- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skorpio.59 #2099 üzenetére
A telefon maga nekem is bejon. Egyedul az X nek a merete tetszik meg hogy valamivel nagyobb a kijelzoje es megis kompakt mellette. Amugy hibatlan a 8 plus meg nekem a touch idt is jobban szeretem🙃
MAS: nem talaltam infot a neten a kamera(hatso)elotti uveg az mennyire strapabiro?
Nem hasznalok tokot es mivel folyamatosan igy rakom le az asztalra nem tudom nem e fog serulni karcolodni.
Nektek mire van allitva kameranal a formatum? Tenyleg jobb minosegu ha a heif re van allitva ? Ezzel csak az a bajom win alatt sem latom a kepet ha letoltom gepre a formatum miatt...#2100) Stig96 nalam is telekom van de nem tapasztaltam szerencsere eddig ezt.
#2105) tboldi Grat szep leosztas👍🏼🙃
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ha jo a kicsit kemenyebb gumi tok, akkor erdemes a Spigen tokokat is megsasolni.
-
szarka996
tag
válasz
A legnormálisabb szilikon tok szerintem az Apple szilikon tokja. Egyetlen egy baja van, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest