Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Nekem meg windowsos. Amire linux tehető. Vagy valami olyan, aminél tudom/jobban nyomonkövethető, hogy a háttérben mit csinál.
Egyébként ha a javításokra és a frissítésekre hajtunk akkor ott a nexus széria. De annál meg megint az van, hogy néhány év és elavul, mert a legújabb sw-t már nem bírja meghajtani a hardver eléggé és végül már használhatatlan lesz.
Lehet akkor gondolkozni iPad-ben is, de ott az egész rendszer olyan, mintha hátra lenne kötve a kezed, egy csomó mindent nem tehetsz meg és a sw vs. hw elavulás ott is ugyanúgy szerepel.

Én most váltottam laptopról PC-re, a tabletem a hordozható gépem most. Ha ez kidől nem tudom mit fogok választani.
jojoker08
Nekem ez az Asus előtti tabom egy Wayteq x-tab79 volt. Fél évet nem bírt nálam, megállás nélkül döglődött, bekockásodott a kép, forrósodott, gyenge volt a wifije, meg is szabadultam tőle hamar.
A mostani Asus tabletem ha jól számolok két éve megvan és köszöni jól van. Akksi, rendszer minden rendben, használható.Igaz, hogy kb havonta vissza kell állítani gyári alapállapotra, mert valamiért belassul, hogy a rosseb egye meg, de teljesen korrektül használható.
-
jojoker08
tag
Valóban úgy van a frissítés, de a sok gyári szemét, meg néhány felhasználói app+amit a rendszer megeszik, szinte esélytelen, hogy legyen annyi helyed, hogy a ~1Gb-s zippet még rá is tudd tenni. Szerintem ezt megoldhatták volna old school módszerrel is, ha már úgyis kell hozzá PC, akkor egy program is elfért volna,ami letudja a frissítést, és még csak keresgélni sem kellene, hogy van-e új fw, és hogyan lehet felrakni.
A teszteket olvasva a Teclast sem ma kezdte, védeni-támadni egyelőre nem tudom. De pont amiatt, hogy a Samu, Asus, Lenovo, Sony milyen mértékben törődik a kiadott termékekkel hosszú távon, szerintem teljesen mindegy, hogy "márkás" vagy "no name" eszközt vesz az ember. Ha csak annyit foglalkoznak vele, hogy úgy üzemeljen, ahogy el lehet várni (márpedig a TF103C-től ennél én sokkal többet vártam), zökkenőmentes futás, akkor még el is tudom nézni, ha nem frissítik a következő verzióra. Tényleg meglehet, hogy ez csak a mi példányunknál van, fogtam ki hibás alaplappal zsír új laptopot is(ami szintén Asus volt...), és érdekes módon a PC komponenseikkel soha semmi probléma nem volt. De mindegy is, vágódeszkának még jó is lehet. -
jojoker08
tag
Amilyen teljesítmény sikerült a rendszerből kihozni, egy fillért nem fogok még fizetni ezért a vacakért, 5 éve nem volt ilyen optimalizálatlan készülékkel dolgom. Inkább egy Chuwi, vagy Teclast lesz, amit a javítás árából fogok beletenni. Próbáltam már boot, recovery képfájlokat, ki is küldi őket, de fastboot után mindig FAILED felirat fogad a parancssorban...Szereztem USB-MicroUSB átalakítót is, hogy a sima billentyűzetemmel majd megoldom a kilépést a Biosból, lehet, hogy működne is(telefonommal jó volt), de még azt a nyomorult numlockot sem sikerült bekapcsolni, tehát nem fog összejönni az USB-s megoldás, lutrira meg nem veszek ~10000 forintért egy gyári dokkot.
-
Zsoxx
őstag
Az enyém is elég lassan töltődik usb-vel.
ASUS AC dapter
Model: PA-1070-07
Input: 100-240 V, 0,25 A
Output: 5,2 V -- 1,35 A LPSMicro USB-s, mint ez:
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51djySNYPcL._SX425_.jpg -
MrCsiT
addikt
tenne fel kérem egy tulaj egy képet a gyári töltőről?
Olyat, amin látszik (lehet, 2 kép)
- a teljesítményadatokat tartalmazó matrica,
- a kábelvég, hogy akkor USB-s, vagy Asus csatlakozós, mint a régebbi Transformereké?hogy kiderülne, hogy az normális, hogy usb-n nem kap annyi áramot az eszköz, mint amennyit fogyaszt használat során, (vagy éppen csak minimálisan töltődik)?

Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Byski Áramláskijelző.
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi