Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
A kamerával mennyire vagytok megelégedve ?
LG G3 / G4 / Samsung S6 Edge+ közöttvacilálok.
A kamera a legfontosabb számomra.Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz silmatauki #1049 üzenetére
Nekem mint írtam korábban az a lényeg, ha elmegyünk asszonysággal bulizni, akkor Karaoke video meg ilyenekre lenne szükséges a telefon.
Most G3-am van, tökéletes, csak Telenyomornál tudnék venni ezt azt.
Megnéztem az i6s+-t szörnyen rondán nagy. Mellette az S6+ kicsi, pedig 5.7".
Nagyon vacilálok, mert i6 érdekelne...
Még sosem volt iphone-om.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Most nézegettem video-t illetve bementem a telenyomorba megnézni, hogy mit csinál a kütyü.
Tepsi mint állat, de ez nem is zavarna.
De mik ezek a mikro laggok a rendszerben ??
Nem értem. Sajnos ami ki volt rakva nem úgy ment mint a sima 6S.Neten tele van a Jutyúk olyan videókkal, amit úgy oldanak meg, hogy a transparency-t kikapcsolják.
Hát ez vicc..Ti tulajok mondjatok már valamit, hogy ez a 30fps visszaesés megoldódott már ?
KÖSZÖNÖM !!!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
válasz silmatauki #1057 üzenetére
Csak az S6 edge plus fér most bele.
Meg ez az iPhone. De tele van a net a laggok videóival, így most már tökre elbizonytalanodtam, hogy mi legyen.
Kéne iPhone, de lagg nélkül.Szerk: Hát ezt én értem, de pont ezért iPhone az iPhone, hogy ne akadjon. Kollégáimnak sima 6s van, avval nincs is sehol sem gond. De a boltban elég volt ezt látni, és itt igazolódik a neten.
Nem nyugodtam meg, csak azt nem tudom hol nézzem meg, hogy van-e lag, vagy nincs. Olyan valaki kéne, akinek 9.3 legalább fent van.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Ez nem jó hozzáállás. Nem fikázni jöttem.... érdeklődni, mert sok az ijesztő videó !
Holnap bemegyek valami Apple Store-ba, vagy nem tudom hova, hogy egy friss telefont meg tudjak nézni.Szerk: Nem értem miért kell +1-ezni valamit, ha az ember kérdez. 220eFt környékén óvatosan válogat az ember. Én is kezdem unni már az Android gyengeségeit. Windows mobile nagyon rendben van, de az Apple csak csak Apple...
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Pár éjszakai képet valaki meg tudna osztani teljes méretűt ? Köszönöm !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Samsung S6 Edge+ -t vettem végül is meg, de úgy néz ki átpártolnék ide.
A kamera még mindig a riblingem.
Meg tudnátok osztani képeket nekem ?
Éjjeli / nappali / makró ?Böngészés / Facebook-ot hogy bírja ? Mert az S6 Edge + jó ha 3 órát bír kijelző időn.
Köszi !
-
eladogeppc
veterán
válasz Jeanne d'Arc #1147 üzenetére
Sziiijjjaaa ! Köszi szépen ! Tök jó lenne !!!
-
eladogeppc
veterán
Bent kollégáimnak van 6S kicsi, nekik volt valami hogy teljesen újra kellett telepíteni a keszulekeiket.
Valamiért az incrementális frissítés nem volt jó.
Nekem is 0-ról kellene telepíteni ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Ez az első iPhoneom, de nagyon nem bántam meg.
Ennyi nyomkodástól az összes eddigi Androidos telefonom már elfáradt volna.
Közel 6 és fél órája van kijelzőn.
Egyedül az Ascend Mate 7-es bírta 4000-es aksival.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz d.sophie #1161 üzenetére
Nekem bőven elég. Van rajta 3 játék, 3 giga zene.
S6 Edge+ után megdöbbentő ez a simulékony működés, pedig az se volt kutya.
Utáltam az almásokat, de be kell lássam - lassan 80-100 android telefon után - hogy ezt a gépezetet nagyon megcsinálták .Nekem fontos a hangminőség, az akkuidő.
Ebben nagyon ott van.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz Jeanne d'Arc #1164 üzenetére
YESS !
-
eladogeppc
veterán
Nekem volt szerencsém egy Motorola Turbo Chargert megtartani, így nekem hamar fellöki
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Csak pozitív élményeim vannak ezzel a csoda szerkezettel.
Egyszerűen imádom.
Olyan mint a volt 20 éves BMW-m. Ez egy remekmű.
Melyik Androfosis telefon tudja azt, hogy nyomkodom közel 40-45 perce, és alig 5%-ot merült le.
Azért azt hozzáteszem , hogy Google, Exchange, Face, Messengeren, stb... Plusz a játékok értesítettek folyamatosan. Áhhhh. Isten császár ez !Szerkesztve:
Csak azt tudnám , hogy hogyan lehet a weblap aljára jutni valami egyszerű módon ? Ez az egy zavar talán, hogy huzigatni kell.Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz dorika87 #1207 üzenetére
Szia Laleh !
iStore-ban azt mondták, hogy a demo készülék teljesen különbözik az eredetitől, illetve ugyanezt a Telenor-ban is megmondták.
Ki vagy te hogy itt okoskodsz ??? Hát hüle vagy te ??? Poénkodok, nehogy besértődjéééSzóval ami biztos, hogy szoftveresen tényleg mások lehetnek, mert a Telenyomorban is és az Dunaplázás iStore-ban is szakadozott a felület. Viszont amit megvettem a telenyomortól, az faszán működik.
Semmi nyoma akadásnak.Más: Valami frissítés jöhetne már... túl jó ez a kütyü Ja meg párom laptopját lecseréltem egy iPad mini 2 retinára. Hát az valami brutális mennyit bír az aksija. Jelenleg 4ó 40 perc játék / face / rtlmost volt rajta használva, de ebből leginkább játék.
Tudod laleh hogy android fan voltam, de csak voltam ezek után !
-
eladogeppc
veterán
válasz Jeanne d'Arc #1225 üzenetére
Nem hiányzik a mókolás. Nekem a kamera a legfontosabb, meg az üzemidő. Ebben bajnok a telefon.
-
eladogeppc
veterán
Na srácok !
A kezembe akadt egy Xiaomi Mi Note PRO készülék 4GB RAM-al.
Megnéztem nagy hirtelenjében mit csinál a két kütyü.Azért az a szomorú, hogy a szintetikus teszteknél baromira nem számít a barom sok mag.
Egyszerűen kemény ez az A9 főleg a kiegészítő Videokarival egyetemben.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valahol meg tudom nézni, hogy melyik nap merre jártam ?
Androidon ugye hónapokra vissza meg tudom nézni a térképen.Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Megvan az első komolyabb fagyásom.
Telefon aludt. App Store frissített a háttérben.
Meg szerettem volna nézni mi az, de csak fehér képet adott. Kilőttem.
Újra megnyitottam, majd fekete lett a kép.
Na ennyi. Fekete is maradt.
Hívni lehetett, rezgett a kapcsolóra, de kép nem volt.Home+power gomb megoldotta a porblémát.
Más:
Basszaki vennem kellett egy MacBook Air-t is a telefon illetve már azóta hogy vettem egy iPhone 6S Plus-t, vettünk egy iPad Mini 2 Retinát isVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Ez a baj a mai telefonokkal.
Csak úgy önmagában nem szabad őket használni, mert karcolódnak.
Régen ilyen gond nem volt. Nokia 3210-et, Siemens A35-ömet oda raktam ahová akartam.
Érdekes, hogy azok sem szuper anyagokból voltak, de nem igen karcolódtak.Pedig olyan szép ez az iphone, kár hogy szilikon tokkal vagy kemény tokkal el van csúnyítva.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet az Outlook szinkronizálást kézi módra állítani?
Nem akarom hogy folyamatosan jöjjön be a sok levelem, csak ha én akarom.Köszönöm szépen!
-
eladogeppc
veterán
Hát ez a baj, hogy nincs ott Outlook fiók.
Sajnos csak Gmail, iCloud, Holiday Calendar van.Úgy látszik valami APP-al oldottam meg, most már van. Exchange-et beállítottam, csak így egybe rakja a GMAIL-el.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Én az építő iparban dolgozom, spakli mellett evvel húzom fel a falra a glettet.
Semmi baja !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Betáról vissza 9.3.3-ra hogyan tudok menni ? Köszi !
iTunes kell, vagy elég a telefon csak ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nem tudom hova tűnt a tablet mód a 9.3.3 óta.
A fő képernyőn az ikonok nem fordulnak el. Csak az alkalmazás amit megnyitok.
Valaki nem tudja hol lehet ?Üdv,
GáborVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Megvan. Az ikonok ha nagyok, akkor nem fordul, ha kicsik akkor igen !
Vicc !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
9.3.4 óta nem vettetek észre Wifi eldobálást ?Lehet hogy 0-ról újra kell húznom a készüléket ha nem, mert lehet belekavart a rendszerbe az iOS 10 beta.
-
eladogeppc
veterán
Szerintetek egy LG G5-re érdemes lenne lecserélni ?
-
eladogeppc
veterán
válasz MichaelScott #1447 üzenetére
Semmilyen akadozás nincs jelen.
Viszont én meg mennék vissza androidra. Kicsit unalmas készülék.
Semmi meglepetés. Mindig megy, viszont alig-alig lehet testreszabni.
Ami még nálam kiveri a biztosítékot időnként, az a zene felmásolás, illetve ha van Mac-ed, akkor a kép letöltés.
Alapból tiltottam az iCloud-ot, mert minden képem duplán volt meg, sőt lezabálta a belső helyet.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Jött valami tényleges új feature az IOS 10-el ?
-
eladogeppc
veterán
LG G5-el bepróbálkoztam visszatérni androidékhoz, de visszajöttem. Nem jött be.
Akkuidő kaka, olyan 2,5-3 óra. Kamerát hagyjuk. Sötétben jobban lát, csak épp zajosabb is a kép, tiszta mák.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
beta 6 fent. Picit röcög a BoomBeach, de egyébként nagyon jó az akku idő is tőle !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest