Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
youngboy
üzenetére
Az akksira gondoltam, azt panaszolták a GPlay-ben a hozzászólók hogy eszi...amikor mobil nézetben néztem, most PC-n sokkal több post látszik és van aki kifejezetten cáfolja ezt.
Más.
Itt a specifikációk között az olvasható hogy van a készülékben vibra funkció, ez elírás vagy tényleg van? -
-
canniball
nagyúr
válasz
youngboy
üzenetére
"...csak úgy, hogy a gyári is megmarad."
Az sem gáz, azt hogyan?"Ezt nem értem."
Ha megnézzük a gyári állapotot felül van egy fekete "csík", ez a status bar. Alul is van két "csík" (mint Windowson a tálca, csak kettő):
- az alsó fekete, amin a back, home etc. van
- és felette egy áttetsző, amin különböző ikonok vannak, gyárilag bal szélen a böngészőé, jobb szélen a play store-é.
Na ezt a két "csíkot" hogy hívják?
Illetve lehet-e az áttetszőre widgetet tenni? -
disy68
aktív tag
válasz
youngboy
üzenetére
Notification toggle, de ezt lehet alapból is be lehet rakni olyan beállításcsempére (nem tudom mi a korrekt elnevezés).
-
kisgabor87
tag
válasz
youngboy
üzenetére
Az összes lithiumos akksi ugyan azt a bánásmódot igényli. Ezeket nem kell 8 órán át töltögetni, mivel nem rendelkeznek memória effektussal. Ha az akksi fel van töltve automatikusan leáll a töltés hiába van bedugva a tablet.
A formázgatás az Ni-mh akkuk idejéből visszamaradt szokás, a modern akkuknál ennek már abszolút nincs jelentősége. Az nimh akkukat folyton teljesen le kellett meríteni csak aztán lehetett hálózatra dugni őket, ezeket meg épphogy folyton töltögetni kell azzal lehet az élettartamot némiképp növelni. -
Dazsar
aktív tag
válasz
youngboy
üzenetére
Igen. viszont ha meg jön ki új frissítés akkor meg cummó van, mert rakhatóm vissza a gyárit megint. múltkor is így jártam. meg vettem a tabot, root, tisztítás azt lám rá 2 napra egy új frissítés jött ki.... és el sírta magát mert kelletek neki az asus programok ....
Nagyon nem tudom eldönteni hogy akkor mi mi legyen Asus Stock rom vagy Dragon féle rom.... -.-'''...............
-
FlekkeN
aktív tag
-
moli.hu
őstag
válasz
youngboy
üzenetére
Azért írom, hogy elvileg, mert még soha nem próbáltam.
akkor en irom, hogy tenyleg elvileg, mert az egvilagon semmire se jo az a megoldas, semmit se csinal.
egyebkent titanium backuppal csak azonos firmware-en keresztul szabad menteni es visszaallitani, valtozo firmware-en (es ebbe nyilvan beletartozik a valtozo hardware is, hisz annak a firmware-e is valtozik) tilos, mert forceclose-okat es minden mas hibakat okozhat. Szoval nem jo megoldas. De ha csak ez van.. -
juky
csendes tag
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
youngboy
üzenetére
Most rendeltem tokot a tabletnek és elvileg van olyan funkciója, hogy amikor kinyitod meg bezárod a tokot, akkor feléled és elalszik a tablet. Ha lesz ilyen funkció benne akkor az auto alvást beállítom vagy 2 percre és nem nagyon kellesz használni ki be kapcsoló gombot.
-
moli.hu
őstag
válasz
youngboy
üzenetére
nalam is ajandekba lesz, baratnomnek szulinapra, ami valamikor juniusban volt. Megmondtam neki, hogy majd kapsz valamit, ha meg tudom szerezni. Jelenleg oktober elott nem is szamithat ra, ez van. De a legfontosabb, hogy biztos fold folott fog lebegni az oromtol igy is, ez a lenyeg. A Sansa Fuze-t is imadta, az Amazon Kindle-t is, a Nintendo DSi-t is, pedig asszem azokkal is kestem.
Mondjuk en viragot se nevnapjara veszek neki, hanem csak ugy, hetkoznap.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is gondtam hogy te leszel az aki........
xDDDDd
Illetve lehet-e az áttetszőre widgetet tenni?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)