- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #1998 üzenetére
Én régen Lastpass-t használtam, de már jóideje Bitwarden-t (olcsóbb, mégis biztonságosabb). Multiplatform mindkettő.
-
Roland861010
veterán
Szevasztok,
Van olyan jelszó kezelő alkalmazás amibe a samsung és google jelszokat tudom kezelni iphoneon!? -
petne
őstag
Köszönöm a tanácsot, Pro Max lesz a választás.
Az Iphone-k tudják a dual simet? Mivel a céges és a magánszámomat jó lenne egy telefonba lenne, ne kelljen külön telefont hordani. -
Márcsak az akku miatt is Pro max. 13PM-ból méég 256-osat vettem ,de ott beláttam,hogy kár volt, bár nem játszom, sok Spotify zene le van töltve, stb. nost épp 70 giga foglalt összesen, a legtöbba fotók 18 giga (ez kb. 3000 kép összesen az elmúlt 6-8 évből, meg pár 1-2 perces videó).
-
petne
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Eddig androidhoz voltam szokva (mindig a csúcs samsung készülékeim voltak), de annyira felidegesített, annyira rossz az akksikezelése, hogy elég volt, váltani akarok.Iphone 14 pro vagy pro max között gondolkodom. Láttam mindkettőt, de igazából mégse tudok dönteni.
Kellene egy kis segítség, tapasztalat róluk.
Illetve tárhely esetében melyiket ajánlanátok? 128 vagy 256? -
xhege
veterán
Nekem a munka miatt a toll nagy előny. Fotózásban nagyobb odafigyelést igényel valóban. RAW-ban és 50MP-en azért sok mindent meg lehet oldani. Volt nekem is S23U, tetszett amit tudott. Ahogy itt is elhnagzott már korábban szerintem sokat fejlődött a One UI míg kevésbé stabil már az IOS. Bár még mindig stabilabbnak gondolom az alma rendszerét, de szerintem a különbség már közel sem jelentős. Egyébként kap 2 hetet a Samsung, és mellette megmarad a 14 Pro is. Aztán eldöntöm melyik kerül értékesítésre.
-
Fritz Teufel
addikt
Váltás előtt az a minimum, hogy valaki ismerős telefonját megnyomorgatom. Sok videót is néztem. Mire a kezembe került az új telefon, az ikonok már nem voltak olyan idegenek.
-
barna1988
csendes tag
Nem muszáj váltani, én felsoroltam az előnyöket, és aszerint tudsz dönteni, a technikai terén is kompromisszumokat kell kötni, mint mindenben. Ha már próba én biztos egy olcsóbb használt telót próbálnék ki a helyedben, hogy bejön e ha nem kb ugyanannyiért el tudod adni ha nem jött be.
-
Iller
tag
válasz
barna1988 #1981 üzenetére
Bocs de már a samsung galaxy s21 re is 3 fő verzió. Samsung galaxy s23 4 év fő verzió 5 év biztonsági frissítés . Nekem Samsung galaxy s21 és még egyszer sem volt szervizben most lesz 2 éves. Kisebb meg akadasok voltak de észre vehető bugokal nem találkoztam. Pedig ebben exynos proci van ami nem a legjobb. One-ui tényleg nagyon jól muzsikal ezért félek is váltani ios-re.
-
barna1988
csendes tag
A droid is biztos fejlődött stabilitás téren, de 8 éve ios használok+ mac így nem tervezem a visszatérést droidra
Ami az ios és az iphone mellett szól, hogy 5-6 év oprendszer támogatást kapsz, ami a droidnál 2-3 jó esetben, plusz nem nagyon mennek tönkre az iphoneok gariidő alatt se utána, amit sok teló márka nem mondhat el magáról. Az értéktartás az utolsó, jobban tartja az árát mint a többi ha cseréled. -
válasz
eszlenyek #1978 üzenetére
Ezt a stabilitás dolgot pont az olyan öreg "iphone-motorosok" szajkózzák, mint én is vagyok. Régebben igaz is volt, ha nem jailbreakelt az ember, akkor szökőévenként szaladt valami bugba. Azóta az évek alatt szépen annyi történt, hogy a droid feljött (pl. One UI), iOS meg szépen tele lett buggal, a főverziók megjelenéskor egyre rosszabbak, de mindig helyreraktak mindent úgy a x.3-tól felfelé... mostmeg....a 16-al már x.5nél vagyunk lassan és még hol a vége a bugoknak, sehol... Komolyan, ha találnék mást az Apple watch helyett, mennék a másik oldalra, bár tudom, ott sem kolbászból van a kerítés még minid, maximum többlehetőségem van ugyanannyi bug mellett.
-
eszlenyek
tag
válasz
BloodRay #1976 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel a stabilitás dologgal. Nekem 7 hónap pont elég volt az iOS-ből. A beállítások nem egyszer fagyott le nekem. A billentyűzet többször is nem töltött be amikor gépelni akartam a különböző messenger füleken, azt meg hagyjuk is, hogy a billentyűzeten semmit sem lehet állítani.
Az elmúlt 2 update óta nem képesek kijavítani, hogy a screenshot minden második alkalommal jelenik csak meg szerkesztő nézetben, de elmenti az elsőt is.
A face id botrány szar, nem tudom, hogy csak azért mert szemüveges vagyok, de rengetegszer nem oldd fel.
A wifi hotspot rengetegszer disconnectelt és elvileg az lenne az egyik megoldás, hogy resetelem a hálózati beállítások (micsoda stabilítás és minőség).
Az meg hogy utazáskor, ha elmegy a mobilnetem, akkor össze vissza kell kapcsolgatnom, hogy visszajöjjön.
A tárcsázó moslék módon kezeli a dual simet és hiába állítom be, hogy melyik legyen a main sim, ha a másikról hívnak egyből arról hívja vissza.
Az üzemidő nekem egy perccel sem több, mint a céges Galaxy A72-n volt, ugyan azzal a felhasználási móddal. -
BloodRay
veterán
válasz
Leslie1966 #1975 üzenetére
Én is megszoktam, de nem kell csodacuccnak beállítani...
Nálam is pozitív méretéhez képest az üzemidő, a hosszú támogatás és hogy jól tartja az értékét(műszaki cikkhez képest), a face-id és az apple pay. És kb ennyi...
Ezt a stabilitás dolgot sose fogom megérteni amit az iphonoknál emlegetnek... Ilyen téren pont hogy nekem a 14 pro-val volt gondom (volt hogy totál lefagyott gyári alkalmazás... A röhejesen szar gyári időjárás app már szóra se érdemes...) a lassan 4 éves Honor 20 pro-val (és feleségem Honor 20-ával) sose volt semmi stabilitás-probléma. -
Leslie1966
senior tag
Nekem a Samsung Galaxy S1-től a Note 20 Ultráig mind megvolt-egy részük meg is van-egy hónapja vettem meg a14 Pro Max-ot. Első pár napban azt mondtam, eladom még melegében, de lassan hozzászoktam, kezdem megszeretni a stabilitás és az üzemidő miatt(főleg).
-
BloodRay
veterán
Akkor inkább maradj bölcsen csendben, mert az App store egy borzadály már a Play áruházhoz képest... És én mindkettőt napi szinten használom...
Az egy dolog hogy az Apple képtelen pl a háttérben frissíteni és minden app nem kicsit drágább iPhone-on, de annyi szemét van az app store-ban mint androidon 10 éve kb... -
Fritz Teufel
addikt
Most már nem váltanék vissza, de az első három napban inkább nem néztem tükörbe a békesség kedvéért. Meg kell ismerni, meg kell érteni. Ha nyitottan állsz hozzá, akkor az első sokkok után már jó lesz
( 12 év Android után 7 hónap iOS tapasztalat, szóval frissek még a sebek
)
128GB nekem mindenre (is) elég, vettem még havi 800Ft-ért plusz tárhelyet, de ez tényleg azon múlik, hogy mit akarsz magaddal cuccolni vagy játszol-e? -
Iller
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy aki androidról váltót mennyire elégedett ios rendszerel?
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok! Első iphone-om. Azt be lehet valahogy állítani,hogy ha ébreszt a telefon akkor folyamatosan világítson a képernyő? Egyrészt nem mindig találom a telefont a sötétben másrészt ha megnyomom bármelyik oldalsó gombot akkor egyből szundira rakja. Köszi előre is.
Illetve ha mondjuk valahol van egy szöveg és abban van mondjuk egy telefonszám hogyan lehet csak a telefonszámot kijelölni? Mindig az egész szöveget akarja másolni. -
Auto fényerő nem szórakozik másnál is? Nálam igen, nem nagyon tudja, hogy fel kellene emelni a fényerőt, főleg direkt napfényben. ki-bekapcsoltam az auto brightness-t a beállításokban, most jó, remélem, így is marad.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Leonardo91 #1947 üzenetére
Nincs olyan, hogy csak hangjelzés legyen egy értesítésnél.
-
Zolka25
tag
Sziasztok! Pár napja vettem egy 14 pro-t. Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy lezárt állapotban ne villanjon fel állandóan a kijelző ha értesítés jön? Tehát csak pl hangjelzés vagy rezgés legyen. Köszi előre is!
-
Akuiwerting
csendes tag
Mert igy szeretem...
-
Zolka25
tag
válasz
Akuiwerting #1941 üzenetére
De miért teszed ezt magaddal?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Akuiwerting #1939 üzenetére
Nem fix. Ha lekorlátozod 60hz-re akkor 1-60hz közötti értéken fog mozogni, 60hz fölé nem engedi. Ha fix lenne nem működne az always on kijelző funkció.
-
Akuiwerting
csendes tag
Sziasztok... Azt lehet tudni, ha a beallitasokban a 60Hz-et valasztom, az fix 60Hz vagy az is adaptiv, vagyis lemegy kisebb frekvenciara, nem fix 60Hz? Koszonom... Vagy errol hol talalok infot? Koszonom.
-
Sasi001
senior tag
válasz
N.YCityBoy #1937 üzenetére
Olvastam köszi.
-
-
ketrin
csendes tag
válasz
o_pegazus_o #1934 üzenetére
Csodálatos…
-
Sasi001
senior tag
válasz
o_pegazus_o #1934 üzenetére
Tegnap vettem egy feketét meg egy zöldet nem tudom mióta volt ennyi az ára. A mai nappal visszaemelték az árát. A zöld volt 16000ft a fekete 17000.
-
Sasi001
senior tag
válasz
N.YCityBoy #1931 üzenetére
13pm-re is van gyári bőrtok vagy szilikon nála? Lányomnak kellene.
-
-
Sasi001
senior tag
MediaMarkt-ban gyári bőrtok 15-17 ezer Ft.
-
ketrin
csendes tag
válasz
o_pegazus_o #1890 üzenetére
Nalam ugyan ez van. 4G re atalittottam így hibátlan. De ahogy vált 4-5G között kuka. Kertem új simet ugyan ezt csinalja azzal is. Most atraktam fix 4G re így használható de rettentő idegesito
-
-
sirály69
őstag
válasz
N.YCityBoy #1917 üzenetére
Köszi!!!!!
-
-
sirály69
őstag
Fotózáskor hogyan tudom rávenni a telefont hogy használja a "vaku"-t?
Nincs kikapcsolva, de eddig fél év alatt 1x sem sikerült vakuval készíteni képet még tök sötétben sem..... -
pepetech
őstag
válasz
Sasi001 #1913 üzenetére
Ha érdekes lehet ilyet vásároltam most a 14 pro-ra de dettó ugyan ez volt a 13 pro-n is. [link]
Nagyon vékony, kijelzőt nem nagyon védi (van kis perem) de ha pl a sarkára eseik vagy erősen nekicsapódik az oldala a falnak baja nem lesz ez fix13 pro kapott 1x 2x de még a tokon sem látszódott
-
Leslie1966
senior tag
válasz
N.YCityBoy #1909 üzenetére
Én Spigen üveget és tokot használok és használtam mindig, szerintem kifogástalan minőség.
-
pepetech
őstag
-
Sasi001
senior tag
válasz
N.YCityBoy #1909 üzenetére
Gyári szilikon tok mellett egyik telefonom sem volt karcos, csak a gyári bőrtoknak nincs a belső oldalán az a mikro plüss bevonat. Ezért kérdeztem, hogy vajon így karcolódhat? A szilikon toknak van a belső oldalán is.
-
válasz
Sasi001 #1907 üzenetére
Szerintem pont a tok miatt lehet karcos a telefon kerete, mert én még nem találkoztam olyannal ,ami alá ne ment volna be a por, és ez miatt van a telefonok 85%-nál a kereten ilyen apró pontszerű kopás! Évek óta pontosan ez miatt nem használok semmilyen védelmet a készülékekre, és eddig mindig karc mentesen adtam el őket , pedig azért én nem kímélem őket egyáltalán
Kijelző fóliát sem használok, mert abban sem találtam még olyat, ami ne rontaná a felhasználói élményem…plusz egy telefon úgy szép ahogy van, semmivel sem akarom rontani az összhatást
-
pepetech
őstag
Pacsi! Ma lettem tulaja egy 14 pro-nak. Igaz vásárlás előtt kellett volna körül járnom a témát de van esetleg probléma amivel többen küzdenek vagy van olyan mint a 13 pro széria?
-
Sasi001
senior tag
Eddig mindig gyári szilikon tokot használtam de meguntam mert 2-3 hónap után lekopnak a sarkai, gusztustalan ragadós lessz a tok és a létező összes szöszt összeszedi a zsebből. Vettem egy gyári bőrtokot 14 PM jobbnak tűnik. Valakinek van tapasztalat vele? A mikro plüss csak a hátoldalán van nem úgy mint a szilikon toknál ott van az oldalán is. Vajon nem karcolja az oldalát a telónak?
-
Genyóbis
csendes újonc
Sziasztok!
Az Emag-ról rendeltem "eredeti" szilikon tokot 14 pro-hoz. Van rá valami tuti mód, hogy megbizonyosodjak róla, hogy valóban eredeti? A UPS-kód szerint az ami, csak ami furcsaság, hogy amikor belerakom a tokba a telót, akkor nem ugrik fel a színes animáció.
És ahhoz meg drága, hogy ne eredeti legyen. Érzésre és youtube videók alapján eredetinek tűnik, csak az animáció...Köszi a választ!
-
Gubu0101
veterán
válasz
N.YCityBoy #1903 üzenetére
Neha nekem 3 naponta is eleg lenne,de inkabb feldobom minden este,kitudja mithoz a holnap
Napkozbe meg nem tudok tolteni,hamar el capcaraznak
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
N.YCityBoy #1901 üzenetére
Nem potyara valtottam en se 12 Pro-rol 14 maxra.Az este 6-ra mar 20%-on tartott.Ezt meg van,hogy 80% viszem haza
Most 4o30p nel jarok,meg meg van 55% az akkumlatorban.
Mondjuk ma laza nap volt
-
Tegnap lecseréltem a sima 14Prot egy ProMaxra, hát halljátok ennek valami brutális az üzem ideje
A sima Pronak sem volt rossz, de ez…gyakorlatilag nem akar lemerülni, tegnap óta folyamatosan nyomkodom és még mindig 50% felett vagyok
Megérte a csere mindenképpen
És ez a fekete valami brutálisan jól néz ki, 14Pro lila volt az is szép volt, de ez most nálam mindent visz…
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest