Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszi az infót.
Garanciás telefonra is fel szabad rakni szerinted? -
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Kell hozzá az iTunes. Telón lépj recovery módba, és utána simán már Restore-ot klikkelsz az iTunes-ban.
-
silmatauki
őstag
figyelem: kijött a 64 bites jailbreak, a jelenlegi 9.3.3-at is támogatja.
-
válasz
gergotb
üzenetére
Figyi ez már bőven rendőrségi ügy szerintem, intézd hivatalosan! Az a baj ha elkezded letiltani, akkor fog más módot találni a zaklatásra. Esetleg rosszabbat

Szerintem ennek tegyél pontot a végére."B" módszer, hogy felveszed, és leteszed az asztalra, hagy menjen neki a hívásdíj. Ha bekapcsolod a hívásvárakoztatást is, akkor még foglalt se leszel másnak.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Betáról vissza 9.3.3-ra hogyan tudok menni ? Köszi !
iTunes kell, vagy elég a telefon csak ?
-
gergotb
tag
Letöltöttem Hiya programot, meg kellene adni telefonszámom regisztráláskor, de csak amerikai számot fogad el, szóval ez sem jó. Úgy tűnik ez csak ott működik.
-
gergotb
tag
Van egy pszichopata, aki zaklat engem, számát letiltottam, de rejtett számról folyton hív (napi 30-40).
Hogy lehet letiltani iPhone-on, hogy blokkolva legyenek rejtett számos hívások?
Eddigi összes telefonom tudtaezt a funkciót, de ez nem tudja.
Elég idegesítő, mert nem tudok dolgozni, meg úgy általában létezni, mivel folyton csöng a telefon, teljesen használhatatlan így.
Számot meg nem akarok váltani emiatt. Régen volt ez megoldás, de állítólag okostelefonok világában már nem így kéne mennie...
Nincs a Store-ban valami alkalmazás, ami tudja ezt? -
*Mukeey*
addikt
Kinnt van a 9.3.3.,tölthető telepíthető😎Felraktam,eddig minden ok!😎
-
zbotond
csendes tag
Sziasztok, Én ma reggel az ébresztőórát nem tudtam leállítani csak az Újraindítás segített

-
vilmose33
őstag
Ki-be kapcsoltam és megy a led jelzés.
-
vilmose33
őstag
Azt vettem észre, hogy hiába kapcsolón be a led jelzést, nem működődik hívás kor, sem bármilyen üzenetnél. Amúgy teljesen jó, kamera zseblámpánál tökéletesen működik. Nem annyira nagy gond csak gondoltam kipróbálom. Valakinek hasonló volt.
-
D4ni
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Persze, fent van az Apple oldalán az egész folyamat

-
Boss81
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez egyértelmű

-
vilmose33
őstag
Ki játszik esetleg Mortal Kombat x-el, nekem nagyon melegszik a hátlap. 6s-nél nem volt ennyire durva melegedés. Percek allat felmelegedett. Street fighternél szinte semmi melegedés.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok, köszönöm a segítséget. Csereberéltem a 6s-t 6s plusz 64gb-ra. Eddig nagyon tetszik. Arany színű, nagyon csecse(hát ez volt, tok eltakarja). Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a gyors segítséget. Nagyon átgondolandó. Viszont a nagy kijelző, jobb üzemidő is jó lenne. Nehéz döntés.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
vilmose33
üzenetére
Nekem is 16os van,hááát,ha nem használsz gyakori mentést otthoni gépre,vagy valami felhő szolgáltatást,akkor felejtős.A szokásos appok plusz kb 500 fotó+pár album jobb minőségben(320kbs),aztán kapásból 1gb a szabad hely.És játék nincs is fennt.Elég kompromisszumos sztem,de azért ki lehet jönni belőle.64gb után azért nem biztos,hogy erre váltanék😎
-
vilmose33
őstag
Sziasztok. Mi a véleményetek,most egy 6s-t használok 64 gb-ost, melyet tudnék a napokban 6s pluszra cserélni, mely sajnos csak 16gb-os. Hamar megtelik a memória vagy azért ellehet lenni vele? 4k-val nem veszek fel, kicsi fényképezés, némi játékra elég?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Ajánlanál nekem is valami jó tokot?A linken amit itt kitettél sajna ez az Ozaki tok elfogyott,eredeti Apple meg nem kéne 13-14ezerért...valami kellemes tapintású tok szuper lenne!Ilyen 5ezer Ft magasságában szivesen kiadok érte🙄
-
Boss81
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
3 db ultravékony szilikont , egy víztisztát , átlátszó kékes színben , és egy fehéret .

-
-
Boss81
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Nem rossz

Közben tudtam venni 3-at is , de köszi a linket

-
DefJamHUN
aktív tag
Fent van a 10 nyilvanos betaja!

-
Boss81
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Esetleg linket tudsz küldeni ? 🙂
-
*Mukeey*
addikt
Na ha valakit esetleg érdekel:a multkori töltős dologról lenne tapasztalatom...egy blitzwolf 2.4A fejjel,a gyári kábeljával fel tudja venni a 2A-t,elég gyorsan,kb 1,5óra alatt feltöltött 10%ról.Vettem utángyártott 2méteres kábelt,azzal nagyon lassú volt,nem is használom vele többet.
-
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Megérett a telefonomon a kijelzőn a védőüveg csere , olyat szeretnék venni ami széltől szélig takar , esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Illetve szeretnék valami normálisabb minőségű szilikon tokot .Ha valakinek van tippje , esetleg honnan érdemes rendelni , belföldről , linkelhetne pár oldalt .
Tudom google a barátom , de szeretnék véleményeket is meghallgatni , aki már tapasztalta milyen az adott termék .

-
silmatauki
őstag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Nem a külcsín a fontos – legalábbis a legtöbb férfiembernél
én kivétel nélkül minden egyes iPhone-omhoz (van jópár) Otterbox Defendert (= nagy tégla) vettem. Soxor leejtettem őket, semmi bajuk nem lett. És ez a lényeg – az meg le van sz@rva, hogy másoknak tetszik-e a teló tokja vagy nem. -
DefJamHUN
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkor lehet ha nem akarnek ra ennyire vigyazni akkor nem is karcolodna ennyire...

-
D4ni
őstag
válasz
makimakom
üzenetére
Először nekem is úgy indult , aztán teltek a hetek és elég érdekes volt az eredmény , hiszen tényleg nem tartom olyan helyen, a zsebem úgy tudom nem poros
mindenestre tegnap megjött a screenknight fullbody fólia szerűség. Hát, kétszer idegösszeomlást kaptam a felrakásánál, de végül ma reggel szépen tudtam korrigálni. Azt hiszem 2500 forint volt. Érdemes beruházni rá , de csak akkor rakjátok fel ha van bennetek legalább 2-3 valeriána 
-
eladogeppc
veterán
Én az építő iparban dolgozom, spakli mellett evvel húzom fel a falra a glettet.
Semmi baja !

-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
makimakom
üzenetére
Egy van rajta amit en okoztam legalabbis en ejtettem el, persze tok nelkul ( amit heti egyszer veszek le hogy kitakaritsam vagy meg )! De vannak rajta mili karcok es olyan egyenetlenek hogy felelem, tokban! Na azt nem tudom hogy okoztam! Elejen uveg hatuljan sima folia. ( az eleje karcmentes latva, hogy nem regiben csereltem foliat, de fajo szivvel tettem fel az ujat. De azert folia nelkul utosebb! )
-
DefJamHUN
aktív tag
Undorito, hogy egy negyed millios telefonnal a keret tokban is ugynezki mintha epitomunkas lennek....
-
-
Phobion
addikt
válasz
Die HaPpY :)
üzenetére
én tapasztaltam 100%-ig ugyanilyet, igaz nagyon meleg volt a hőmérséklet is az autóban, úgyhogy én betudtam nyár effektusnak

-
*Mukeey*
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Köszi az infót...ez akkor 2A-t lead?
-
*Mukeey*
addikt
Konkrétan lenne egy Blitzwolf fejem qc2.0 meg van rajta pluszba egy 2.4A kimenet,de eddig nem mertem nagyon kipróbálni🙈
-
-
-
*Mukeey*
addikt
Van valakinek tapasztalata a gyári töltő helyett valami gyorsabbal tölteni a telefont?Pl. egy quickcharge 2 vagy ilyesmi szabvány...működik vagy csak 1A-t vesz fel?Akku nem megy-e tönkre tőle?
-
Boss81
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem éppen

-
Boss81
senior tag
Nincs mit , amiket leírtam azokra nagyon figyelj , jóindulatból mondom .
Egyszer vettem egy Galaxy Note 3 telefont , szürkület volt , annyira nem tudtam megnézni , és szokás szerint siettem ezerrel , ebből adódóan figyelmetlen voltam . Hazaérve gondoltam megnézem jobban , és mikor be akartam lépni a szervízmenübe , akkor láttam hogy clone . Hívtam a srácot , de persze nem vette fel , annyit írtam neki 30 perce van , utána én keresem meg . 5 perc után hívott és csak annyit kérdezett hova hozza a pénzemet vissza

Hozzá teszem szerintem az alkatom miatt nem akart kockáztatni

-
Boss81
senior tag
Nem tudni még pontosan milyen változások lesznek a 7-es szériába , dual camera , jack csatlakozó lesz vagy sem , nem tudni , de egy biztos , horror ára lesz . Azt kell eldönteni , hogy megéri-e a töbletköltség , ér-e annyival többet . Nekem 6s plus 128 gb van , hiába jön ki a 7-es széria , én nem fogom lecserélni , számomra minden igényt kielégítő telefon .

-
paci88
tag
Sziasztok. Érdemes most ilyen telefont vennem, vagy inkább várjak a 7 plusra? Jelenleg 6-ot használok. Mi most a reális ára egy 128Gb-os verziónak használtan független vagy T-Mobile-os változatban? Van itt olyan aki 6-ról váltott plusra? Könnyű megszokni a méretet? Hétköznapi használatnál sok a kompromisszum a mérete miatt? Zsbben hordani nem kényelmetlen?
-
zbotond
csendes tag
válasz
makimakom
üzenetére
Na apróbb hiba a Facebook. Inkább ez dobjon ki mint a 9 nél a beállítások
maga az alap ugyanaz csak kicsit ki vanfényezve az egész rendszer, adtak hozzá pár olyant ami akár eddig is lehetett volna. Egy kicsit csúfságnak találom, hogy ez az új iOS 10. Lehetne simán 9.5 is. Egyébbként gyorsabb mint a 9.2 
-
Boss81
senior tag
válasz
makimakom
üzenetére
Akkor várd ki nyugodtan ameddig megjelenik , senkinek nem kötelező feltenni , de ha valaki kíváncsi , csináljon egy ipws file mentést , rakja fel a beta verziót , és ha nem jön be akkor visszarakja a régit , mindenféle adatvesztés nélkül .
A páromnak egy sima iphone5 -ös van , de ma már fel kellett neki is tennem annyira meg tetszett neki az enyémen . Neki pl eddig semmi hiba nem jött elő , pedig többet nyúzza a telefont mint én

-
Boss81
senior tag
válasz
üzenetére
Engem egyedül a facebook dobott ki kb 3 alkalommal a 40 ből .
Igazából csak ez az egy volt , a többi csak beállítás volt .Nekem bejött

Ez úgy gondolom minimális hiba , de majd javítják . Ennyi bőven belefér . Nálam legalább is , pedig elég szőrszál hasogató vagyok . (az asszony szerint
) -
válasz
üzenetére
Olyat olvastam róla, hogy az appok kidobálnak.
Én még nem tenném fel. -
-
zbotond
csendes tag
Sziasztok!
Ma fél óra szórakozás után valahogy telepítettem az iOS10-t. Nem tudom mindenki mit van úgy oda a bétáktóóól
szerintem van olyan jó mint az iOS9...eddig minden oké vele... vannak benne kellemes meglepétesek pl. ébresztés emelésre 
-
gergotb
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tegnap vettem egy ilyen telefont, ami garanciában cserélt, teljesen fóliás még bekapcsolva sem volt, de a hívásszámlálóban 1 nap 19 órát mutat, pedig újként állítottam be.
Lehet, hogy az előző telefon számlálóját ilyenkor áttöltik? Az másfél hónapos volt kb.
IMEI is új, tehát biztos cserélték egész telefont. Köszi -
D4ni
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
-
D4ni
őstag
Próbálgattam kicsit a kamerát , pro cam +snapseed
4sec zaridő, szabadkézzel. -
válasz
eladogeppc
üzenetére
Tudod egyesével is nézni az egyes fiókokat természetesen. Bal felső sarok, fiókok.
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Beállítások / Mail kontaktok és naptárak / Új adatok begyűjtése -> ez alatt kiválasztod az adott postafiókot és kézire állítod.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet az Outlook szinkronizálást kézi módra állítani?
Nem akarom hogy folyamatosan jöjjön be a sok levelem, csak ha én akarom.Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Sziasztok
Tervezem egy iPhone 6s Plus vásárlását. A kérdés az lenne, hogy novembert decembert indiában töltöm. Ha onnan behozok egy független 6s plus-t, akkor azt itthon tudom használni hogy nem tiltják le? Nem érdekel a garancia, csak jó lenne tudni, hogy letiltják-e, mert nálunk kedvező áron még használtan se találtam ilyen készüléket.(vagy csak én keresek keveset?)
Köszönöm előre is a segítségetek
-
Boss81
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem van egy fekete eladó , ha esetleg érdekel

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Garanciás telefonra is fel szabad rakni szerinted?

. Más játéknál egyáltalán nem ,esetleg langyosodik egy picit.A 9.3.2-es verzió van a telefonon, melyre azt írja,hogy napra kész.