Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Ha PC marad a csarnokban, akkor a 8 és 16 bitesek miatt átjön a nagyrésze és vica versa.
...És akkor ezt meg is beszéltük
na de srácok van itt egy új téma, SOS NAGYON FONTOS
SZEPTEMBER 16 (azaz már csak 1 hónap!!! ÉS BRSZK8.8. Budapesten, a Budai Várban!!!!Többetekkel már beszéltem telefonon... Akivel még nem... Hát sajnos vele nem tudok számolni. Vagy elfelejtetem, viszont ha illik a képbe, és jönne, és nem kerestem, akkor ő jelezze nekem
Aki nem tudja miről van szó, és/vagy miért nem került be a szervezésbe!
Szóval a Fülei helyszín kb 60%-át kérték, hogy csináljuk meg. Igen ám, de a csavar a dologban, hogy NEM KÉRNEK STATIKUS SORT SEMMIBŐL SEM!!!! De még a KONZOLOKAT IS KIZÁRTÁK!!
Szóval csak kiállított, működő gépek kellenek... kb 80-100db-ot kell kiraknunk.
Anyagi támogatást nem kapunk. De ha engedik a szponzorok bevonzását, és sikerül is szerezni, akkor a kiállítók között azt szét dobom egy-két sörre valónak...
Hát ez a helyzet. Aki jönne, de külön nem kapott meghívást, és lenne hozzá megfelelő gépe (akár 4-5 gép is jó lehet/elég lehet) az kérem jelezze!
ÍGY VAGY ÚGY! a SZENT FŐ DRÁGA BRSZK? a mi kis SZENT BRSZK-nk, az szent, és örök marad, és senki sem szólhat bele, az a mi "gyermekünk". de bízok benne, hogy egyre több ilyen "vadhajtásos" BRSZK-t fogunk tudni csinálni, ahol már honorálni is fogják a fáradozásainkat is. -
Yutani
nagyúr
Nekem egy látogató elmesélte, hogy a padlása tele van hangkártyákkal és VGA kártyákkal, úgy van kialakítva egy átjáró a dobozok között. A VGA kártyáit elkezdte megszámolni, de ezernél abbahagyta. Mondtam neki, vajon mennyi rejtőzködő gyűjtő lehet, akiknél nagy mennyiségű hardver van? Javasoltam neki, hogy jöjjön el kiállítani, persze nem kell elhozni egyszerre mindent...
Ja, és ez egy 30-40 közötti srác volt, nem is olyan idős, mint mi. Mondjuk Sanyink sem olyan idős, mint mi.
-
CocooN-z
őstag
Nem idén (1. csarnokos kiállítás), de amikor arról beszélgettem egy 70+ -os házaspárral, hogy Diablo 1-ben mikor érdemes Butchernek / Leoricnak menni, és kinek mikor esett a Messerschmidt's Reaver először...NAGYON fura, de egyszerre kellemes érzés volt. Elsőre azt hittem valaki trollkodik. De nem. Nagyon jó, autentikus beszélgetés volt. Örök emlék. (kivételesen nem trollkodom, based on true story).
-
CocooN-z
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
Hmmm...
NoIP javasolta, hogy ő csinál MSN live szervert.
Egy másik srác még a BRSZK előtt úg yvolt, hogy jön, azt végülis nem tudott, de majd jövőre... Szóval ő meg azt mondta hogy Amigával akarja megépíteni az internet elődjét...
ezek így önmagukban nem valami nagy dobás szerintem... már bocsiAzaz nagy dobás, de a látogató szemével nézve nem valami túl izgalmas...
Viszont!!!! Akkor azt mondom, hogy ezt úgy kellene csinálni, hogy ennek is felállítani egy külön standot és ott mehetne az ilyen jellegű téma össze rakva.... Szóval ne külön-külön csinálja meg a kis saját elgondolását a saját standján, hanem egybe rakva...
És akkor megadtátok az ihletet... Erre a standra ki lehetne rakni két Windows 3.11-es gépet, és Winpopup segítségével lehetne üzengetni a 2 gép között -
hege8888
aktív tag
Én posztolgattam utólag is a kiállításról, meg a 3d-s túráról nemzetközi FB-csoportokba, hogy menjen a hírünk.. Ezt jövőre is ki kéne tudatosabban használni, hogy kb 4.5 hónappal előtte menjen poszt a külföldi csoportokba, hogy ha onnan lennének látogatók, akkor azok tudjanak már időben rákészülni az útra. Sőt, esetleg kéne egy Patreont indítani a BRSZK-nak, nem?
-
mrdozer
csendes tag
Ha bárkinél előkerül tényleg nincs harag meg semmi, csak mint ahogy Sanyi is írta, tudjunk már elszámolni vele.
Már én is kipakoltam mindent nálunk nincs pedig a doboza miatt én örültme volan neki....
Frescho tök képben volt, abban biztos voltam, hogy nem nála van.
Ezzel a témát lezárom, bocs hogy rúgóztma rajta.
+ meglett az elveszettnek hitt joy adapterem is! -
Yutani
nagyúr
Nálam egy UK-beli középkorú fickó járt, azzal beszélgettem egy kicsit, de gondolom nem ugyanaz, akit te említesz.
Az a konzol meglesz valakinél, ha a végén a bepakolásnál ott volt. Csak feltűnik valakinek, hogy egy dobozzal több van neki...
Egyébként volt az 1000 forintos dobozban egy ATI kártya, azt meg akartam venni, csak elfelejtettem másnapra.
-
-
-
Yutani
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
De nincs nálam gumigomb. Ilyenem van és ez könnyen takarítható.
-
hege8888
aktív tag
Hello Mester!
Igen, jó, hogy említed..
Mivel nekem megint a családi nyaralás onnan folytatódik, ezért valamilyen szinten limitált vagyok.
Egy biztos, C128, Vic20, (nekem nincsenek cartjaim hozzá) A1200 jöhetnek, a többit prezentáljuk, és legalább lesz tartalék is.
Vettem egy Kungfut is időközben, szóval a Bomberland tud menni folyamatosan, nem kell konnektor a floppynak. Továbbá hozok egy 64K C16-ost is cartridge-el, azt lehet gyepálni.. emlékszem a Plus4-esed esetére...
Remélem Mrdozer feltámosztotta az SX-et, az tavaly kimaradt.. -
snake1977
őstag
Egy SID az éppenséggel nekem kellene..de látva az árakat, csóri c64-es néma marad, mint a zűrdongó a transformersben.
Sajnos amíg meglesz a piaca ezeknek az alkatrészeknek addig lesznek ilyen hentesek, már régóta a marketplacen is mennek a felvásárlós hírdetések, gyűjteménybe keresi a gépeket...na persze majd pont oda, darabokban megy az ebayre. -
-
flymi
addikt
Áhá! Mintha rémlett volna valami, h neked van ilyen kütyüd, de mérget nem vettem volna rá.
lécből fűrésszel sokkal gyorsabban meg lehet csinálni. -> Abban nincs semmi m
unóka.
Nem mondom, h nem lehet olcsón házi barkáccsal összehozni akár még kartonpapírból is...A skicc, ha lehet ezt annak nevezni oldalnézetből van. Bocs ha nem jött le... A kártya "hátrafelé" dőlne. Így ha egy asztalra van téve, akkor fentről jól látszik az eleje. De persze lehet egyenes a bevágás is, ízlés kérdése.
Csak egy kis műanyag darabra gondoltam ami kábé ?5-7 cm? hosszú és olyan 1,5-2 cm széles és ugyanilyen magas. Ennek kábé a közepén lenne egy 25-30%-ban döntött bevágás ami picit szélesebb, mint a nyák vastagsága és kellően mély ahhoz, h stabilan tartsa a vga-t. Egy kártyához így elképzeléseim szerint két darab kéne vagy eleve növelni kellene a méretet. De ez csak az én ötletem...
Érdekes lenne kiszámolni mennyi lenne darabja. -
-
(Rövid) tárlatvezetésre biztosan lenne igény. Mik vannak, azokban mi a pláne stb. Laikusként nem biztos, hogy feltűnik. Egy kis történeti evolúciós útvezető: innen-ide.
Aztán akit jobban érdekel valami, ottmaradhat kérdezősködni.
Részemről még akár a sátras maketteknél is szívesen meghallgattam volna, melyik mit tud, miért ezek vannak a közismertebb típusok helyett stb.
-
bacsis
Közösségépítő
Nem, nem akarunk előadást tartani... Abból mindegyikőnkből 2 kellene... minimum...
A körbejárás 2 óránként jó ötlet. lehet is felírni a todo listára... Nézzük az órát, eltelt 2 óra, oké akkor indul egy tárlat vezetés... MAjd elóbégatom magam, hogy TÁRLATVEZETÉÉÉÉÉS AKI AKAR GYÜJJÖN!!! aki bújt-aki nem, elindulok, végig viszem a népet, majd lepattintom a következő kiállítónak, ő is végig viszi a népeket, majd pattintja tovább a népet. Így kb a tárlatvezetés mindenki szekcióján az adott emberből kb erős 10 percet vesz ki... Ez még jó is lehet, mert most mit csinálunk? jön 3 fő, segítünk, magyarázunk. MEgint jön 3 fő, megint segítünk magyarázuink és mondjuk el ugyanazt... 2 tárlatvezetés között persze továbbra is ez lenne, de talán mérséklődne a terhelés, mi is jól járunk, az emberek is, mert ők meg kapnak egy teljeskörű körbevezetést.. -
flymi
addikt
Májas szerintem is jobb. Ha kell fűteni még mindig vihetünk hősugárzókat és be is lehet takarózni, viszont a hűtés nem kivitelezhető. Még akkor sem ha elviszem az összes hűtőmet.
Jó ötlet, támogatom a tárlatvezetést.Akár óránként is vagy szerintem jobb ha nem kötjük időponthoz, hanem ha összegyűlt az ajtóban egy kisebb csoport akkor lehet indulni.
5.BRSZK-n volt alkalmam helyettesíteni ideiglenesen bacsist amíg a tévésekkel volt elfoglalva, az ajtóban elmondtam a beérkezőknek mit hol találhatnak. Egy óra után elkopott és kiszáradt a szám.Pedig ez csak térbeli tájékjoztató volt, semmi extra sztorizás.
Jövőre szeretnék visszatérni a cpu hűtőimmel, bár a számuk nem igazán gyarapodott jelentősen az utóbbi 2 évben. Viszont szeretnék kirakni melléjük még pluszban néhány félkonfigot (6-7 darabra gondoltam) amik szintén csak a látványvilágot gazdagítanák (Jetway P4X400DAP, Soltek SL-85DR3-CL, Néhány Abit deszka, ilyesmikre gondoltam, bennük a kedvenc vga kártyáimmal és természetesen hűtőkkel, rammal.). Ez max plusz egy asztal.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest