Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
jojoker08
üzenetére
az eszköz root-jába felmásolva a zip-et, ha az nem azonos verzió a fent lévővel, és a fent lévő működik, és az arra elérhető frissítések telepítve vannak, a zip-et PC-ről másolva, azonnal szól a tab, hogy van új fw.. ennél egyszerűbb nem nagyon lehetne..

Ha alapból el sem indul, akkor valóban szervíz a vége.
Ne gondold, hogy csak azért, mert a teclast képes összedobálni egy marék hardvert, már mögöttük is meglesz pl. egy Asus 30+ év tervezési tapasztalata: nem véletlen, hogy nem egy új, 4 magos kínai csoda throttlingol, azaz, ha kérsz tőle teljesítményt, visszaveszi a procit, mert a hűtés kialakítása elégtelen.
Tele van sírva a net ilyenekkel, nem véletlen, hogy nem kínai tabot vettem!Az, hogy a Tiéd nem működik jól, az benne van. Minden gyártónál, sőt, akár minden szériánál.
Én feltettem az 5-ös droidot a tabra, erre elkezdett azzal szórakoztatni, hogy minden 2. indításra nem lehetett feloldani a képernyő lezárását. El van rontva? El. Lesz javítva? Háát.. inkább nem, mint igen.
Kikapcsoltam a képernyő lezárását, ennyit tudtam tenni vele.
Ettől még, az eszköz működik. Az persze tény, hogy a támogatás akár Asus, akár Samu oldalról helyenként siralmas (
), de hát - welcome to the real world - avagy a fogyasztói társadalomban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), de hát - welcome to the real world - avagy a fogyasztói társadalomban..