- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
sziasztok!
iPhone 6s Plus tulajoktól kérdezném: nálatok előfordult olyan, hogy bizonyos appok (üzenetek, viber) random időközönként kilép és bezárja magát, tehát crash-el az app?
azt olvastam, hogy lehetséges hardver hiba is, február 5-én lejár a garanciám
így az lenne a kérdésem, hogy tapasztaltatok Ti is ilyet? hardver cserés a telefon? iOS 9.X óta tapasztalom ezt, reméltem, hogy iOS10-el javul a dolog, de nem
-
Phobion
őstag
válasz
Die HaPpY :) #1298 üzenetére
én tapasztaltam 100%-ig ugyanilyet, igaz nagyon meleg volt a hőmérséklet is az autóban, úgyhogy én betudtam nyár effektusnak
-
Phobion
őstag
9.3-ra mikorra várható? látom már beta 7-ben van, viszont engem ezek a 9.2.1-es akadások eléggé zavarnak
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló