Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem feltetlen az olcsobbat veszem, van boven ellenpeldam, de a fentebbi beko vs miele az speciel elvi kerdes, en leegyszerusitem, ameddig van gyari gar az adott dolgon, addig tervezek vele, persze ha megy tovabb es meg nem adtam el, akkor orulok nyilvan, de mikor a soseromlikepmielere' feleannyi gar sincs mint az otodebe v negyedebe kerulo bekon, akkor mosolygok max, "mert hulye azert nem vagyok" ( :
Apple dolgok is ilyenek, tudom-tudom, sose romlik el, egy airert talan ki is fizetnem a nem keves arat, de nem sz@ros ket ev garral, a 100e ft-os legolcsobb beugro dellre is 3 ev van, persze csilliokert lehet venni garkiterjesztest, dellnel az 5ev olcsobb mint almanal a 3, hagyjuk
Cipobol kommerszben is csalodtam kellemeset, de volt negativ tapasztalatom is, tescoban vettem melosnak ket kulon fajtat, egyik szethullott par mosas utan, sok eve 10e koruli nike es adidas cipoimet utcai hasznalat utan befogtam melosra, heti tobbszor is mostam oket, semmi bajuk
rahulpott purhab, gipsz, kicsit megritkult nehol az anyag, de varras es ragasztas nem serult, egy jo futo nikera egyszer 23e ft-ot adtam, mai napig megvan, iszonyat kenyelmes, ha sokat kell kutyagol azt huzom, de anno volt egy hasonlo aton vett nike ami fel evet nem birt ugy, h havi1-2x volt rajtam ( : hivatalos uzletbol, vissza is vittem, elado hizta a szajat, de a kermi nekem adta a pontot, visszavitelkor vettem eszre, egyik cipo made in thailand, masik china a parbol, na bumm
Mindenbol ki lehet fogni jot, utanaolvasas amit megteszek pl haztartasi gepeknel, muszaki cikkeknel, itt, kulfoldi oldalakon, yt-on, igy is lehet azert lyukra futni -
Chaser
legenda
Vmelyik ismeros mondhatta, ugy vettem, jo minoseg, az uveg lefozott kave tartaly viszont botranyosan gyenge minosegu, mar gar ido alatt is kellett cserelni, azota is tobbszor, kinai bolti tovabb birta ( :
Boseg zavara van valoban, a dragabb nem feltetlen jobb es nem is tartosabb, en ugy vagyok vele, a papirra rairt garido szamit, tobbi csak kamuzas
haztartasi gepekbol pl bekot preferalom, sok modelljuk 5 ev alapgarral van, nem biztositasos hulyeseg meg apro betus, es meg arban is jok, persze nem csucsminoseg, de amig egy 5* annyiba kerulo mielere nem adnak 10 evet az 1-2-3 ev helyett, en pl pontlesz@rom
-
Apollyon
Korrektor
Ennek a topiknak a hatására elkezdtem olvasgatni a kávé topikot, és senkit nem akarok bántani, de azt kell mondjam, hogy az ott található irányzat már erősen túllő a célon.
Ez szintén az összefoglalóban található hsz: [link]Ez már nekem az a szint, amikor a túlzott részletekbe bocsátkozás elrontja a hobbiélményt is. Már annyira kimaxolták a témát, hogy atomi, sőt kvadron szintre mennek elemileg, és az ingerküszöb már az extrém fokozatokat is fényévekkel felülmúlja.
Ennek pedig az az eredménye, hogy legjobb sem lesz már soha elég jó, és soha nem fogják eléggé élvezni a kávézást, tök mindegy mennyi pénzbe került.

-
SUPREME7
őstag
Az a baj, hogy sokaknak be is beszélik (most nem csak a kávéfőzőre gondolok), hogy a drágább jobb, pedig lehet semmi szüksége rá, de az nem olyan menő, hogy azt mondod, hogy vettem haterzeré delóngi kávéfőzőt a madarasteszkóban. Van egy kollégám, van lóvé bőven, mindenből drágát kell venni, tévét vett félmilláért, de csak tévét néz rajta, vett kávéfőzőt 150ezerért, bent melóban meg olyan hígfosás kávét csinál, hogy sokszor inkább főzök magamnak, ergo otthonra is teljesen indokolatlan a százezres kávéfőző, de végülis megteheti. Csak sokszor olyanok is beleesnek ebbe, akik alapvetően nem tehetik meg, legjobb példa az iPhone, lehet a legnagyobb fejlesztés az animált-kakimoji, akkor is kell mer' presztízs, sorbaállnak érte hitelre.
-
SUPREME7
őstag
Fél órát várni a kávéra ....
Ha 3 perc múlva nincs kész már kávé nélkül is megy fel a vérnyomásom, főleg ha rájövök, hogy nem kapcsoltam be
Hallottam hírét a topiknak, de még nem mertem beleolvasni, mert félek lerombolná a világról alkotott képemet
Mondjuk ez PH! betegség a "szakmai" topikokban túltolni. -
SUPREME7
őstag
A fogantyú leégetés az nálam is rendszeres volt, de követtem el olyat is, hogy feltettem a kávét, majd ledőltem még pihenni, aztán vagy másfél óra múlva magamhoz térve a kotyogós korom fekete volt, benne a kávé por állagúra égett, persze ami benne maradt, mert a nagy része kiforrta magát
Már pár éve elektromost használok, mindenkinek jobb ez így 
-
updog
őstag
Óh, a kávés(is)pohár

Ugyanez a klasszik
fröccsösvizespohárban
-
rdt89
addikt
Nekünk 25 éve van 2db ebből a pohárból, sokszor esett földre, még csak meg se repedt. Nagyon nagy tisztelet annak a pohárnak, gyerek koromba abból ittam szinte mindent.

(#5) Chaser:
nálam ha reflexről van szó az mindig hatalmas erőátvitellel társul és olyankor jobban megsérül minden, mint ha hagynám leesni. A tányéros esetednél én simán térddel a falra morzsoltam volna szegényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha 3 perc múlva nincs kész már kávé nélkül is megy fel a vérnyomásom, főleg ha rájövök, hogy nem kapcsoltam be
Mondjuk ez PH! betegség a "szakmai" topikokban túltolni.