- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
Richard #1673 üzenetére
Akkor ezt a problematikát hogyan oldja fel a Media Markt? A tőlük kapott számlán nincs IMEI. Ez hogyan lehet? Szándékos? Elég gáz.
Jó lenne, ha esetleg megszólalna a "belsős" ember ezügyben.Ha pedig nem magyar régiós, de van imei a számlán még mindig szőrözhetnek vele a szervízben. Sokszor apróságokon is variálnak, persze néha érthető a sok szürkeimportos vásárlás mellett. Mindenki magánügye mennyi fizet milyen feltételekre; én nem szeretnék teljes árat fizetni nem magyar régiós termékre, cserébe elvárom, hogy a 2. évben is legyen szavatosságom.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Richard #1656 üzenetére
Itt van a nagy PONT Nálad!
Media Markt-ban melózok, meg tudom erősíteni, hogy az első iPhone 8 / 8 Plus dobozokon nem volt magyar nyelvű leírás. Kizárólag az Apcom-tól kapjuk a termékeket, de a lényeg mindig azon van, hogy számla legyen IMEI számmal feltüntetve. Az 1 év gari és a második év szavatosság számla ellenében érvényes, ha magánszemélyként vásárolják, ha Áfás számla van, akkor bukta a szavatosság.
Írta valaki a Media Markt kivonul.... ekkora szerencséd nem lesz!
-
válasz
Richard #1609 üzenetére
Bluetooth kapcsolat megszakadt állandóan. Autóban, hifi rendszernél, más kihangosítóval ...ez megszűnt. A képernyő feloldása után szaggatott az animáció,10-15 másodpercig. Bármilyen alkalmazást megnyitottam laggolt, mint egy Tesco-s mobil. Kamera fókuszsebessége botrányos volt. Jó pár másodpercbe került, mire befókuszált egy dologra. Felülről lehúzott értesítés panel lefagyott jó párszor.
Szóval ezek megjavultak. Az általános használat nálam most hibátlan. Nem tudom van-e más bug valahol, annyira nem mentem bele. (számológép pl.)
Örülök, hogy ezeket rendbe hozták.nbukta77:
Majd Én. Kicsit később. Szeretnék.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest