Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Először is ha nem sürgős neked a tok akkor várd meg míg megkapom, mert egyáltalán nem biztos, hogy működik az általam leírt funkció. 1 ember írta azt, hogy működik az amazonon itt:
linkÚgy gondolom semmi extra nem kell a ki be kapcsolós működéshez mint az, hogy mágneses a zárja. Láttam másik tokot is ehhez a tablethez aminél reklámozva volt az auto ki-be kapcsolás ez pedig a rooCase. Az amazon angliai oldalán nem látom reklámozva viszont az amazon német oldalán igen. Ez egy drágább tok:
LinkEzen a rooCase-en egyébként van kivágás a ki-be kapcsoló gomboknak alul is, míg más tokon csak elvétve láttam. A legtöbben csak oldalról lehet hozzáférni, viszont a rootCase drágább is(9600 Ft körül van szállítással).
A Bamboo tokot egyébként amazon angliai oldaláról nem szállítják magyarországra ezért amazon német oldaláról rendeltem.
Link
Az ára 3900 forint szállítással( 2-3 hét a szállítás). Van egyébként hozzá stylus is. -
ametza
csendes tag
Szia!
A 2A verzót választottam.
Egyébként volt már tablettem, kínából rendeltem egy Freelander Pd10. Csak 100 dolcsi volt, megvoltam elégedve vele jól tudta a dolgát. Sajnos a napokban leejtettem kb 50 cm magasról, ráadásul szőnyegre és pont a sarkára esett.
Nem törtt össze nagyon, csak a kijelző üvege repedt meg egy picit. Ez pont elég volt, gondolom az alatta lévő digitalizáló sérült, mert tökéletesen működik a kijelző, de nem reagál semmilyen érintésre.
Gondoltam veszek ezek után valami gorilla glassos cuccot, de láttam azok sem bírják a drop teszteteket, főleg ha sarokra vagy pofára esnek.
Sajna már törtem el egy Wayteq gpst is hasonlóan. Nem is merek nagyon drága tabletekre pénzt ki adni azek után.
Pedig egy ASUS MeMO Pad FHD 10 szívesen kipróbálnék, de akkor veszek max, ha lesz belőle bombabiztos változat:
Köszi mégegyszer!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő