Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nescafé #7455 üzenetére
Én is felszenvedtem, igaz, nem egyszer kellett leszedni, mindig volt egy picike kis gyösz, ami miatt újra kellett raknom. Simán visszament, perfektül sikerült. Nillkin Frostend Shield és Nillkin Flex tokokkal teljesen jó, nem nyomják fel.
Más: airpods esetében én vagyok az egyetlen, akit elkap az instant röhögés, ha valaki fülében meglátja fehéren világítani? Tudom, nem vagyunk egyformák, meg mindenki azt csinál, amit akar, de saját véleményemet tekintve tiszta röhej az egész. Tovább megyek: számomra a jééégcsap-ra emlékeztet, csak ez a fülből lóg (linket csak saját felelősségre nézni, aki nem tudná már a szóból, mire gondolok!
).
Persze, bocsánat, ha megbántok valakit, ez pusztán a személyes véleményemet tükrözi, ez kb. olyan, mint hogy valakinek nagyon bejön egy tok, az másnak az ocsmány kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest