- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
ametza
csendes tag
válasz
ExtazZzi #4552 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok!
Az ASUS Szervízügyfélszolgálat szerint a készülék otthon nem javítható, mivel még az én készülékem garanciális, ezért visszaküldtem neki javításra. Ingyenes futárt küldenek érte, ami ide viszi:
CORDON ELECTRONICS KFT.
1045 Budapest,
Széchenyi tér 9.( ipari terület )Nem hivatalosan így lehet elméletileg megoldani, de ezt én nem próbáltam:
HowTo "Unbrick Asus Memo Pad HD7"
Sok sikert!
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég volt a tablettem garanciális szervizen, ahol kicserélték az alaplapját ingyen. Miután megkaptam a gépet működött rendesen, de valami régi szoftver volt rajta. A készülék első netre kapcsolása során érzékelte, hogy van frissebb hivatalos szoftver. Rá is kattintottam, le is töltötte, majd kikapcsolt és újraindult, elkezdte telepíteni. Megjelent az asus logo, majd a zöld robotocska felette egy állapotjelzősáv amely szépen halad, eléri a teljes szintet, majd kezdi elölről az egészet órákon keresztül.
Kikapcsolni kilehet, de sajnos ugyanott folytatja a gép.
Kikapcsológomb és hangerőgomb megnyomásával sem jön elő a szokásos menü, hogy legalább onnét lehetne kezdeni vele valamit.Szerintetek ezt javítják garanciába?
Hogyan lehet megoldani ezt a problémát itthon, mert az előző javítás is 1 hónapba került a mediamárkton keresztül?!Köszi előre is a válaszokat!
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek telepíteni az anysoftkeyboardot? Nekem egyszerűen nem akár megjelenni, és ezt a javaslat ízét sem tudom kikapcsolni mikor írők. Na most is hülyesèget javasolt és átírni sem enged.
Valami ötlet?
Köszi! -
ametza
csendes tag
De azon is agyaltam. Végül azzal győztem meg magam, hogy az USB 2.0 is 5V és max 500mA tud leadni, azzal is lehet tölteni a gépet, csak sokkal több idő kell neki.
Akit bővebben érdekel a téma:
-
ametza
csendes tag
Szia!
A 2A verzót választottam.
Egyébként volt már tablettem, kínából rendeltem egy Freelander Pd10. Csak 100 dolcsi volt, megvoltam elégedve vele jól tudta a dolgát. Sajnos a napokban leejtettem kb 50 cm magasról, ráadásul szőnyegre és pont a sarkára esett.
Nem törtt össze nagyon, csak a kijelző üvege repedt meg egy picit. Ez pont elég volt, gondolom az alatta lévő digitalizáló sérült, mert tökéletesen működik a kijelző, de nem reagál semmilyen érintésre.
Gondoltam veszek ezek után valami gorilla glassos cuccot, de láttam azok sem bírják a drop teszteteket, főleg ha sarokra vagy pofára esnek.
Sajna már törtem el egy Wayteq gpst is hasonlóan. Nem is merek nagyon drága tabletekre pénzt ki adni azek után.
Pedig egy ASUS MeMO Pad FHD 10 szívesen kipróbálnék, de akkor veszek max, ha lesz belőle bombabiztos változat:Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini PC
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest