- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ametza
csendes tag
Szia!
A 2A verzót választottam.
Egyébként volt már tablettem, kínából rendeltem egy Freelander Pd10. Csak 100 dolcsi volt, megvoltam elégedve vele jól tudta a dolgát. Sajnos a napokban leejtettem kb 50 cm magasról, ráadásul szőnyegre és pont a sarkára esett.
Nem törtt össze nagyon, csak a kijelző üvege repedt meg egy picit. Ez pont elég volt, gondolom az alatta lévő digitalizáló sérült, mert tökéletesen működik a kijelző, de nem reagál semmilyen érintésre.
Gondoltam veszek ezek után valami gorilla glassos cuccot, de láttam azok sem bírják a drop teszteteket, főleg ha sarokra vagy pofára esnek.
Sajna már törtem el egy Wayteq gpst is hasonlóan. Nem is merek nagyon drága tabletekre pénzt ki adni azek után.
Pedig egy ASUS MeMO Pad FHD 10 szívesen kipróbálnék, de akkor veszek max, ha lesz belőle bombabiztos változat:Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest