Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Január közepén váltok erre a készülékre , remélem megéri , a tesztek , videók alapján nagyon jó kis készülék , szerintem nem fogok csalódni benne , remélem az akkumulátor is úgy fogja bírni ahogy ígérik illetve sokan írták .
A kérdésem a következő lenne . Szerintetek megéri jailbreakelni a telefont az azzal járó előnyök miatt ?
Köszi a válaszokat előre is
-
Boss81
senior tag
Most is ilyen méretű készülékem van , csak más márka , azzal nem lesz gond , értem amit leírtál , és valóban igazad van , ez személy függő , volt már iphone-om 5-ös széria , csak elveszett a kezemben , de ez úgy gondolom szuper lesz . Az akksiról neked mik a tapasztalataid ?
-
Boss81
senior tag
Esetleg valaki vett ilyen tokot ?
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Bocs a sok kérdésért , elvileg holnap érkezik a kicsike , és minőségi dolgokkal szeretném védeni (mivel nem egy olcsó telefon), amik azért elfogadható árban vannak .
Üvegfóliából , melyiket tudnátok ajánlani ?
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Végre megjött a kicsike
Tok + üvegfólia beszerezve felrakva , nagyon frankóLenne egy kérdésem . Az képernyő elforgatást ki lehet kapcsolni ?
-
Boss81
senior tag
Kis segítséget kérnék , csengőhangot hogy tudok könnyen rátenni ?
-
Boss81
senior tag
Valakinek esetleg nincs ötlete hogy a gyári e-mail app miért csak akkor jelzi az új e-mailt amikor megnyitom ??? Elég bosszantó hogy nem jön értesítés 😔
-
Boss81
senior tag
Tökéletes köszön .
-
Boss81
senior tag
Sziasztok..
Nem tudom ki tudna a segítségemre lenni , de ki tudja , hátha .
Jelenleg az IOS 9.3 2 béta fut a telefonon , elég rendesen belaktam már .Nincs vele gondom csak a jealbreak hiánya
A kérdés a következő lenne . Arra van mód hogy visszaállítsam egy korábbi verzióra amit tudok jealbrekelni , úgy hogy a jelenlegi appok illetve a beállítások vagy egy részük megmaradjanak ? Illetve ha utána ismét frissülne a telefon gondolom a jealbreak elszáll igaz ?
Bocs ha esetleg hülyeségeket kérdezek , de bizonyos dolgokkal még nem vagyok tisztában .
A válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Szerintem minden embernek más az ízlése , az igénye , nem kell egyet érteni a másikkal , de tiszteletben kell tartani , hogy a másik ember más véleményen van , ennyire egyszerű
-
Boss81
senior tag
Nekem előtte egy lenovo üzleti kategóriás volt , i5 2 gen procival , 8 giga rammal , 128 SSD plussz 1 TB háttértár , 2 Gb video kártya . Meg voltam vele elégedve , munkára használtam , és nem kiméltem elhiheted .
De ennek a nyomába sem ér , nem bántam meg , használtan vettem egy nagyon jó állapotban lévőt , mintha új lenne -
Boss81
senior tag
Sziasztok
Tud esetleg valaki I6s+ nem jailbreakelt készülékre működő hivás rögzitő appot ? Elég fontos lenne .
Köszi előre is -
Boss81
senior tag
Sziasztok
Esetleg van valakinek ilyen tokja ? Ha van véleményt tudna mondani ? Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Remélem Lesz hamarosan valami frissités , használtam a 9.3 bétákat , azokkal nekem nem volt semmi gondom , itt az emailek nem jönnek csak ha manuálisan megnézem , pedig a push is be van állitva , értesitések több alkalmazásnál nem jelentkeznek amik eddig gond nélkül működtek , nem tudom mit csináltak , de valamit elcsesztek az biztos
Remélem nem kell heteket várni[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Tegnap végre lecseréltem a régebbi tokot amit csak ideiglenesen vettem rá , amikor a készüléket megvettem , most végre úgy érzem rákerült az igazi , legalább is számomra , nagyon jó , kellemes tapintás , igazi minőség , csak hát az ára ami kicsit sok , na de nem baj minden fillért megért
-
Boss81
senior tag
Na tessék , ennyit az eredeti tokról , tegnap vettem most meg .... Vissza raktam a dobozában es holnap szépen vissza viszem . A telefon csak az ágyon volt nem érhette semmi külső hatás , ahhoz képest szépen feljött a bőr rajta kicsit felpuposodott
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #1202 üzenetére
Ha gyári hibás az a jobbik eset és csak én voltam peches
-
Boss81
senior tag
válasz eladogeppc #1205 üzenetére
Erre gondoltam én is , ez nem android hogy melegedjen , meg hát nem is szokot , tehát az kizárt , az ágyon nem sérülhetett meg , tuti valami gyári hiba , csak azt nem tudom mi idézhette elő ?
-
Boss81
senior tag
A Tokot bevittem a boltba , szó nélkül egy ugyan olyanra cserélték ki, azt mondták nagy valószinűséggel gyári hibás volt , nem volt még ezzel a tokkal reklamáció . Hát majd kiderül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest