Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez milyennek számít? Talán jó K52, Athlon II 2,3G, reggel kapcsoltam be, nyitva egy valag progi, lakásban eléggé nyárias a hőmérséklet, de elindítottam egy avi- t is direkt.Látszik hogy a fémházban levő WD15Ears is 39 fokos.Proci 50 körül, de ha kikapcsolom a videot 45- re visszamegy
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
effendi2
tag
Hello!
Jó cikk, két megjegyzésem lenne:
"olyan "recézett" a fedlap, nem túl erős az erősebb nyomás hatására besüllyed"
Ez itt syntax error :-)
"A gépben gyárilag 2 GB DDR3 ram van, ami 8GB-ig bővíthető. A pozitív hogy a 2 GB egy slotban foglal helyet, így bármikor könnyedén
cserélhető.""Szerintem inkább bővíthető.
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
mghltm
addikt
tonkre nem teszi, csak nehezebb miatta a lan kabelt kezelni.
kivancsiva tettel, hogy hol vetted brutto 120e-ert? en csak joval dragabban talaltam, igaz 3g rammal de csak 320-as hdd-vel.
"A gép lelkét egy második generációs Core i3-as processzor adja, ami 2 fizikai maggal és 4 virtuális maggal." inkabb 2 fizikai maggal, ami a hyperthread miatt 4 szalon kepes dolgozni ( az operacios rendszer az 1 fizikai magot 2 virtualis magkent "latja" )
nagyon szep a feher kutyus. milyen fajta?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest