- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Az a helyzet, hogy a Media Martknak az online webshopja totál külön van az offline üzletektől. Én üzletben dolgozok és nálunk minden telefon, amit eladunk azt ki kell írnunk egy bizonylatra, amire az IMEI számot is ráhúzzuk, a másik dolog hogy a vevőszolgálaton pedig egy garanciajegyet is kapsz. A garjegyen a telefon típusa, imei-je és vásárlás dátum/helye rögzül, tehát plusz egy IMEI-s bizonyíték, hogy hol is vetted az adott készüléket.
Annyit tudok javasolni, hogy akár facebookon lehet írni a Media Markt online-nak, vagy befárd az illető valamelyik üzletbe és kérelmeti a garanciajegyet. Egy jó tanács, ha esetleg máskor rendel valaki és lehetősége van rá, akkor üzletben vegyétek át, mert amiket fentebb írtam, ugyan úgy fognak zajlani.
-
hemaka
nagyúr
En a mai napig nem ertem mi is ez a szavatossag pontosan, valami mondvacsinalt garancia?
Anno amikor az mm-ben meloztam imeit mi irtunk a szamlara, aztan nem tudom, hogy most mi a helyzet.
Telekomnal eleve ugy nyomtattuk a szamlat es garijegyet, de most az elektronikusban is ott van, bar naluk mindig magyar regios volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest