fejlesztőket mivel ez is egy olcsó program, a másik, hogy a fizetős változatban van app locker alkalmazás is, ami jól működik. ), a másik meg a Set CPU. Ez egész egyszerűen hihetetlen jó program, bármilyen rootolt androidos készüléken aranyat ér. (a már említett profilok miatt, youtube és keress rá, zseniális.) És ne félj a rom cserétől, nem ördögtől való dolog az..

Ok. Köszi a választ. Az SD kártyát már megrendeltem, persze még ide kell érnie. Az akku beszerzést is indítom. Viszont a ROM csere ügyében kezdő vagyok. Elolvastam a kezdő írást, meg még pár hasonlót a neten, és pont ez a sok lehetőség ami elbizonytalanít. Megnéztem a ROMok áttekintő táblázatát is. De nem lettem okosabb, hogy melyik azaz egy amit feltegyek. Ha neked már vannak jó tapasztalataid valamelyikkel, akkor nekem is jó lesz az. Szal melyiket javaslod?
-
Stirlitz
senior tag
Ha még mindig a gyári akku van benne, azt először is cseréld le egy ilyenre. (Mint oly sok minden, Ebay-n ez is kedvezőbb áron lelhető fel. Aztán tégy fel egy swap támogató kernellel rendelkező ROM-ot. (Összes Cyanogen és az ICS V1.3 rom is ilyen.) Tégy bele egy gyors SD kártyát. (Class 10) Telepítsd fel a RAMExpander programot és adj neki mondjuk 512Mb SWAP helyett az SD kártyán. (Vagy többet, de 512Mb is elég szerintem mindenre.) Aztán használj launchernek ADW-t, tartsa a memóriában opcióval. Home Screen száma a lehető legkevesebb legyen. Minnek 5 Home Screen, ha egyen is elférnek a gyakran használt app-ok indító ikonjai.. Pongyolán ennyi. A lehető legjobb akku idő eléréséhez, én még használok egy app-ot. SetCPU a neve, és fizetős. Viszont irgalmatlanul megéri az árát. (880Ft-ért vettem ) Ugyanis profilok vannak benne, és itt nincs olyan, hogy nem megy aludni a telefon, ha nem használod...
Ha komolyan belemerülsz akkor persze RAMExpander program helyett lehet script filekal swap helyett létrehozni és még sok trükk van, de ez már mélyvíz kategória szerintem inkább. (Azért írom ezeket, mert személyesen így jártam el. Nekem is februárban lesz 2 éves a Telenoros Alca, és nem cserélem most le. Ezért kénytelen voltam én is az elmúlt pár hétben "feljavítani". Új akku, új gyors és nagy SD kártya, CM10.2 ROM és plussz SWAP hely az SD kártyán lett a megoldás. Meg két programot vettem még meg, az egyik az ADW launcher fizetős változata (ezt nem kötelező, az ingyenes is tudja azt amitől jó, de támogatom a fejlesztőket mivel ez is egy olcsó program, a másik, hogy a fizetős változatban van app locker alkalmazás is, ami jól működik. ), a másik meg a Set CPU. Ez egész egyszerűen hihetetlen jó program, bármilyen rootolt androidos készüléken aranyat ér. (a már említett profilok miatt, youtube és keress rá, zseniális.) És ne félj a rom cserétől, nem ördögtől való dolog az..

Bocsánat , CM10.1-et akartam írni.
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok! Először is tanácsra lenne szükségem. Adott egy telenoros készülék, Hivatalosan 4.04 re upgradelve.
A gari lejárt, és a készülék a fiamról a lányomra szállt. Abban kérném a segítséget, hogy ahhoz, hogy nőjön a felhasználói élmény, és javuljon az aksi teljesítménye, mit tegyek a készülékkel. Az elején annyi minden van felsorolva, hogy beleszédültem mire legörgettem az aljára. Szóval, minimális kockázattal szeretném elérni a maximális javulást. A telefon afféle lányos csili-vilis hátterű lesz, játék, viber, youtube a fő felhasználási terület.Ha még mindig a gyári akku van benne, azt először is cseréld le egy ilyenre. (Mint oly sok minden, Ebay-n ez is kedvezőbb áron lelhető fel. Aztán tégy fel egy swap támogató kernellel rendelkező ROM-ot. (Összes Cyanogen és az ICS V1.3 rom is ilyen.) Tégy bele egy gyors SD kártyát. (Class 10) Telepítsd fel a RAMExpander programot és adj neki mondjuk 512Mb SWAP helyett az SD kártyán. (Vagy többet, de 512Mb is elég szerintem mindenre.) Aztán használj launchernek ADW-t, tartsa a memóriában opcióval. Home Screen száma a lehető legkevesebb legyen. Minnek 5 Home Screen, ha egyen is elférnek a gyakran használt app-ok indító ikonjai.. Pongyolán ennyi. A lehető legjobb akku idő eléréséhez, én még használok egy app-ot. SetCPU a neve, és fizetős. Viszont irgalmatlanul megéri az árát. (880Ft-ért vettem ) Ugyanis profilok vannak benne, és itt nincs olyan, hogy nem megy aludni a telefon, ha nem használod...

-
warta
csendes tag
Sziasztok! Először is tanácsra lenne szükségem. Adott egy telenoros készülék, Hivatalosan 4.04 re upgradelve.
A gari lejárt, és a készülék a fiamról a lányomra szállt. Abban kérném a segítséget, hogy ahhoz, hogy nőjön a felhasználói élmény, és javuljon az aksi teljesítménye, mit tegyek a készülékkel. Az elején annyi minden van felsorolva, hogy beleszédültem mire legörgettem az aljára. Szóval, minimális kockázattal szeretném elérni a maximális javulást. A telefon afféle lányos csili-vilis hátterű lesz, játék, viber, youtube a fő felhasználási terület. -
weareinluck
tag
Igazad van, akkor jött létre. Köszönöm a segítséget/információt!
-
Stirlitz
senior tag
Esetleg ez a megoldás működhet más típusú ( Lenovo S750) készüléken is?
Bármilyen rootolt androidon működik, de feltétel, hogy az adott készülékkel használt ROM kernele támogassa a swap funkciót. A file kezelő furcsaságaira nem tudok mit mondani, de a file nem lehet ott rögtön, mert következő újra indításnál jön létre. ( Mármint a SWAP file. )
-
weareinluck
tag
Már linkeltek egy megoldást. Tudnod kell, ez nem partició alapú swap, hanem file. De a telefon belső MMC tárolóján, ami jóval gyorsabb, mint egy SD kari, és elviekben még tartósabb is. Te particíó alapú swapra kérdeztél rá. Ez igazából egyszerű. ROM az kell hozzá, mint a linkelt h.sz.-ben is írtam. HA lesz swap particíód, a droid automatikusan használatba veszi, ha swap támogató a kernele. Csak a partícíót kell létrehoznod az SD kártyán. Itt egy videó (meg még sok másik) ű , hogy kell swap particót létrehozni az SD kártyán windows alatt. Meg CWM-el. A lényeg, én 512mb-nál nagyobbat nem is készítenék, CWM-el pedig 256MB-nál nagyobbat nem is lehet. Remélem sikerül. Nem ördöngösség.
Ui: swapper2 féle megoldásokat hanyagold. Ha máskép nem megy akkor Rohesoft féle ramexpander progival dolgozz, ez a legegyszerűbb megoldás. Google a barátod a kérdésben!

Esetleg ez a megoldás működhet más típusú ( Lenovo S750) készüléken is?
-
weareinluck
tag
Nah, a jogosultságok beállítása után eddig minden flottul megy, és habár a bemásolás után nem látszott a file, mostmár ottvan a helyén. A terminal emulator is mutatja, hogy swap file létrehozva, használva, tehát szépen működik a dolog. Köszönöm a segítséget!
-
weareinluck
tag
Köszönöm a gyors választ, cm11 még tegnap este felment, meg a swapfile lézrehozása is megtörtént, így úgy tűnik gyorsabb a teló mint volt, használat közben majd kiderül. Volt azonban egy furcsaság, a swap létrehozásához szükséges file bemásolásakor az egyik filemanager folyamatosan leállt, egy másik meg a beillesztéskor bemásolta a filet, ami azonnal el is tűnt. Azt nem tudom ennek így kellett-e történnie, mindjárt lecsekkolom sikerült-e a módosítás.
-
Stirlitz
senior tag
Valaki esetleg fel tudná valahova tölteni a Bagyusz féle CM11-et? Sajnos a dev hostos letöltés valamiért nem megy normálisan, egyfolytában megszakad. Előre is köszönöm!
Tessék! Recovery, Gaaps és CM11 latest (Egy 10 percet azért adj még neki, míg lezajlik a szinkron... 20.30 felé már jó lesz.
-
weareinluck
tag
Valaki esetleg fel tudná valahova tölteni a Bagyusz féle CM11-et? Sajnos a dev hostos letöltés valamiért nem megy normálisan, egyfolytában megszakad. Előre is köszönöm!
-
weareinluck
tag
Már linkeltek egy megoldást. Tudnod kell, ez nem partició alapú swap, hanem file. De a telefon belső MMC tárolóján, ami jóval gyorsabb, mint egy SD kari, és elviekben még tartósabb is. Te particíó alapú swapra kérdeztél rá. Ez igazából egyszerű. ROM az kell hozzá, mint a linkelt h.sz.-ben is írtam. HA lesz swap particíód, a droid automatikusan használatba veszi, ha swap támogató a kernele. Csak a partícíót kell létrehoznod az SD kártyán. Itt egy videó (meg még sok másik) ű , hogy kell swap particót létrehozni az SD kártyán windows alatt. Meg CWM-el. A lényeg, én 512mb-nál nagyobbat nem is készítenék, CWM-el pedig 256MB-nál nagyobbat nem is lehet. Remélem sikerül. Nem ördöngösség.
Ui: swapper2 féle megoldásokat hanyagold. Ha máskép nem megy akkor Rohesoft féle ramexpander progival dolgozz, ez a legegyszerűbb megoldás. Google a barátod a kérdésben!

Köszönöm a kimerítő válaszokat, természetesen a jobb megoldás érdekel, tehát swap file-os. Tudatlanságomnak köszönhetően kérdeztem a partíciósra, nem is sejtettem, hogy a swap fileos gyorsabban tud ilyen formában működni.
Nálatok előfordult olyan, hogy bizonyos CWM-ek egyszerűen nem akartak elindulni? Most 5-ös verziójút tudok használni, de se a mostani oprendszeren, se az előzőn nem tudott elindulin 6-os, akármilyen driverpackot telepítettem. Kicsit kezd dühíteni a dolog.... -
Stirlitz
senior tag
Esetleg egy leírást ehhez a telefonhoz a swap partíció létrehozásáról tudnál linkelni? Szeretném én is egy kicsit gördülékenyebben használni a telefonom, de rendszerint ram problémákba ütközöm.
Válaszodat előre is köszönöm!Már linkeltek egy megoldást. Tudnod kell, ez nem partició alapú swap, hanem file. De a telefon belső MMC tárolóján, ami jóval gyorsabb, mint egy SD kari, és elviekben még tartósabb is. Te particíó alapú swapra kérdeztél rá. Ez igazából egyszerű. ROM az kell hozzá, mint a linkelt h.sz.-ben is írtam. HA lesz swap particíód, a droid automatikusan használatba veszi, ha swap támogató a kernele. Csak a partícíót kell létrehoznod az SD kártyán. Itt egy videó (meg még sok másik) ű , hogy kell swap particót létrehozni az SD kártyán windows alatt. Meg CWM-el. A lényeg, én 512mb-nál nagyobbat nem is készítenék, CWM-el pedig 256MB-nál nagyobbat nem is lehet. Remélem sikerül. Nem ördöngösség.

-
Flind
senior tag
Esetleg egy leírást ehhez a telefonhoz a swap partíció létrehozásáról tudnál linkelni? Szeretném én is egy kicsit gördülékenyebben használni a telefonom, de rendszerint ram problémákba ütközöm.
Válaszodat előre is köszönöm! -
weareinluck
tag
Nem akarlak elkeseríteni, de CM11 1%-ot esett nálam egy éjjel. Greenefy app megoldja a problémáid. (Mert igazad van, CM romok battery drain problémával küzdenek nálam is alapból.) Ezenkívül a gyári ICS-re épülő romok mind nagyon jók, StockCIean_ICS és a bagyusz munkájára épülő ICS_V1.3 is. (H1N1 V5.8a is gyári ICS-re épülő rom, de mégis jobb az előbbi kettő, mert swap támogató a kernelük. Most szereztem egy értelmes sebességű sd karit, és bizza a multitasking képesség nagyon jó swap particíóval. Ezért próbálgatom a romokat újra én is.) (Tudom, memoriakártya nem szereti a swap particiót, de amilyen árban vannak már...
)Esetleg egy leírást ehhez a telefonhoz a swap partíció létrehozásáról tudnál linkelni? Szeretném én is egy kicsit gördülékenyebben használni a telefonom, de rendszerint ram problémákba ütközöm.
Válaszodat előre is köszönöm! -
Stirlitz
senior tag
Nem tudom releváns-e még a "megoldási metódus" bárkinek is, mivel elég kihalt a topik lévén, hogy nem mai darab ez a készülék, de azért leírom.

Telenoros OT995-ről van szó. Kipróbáltam rajta vagy ötféle ROM-ot. A MIUI4-5-nek akadt a kezdőképernyője, CM10-11-nek akku drain gondjai voltak. Az óra és a naptár nem engedte deep sleep módba a készüléket és gyorsan merült. CPU spy megmondta, mennyi időt töltött DS módban és a WakeLock Detector azt is megmondta melyik alkalmazás okozta a problémát.
Végül tegnap feltettem a bagyusz-féle H1N1 5.8a ROM-ot. Ma reggelre 90%-ra esett az akkuszint előző nap esti 20:00 órai teljes feltöltés után - repülő módban.
A legtöbb időt deepsleep módban töltötte a telefon. Egyelőre bizakodó vagyok.
Ez a ROM tényleg gyors, egyszerű. Semmi felesleges dolog nincs benne és stabil. Eddig.
Nem akarlak elkeseríteni, de CM11 1%-ot esett nálam egy éjjel. Greenefy app megoldja a problémáid. (Mert igazad van, CM romok battery drain problémával küzdenek nálam is alapból.) Ezenkívül a gyári ICS-re épülő romok mind nagyon jók, StockCIean_ICS és a bagyusz munkájára épülő ICS_V1.3 is. (H1N1 V5.8a is gyári ICS-re épülő rom, de mégis jobb az előbbi kettő, mert swap támogató a kernelük. Most szereztem egy értelmes sebességű sd karit, és bizza a multitasking képesség nagyon jó swap particíóval. Ezért próbálgatom a romokat újra én is.) (Tudom, memoriakártya nem szereti a swap particiót, de amilyen árban vannak már...
) -
deer10
újonc
-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok.
Nekem is egy ilyen telóm van. De sajna megállt.. egy rom telepítés után nem boot-olt csak simán a fehét alcatel logo volt és nem ment tovább. Azóta már vettem másik telót és ha esetleg valakit érdekelne az írjon privit. Képeket is küldök. Szép karcmentes állapotban van. Töltője és a fülese is meg van.Fastboot/Download módban ragadt.
Egy PC-ről bootolást, majd újraindítást megért volna.
De ha már máshol jársz... -
Mayweather
tag
Sziasztok.
Nekem is egy ilyen telóm van. De sajna megállt.. egy rom telepítés után nem boot-olt csak simán a fehét alcatel logo volt és nem ment tovább. Azóta már vettem másik telót és ha esetleg valakit érdekelne az írjon privit. Képeket is küldök. Szép karcmentes állapotban van. Töltője és a fülese is meg van. -
Flind
senior tag
Sok hasonlo hardweru telefon megkapta, de azt csak Bagyusz vagy egy masik fejleszto tudja hogy az 995 is lesz (keszul) vagy sem…
Mondjuk ha meg is kapná, én biztos nem tenném fel. Az is kérdés hogy mennyire bírná a HW, de főleg azért, mert állandó hiányban vagyok a belső tárhellyel (pedig van 32GB-os SD kártyám, csak appok), és az ART ugye jelentősen éhesebb. Meg Xposed sincs még rá, amit nagyon hiányolnék.
Hamarosan veszek új telefont, addig kibírom Lollipop nélkül. -
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- szinteÚJ! FEKETE Surface Pro 10 Intel Core Ultra 5 135U 16GB 1000GB 1 év gar
- 283 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8945HX, RTX 5060
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

swap nem ette meg az enyém.... Főleg nem okozz akksi melegedést.