- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Akit érdekel korábbi 8 plus képeket raktam fel a Fototrend-re. Összehasonlítás képpen az Xs-el.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Elég sokszor volt nekem is.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Van olyan alkalmazás,amivel porté módban lehet fotózni? (i8)
Hiányzik,mert sokat fényképezek. Volt plus-om,meg X-zem is,de az már a múlt.
Erre a kis 8-ra lenne jó...
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
🙂 -
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Jó’vanakkó’....
Gúnyolódjatok....
-
The.Biker
veterán
Eladtam a plust,hogy vegyek egy X-zet,de nem lesz,mert többet is kipróbáltam és nem éri meg az árát.
A józan ész győzött!
Vettem egy sima 8-cat.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
14 ezer forint,9 féle színben.
A gyári bőr tok is minőségi,de az csúszós a kézben,legalábbis nekem csúszott. -
The.Biker
veterán
Apple oldalára menj fel,ott az iPhone tartozékok között vannak a szilikon tokok...Más is forgalmazza...meg vigyázni kell,mert hamisítják is. Itt a hardveren is tudok olyat,aki hamisítványokat árul. Mondjuk nem is írja,hogy gyári...

-
The.Biker
veterán
Én gyári szilikon tokot használok. Stabil,biztos fogást nyújt,egy kicsit sem csúszik,tudok fogást váltani egykézzel anélkül,hogy kiesne a kezemből,nekem ez a legjobb. Tudom drága,de ez tényleg jó. Biztos van olcsóbb is,Spigen,Nillkin,stb...de én ezek közül nem találtam ilyen tapadós felületűt. Van még OtterBox is,de az ha elmegyünk kirándulni,vagy ilyesmi,mert az egy túlélő tok.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
A 7 is? Az összes visszafelé?
Hát ezt nem tudtam.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Az üzemidő gyenge volt nekem. Iphone-ok verhetetlenek. Nálam.
Egyébként nem rosszabb és nem is jobb. -
The.Biker
veterán
i7-i8-S8-i8plus
Ez két hónap termése.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Olvastam,hogy vannak problémák a X-zel is. Szerintem kihagyom. Annyiért,amennyiért vesztegetik,inkább nem kell. Marad a 8 plus
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Az iOS,meg az üzemidő.
Jó az S8,de ez jobb. Nekem.
h1mpi: Más helyen is olvastam ugyanezeket a hibákat,mint nálam.
Több wodoo is van.
nbukta77: ugyanez.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Előtte is szifonjaim voltak,közben/mellette androidos csúcs telókat is próbáltam,de a fő fő az iPhone.
Szóval lecseréltem az i7-tem egy i8-ra,hogy na...mindig a legújabbat használom azt kész. De annyira rossz volt az iOS rajta,hogy csak na. Felidegesített,eladtam,vettem egy S8-cat. Mondom android,S8,csak ez jöhet szóba. Hiányzott az iPhone rohadtul,követtem a változásokat/frissítéseket,eladtam az S8-cat és ismét belevágtam,de már i8+ -szal. Kockáztattam és bejött. Kijavították a hibákat,amik idegesítettek használat közben. Sima 8-cat meg már nem akartam,helyette a plus verzióra mentem rá. -
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Bluetooth kapcsolat megszakadt állandóan. Autóban, hifi rendszernél, más kihangosítóval ...ez megszűnt. A képernyő feloldása után szaggatott az animáció,10-15 másodpercig. Bármilyen alkalmazást megnyitottam laggolt, mint egy Tesco-s mobil. Kamera fókuszsebessége botrányos volt. Jó pár másodpercbe került, mire befókuszált egy dologra. Felülről lehúzott értesítés panel lefagyott jó párszor.
Szóval ezek megjavultak. Az általános használat nálam most hibátlan. Nem tudom van-e más bug valahol, annyira nem mentem bele. (számológép pl.)
Örülök, hogy ezeket rendbe hozták.
nbukta77:
Majd Én. Kicsit később. Szeretnék.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Sziasztok.

8plus.

-
The.Biker
veterán
"...Csak ismételni tudom magam, ahol egy i8 újratölt ott már az S8 is..."
Szerintem nem úgy van,ahogy mondod. Most S8-cam van,előtte i8 volt,azelőtt meg i7,i7plus,stb...és sorolhatnám. Több alkalmazás tud nyitva lenni,mint i8-con és nem tölt újra. De nem emiatt váltottam,ez pont nem érdekel. Csak megemlítem,ha már szóba jött.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Megkérdezheted,de nincs jelentősége. Annyira felhúztam magam az almán,egy darabig látni sem bírom.

Valami átmeneti cucc lesz. Aztán ha jó lesz az iOS,veszek megint iPhone-t.
Amennyiért vettem,annyiért nem férnek bele ezek a hibák...nálam...nekem.
A 7-tel fele ennyi gondom volt. Sőt! Nem is emlékszem,hogy bármi bosszantó bug lett volna. -
The.Biker
veterán
Srácok!
Egy időre búcsúzom az iPhone 8 szériától. Amint jobb lesz a rendszer,visszatérek. Követni fogom itt az eseményeket,hogy hogyan alakul a cucc. És ne veszekedjetek,mert szerintem nem éri meg...

-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Nem veszek észre akkora különbséget.
Az i8 fókuszsebessége lassabb,mint az i7-é.,de ez a iOS miatt van.
A 10.3.3 jobb,mint a 11.0.3 jelen pillanatban.(Én i7-ről és i7 plus-ról váltottam.)
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Csak iPad és Mac töltővel képes rá,vagy más töltőfej is szóba jöhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+1 ahogy mondod, korán van.

Nekem a gyári a legjobb,utána uag